Packning

Hej!

Nu har jag äntligen börjat packa! Eller ja, jag har ställt fram väskorna i alla fall.. Och faktiskt kollat igenom min garderob lite smått för att försöka klura ut vad jag ska ha med mig. Hur många linnen? Hur många klänningar? Hur många shorts? Och hur stor väska? Det är ju jättesvårt det här!

Hittills har jag lagt fram:
4 linnen
2 shorts
3 klänningar
4 bikinis

Tror inte riktigt jag fattat att jag ska åka än, trots att det bara är tre dagar kvar.. Pirret i magen kommer väl på tisdag, lagom till jag ska gå på bio på kvällen. Lär väl inte kunna koncentrera mig på filmen haha.

Nej, jag kanske ska återgå till packandet!

Adiós!

Inledning

Hej hej!

Om endast 11 dagar, 30 juni, åker jag och Emelie till Lanzarote där vi ska ha praktik på ett hotell i två månader. Två månader! Helt galet. Första resan utan föräldrarna..

Här på min Lanzaroteblogg kommer jag nu innan resan skriva lite grand om förberedelserna (har jag tänkt i alla fall, är inte helt säkert att jag har tid då min sista vecka i Sverige kommer att vara ganska stressig med alla grejer jag ska hinna med att göra) och sedan berätta om vad som händer på Lanzarote. Ska försöka uppdatera varje dag och lägga upp bilder så ni får se hur det ser ut! Lite som en loggbok kan man kanske säga.

För att inte missa något har jag skrivit en lista över det som jag ska ha med mig. En ganska smart idé, speciellt då jag kan vara lite småsnurrig.

Inför resan har jag köpt:
Bikini
Solcreme
After sun
Flip flop-skor
Magtabletter, ifall jag skulle bli dålig i magen
Shampo+balsam i ett
Tvål
Solglasögon
Arbetsskor
Engångslinser

Och så har jag växlat pengar på FOREX. Tror att det mesta är klart, men skulle nog kanske behöva köpa handsprit också..? Det hade vi med oss till Thailand i alla fall.

Om ni vill ta en titt på hotellet kan ni gå in på http://www.hotelh10rubiconpalace.com/en/index.html. Jättefint!

Vi ska flyga från Stockholm Skavsta med Ryan Air och byta plan i Barselona. Vi kommer att vara framme på Lanzarote vid 16.20, svensk tid, och kommer att ta en taxi till hotellet. Lanzarote ligger bara en timme efter oss, så det är som tur var ingen stor tidsskillnad.
På hotellet kommer jag och Emelie städa rum och fixa rummen innan nya gäster kommer - housekeeping.

Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva nu, men om det är någon som har några frågor är det bara att fråga på!

Adiós!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0