Among the thugs

Då är i princip allt klart inför imorgon! Var och handlade med Hanna och Michan på City Gross, riktigt kul haha. Sprang omkring med den där stora vagnen, som inte ens blev fylld till hälften, och letade efter det vi skrivit upp på listan. Köpte först en korv med bröd innan vi gick in, kan vara bra när man missat frukost (a). Gick ju bra sedan i alla fall haha ;) Tyckte vi hade ett bra system där vid kassan också - Jag lade upp varorna på bandet och tog hand om pengarna medan Mix och Hann packade. (Y)
När vi skulle bära upp en påse till mig från bilen gick ju självklart påsen sönder xD Blev att bära sakerna i famnen och jag, kanske inte det smartaste, fick visst ta den stora glasflaskan med Pommac. Tappade den dock inte, trots att jag var ganska rädd för att göra det. Hade ju liksom inte varit så förvånande ;P

Nu är nya svarta hyllan uppe! Ser faktiskt helt okej ut. Osäker på om den passar in men skit samma x)

Imorgon jobbar jag 10-15. Kl 15.30 ska tjejerna vara här så får se till att räkna kassan snabbt så de inte behöver vänta :) Men men, blir en tidig kväll idag med andra ord. Ska ju orka vara uppe imorgon också ;)
I gotta feelin, that tomorrow night's gonna be a good night!

Puss

Sing it out, sing out loud

Ikväll har jag kört gh så hårt att det känns som mitt lillfinger gått sönder! xD Ont i handleden har jag med, men vad gör man inte när det är så kul att spela haha. Nu har jag då gått över från medium till hard. Grymt svårt ska jag säga! Men är så stolt över mig själv, har till och med fått 5 stjärnor på några låtar och rekordet är 97% hihi :D

Igårkväll innan jag skulle stänga av tv:n och sova kände jag att det var dags att testa spikmattan. Lade den på sängen och lade mig sedan försiktigt på den. Gick bra och gjorde inte alls så ont som jag trodde att det skulle göra! Sov sedan gott hela natten utan att vakna en enda gång, så jag tror faktiskt att den funkar! Kan ju intala mig själv det i alla fall ;)

Strax efter 13 var jag hemma hos Hanna. Vi skulle ju planera nyår idag :D När Michan kommit gick vi först till Videostaden för att lämna några filmen som mamma lånat. Sedan gick vi tillbaka för att börja planera och göra inköpslista. Vi besämde oss för:

Förrätt

En typ av räkmacka

Varmrätt

Oxfilé, hasselbackspotatis och rödvinssås

Efterrätt

Vanlijpanacotta med exotiska frukter

Tror det kan bli riktigt gott! Som tur är så känner ju Hanna och Mix mig så de hade redan bestämt innan att Hanna gör efterrätten hos sig och Mix gör förrätten innan hos sig så gör vi varmrätten tillsammans här ;) Mycket bra tänkt om det ska bli bra!

Imorgon ska mamm hjälpa mig att sätta upp min nya hylla och så ska jag väl fixa lite på rummet. Flytta runt lite grejer och så. Vid halv 14 ska vi vara hos Michan. Då blir det att åka med hennes pappa till City Gross för att handla! Ska bli jävligt kul hahaha xD Hoppas det inte blir för dyrt bara hehe.. Kan säkert bli det om man släpper lös oss tre där inne.

Måste ju bestämma vad jag ska ha på mig på nyårsafton med.. Är nog bäst att kolla det nu!

Puss



Next time

Idag sov jag till 11. Sedan har jag bara slappat hela dagen (Y). Gick nyss igenom min nya kläder som jag fick i julklapp och fan vad kul det är att ha en massa kläder som man faktiskt tycker riktigt mycket om! :D Alla kläderna är helsköna och jag älskar dem hihi (a).

Nu ska jag och Becca gå till Maria, Inge och lille Oskar som fyllt år. Hoppas jag inte fryser ihjäl nu ;) De bor nere vid Kungsgård så tar ca 20 min att gå.

Nummerflytten är klar!! :D Så nu slipper folk få sms från konstigt nummer!

Puss

Every little thing

Både julafton och juldagen blev bra! Fick bla ett par röda Converse, en massa kläder, en hylla, Dan Browns senaste bok, godis, bokstöd, biokort, örhängen och skiva med Johnny Cash. Muy bien ;)

Igår gick jag, Becca och Hanne på stan. Tror Hanne blev ganska nöjd med sin julklapp :) Jag åkte hem med henne sedan med tåg och buss så det blev ju en upplevelse det med.
På kvällen blev det gh såklart ;)

Idag har jag bara slappat. Hur skönt som helst! Men ska nog ta och duscha snart. Stå där i en timme eller nåt x) Hihi.

Chefen ringde förut. Nu ska jag jobba nyårsafton 10-15, nyårsdagen 15-20 och sedan helgen 15-22. Pengar blir det i alla fall! (Y)

Puss


GOD JUL!

Nu är det julafton! :D Julstrumpan var full med godis när jag vaknade! Gick ner till småsyskonen och fixade frukost åt oss och kollade på tv. Nu har jag tittat på när Becca öppnat alla sina julklappar på Farmville hihi. Snart ska jag bädda sängen och fixa mig. Lite fin måste man ju vara när det är julafton. Kan ju försöka i alla fall ;)

Om två timmar kommer tomten. Sedan blir det Kalle Anka innan maten och till sist får vi öppna julklapparna!! :D Yaay! Går väl bort till Lin och dem ett tag sedan med.

Så God Jul på er alla!

Puss



Årets julkort. Tror jag..

Vad ska jag ha för rubrik?

Idag gick jag upp halv 10. Duchade, åt frukost och fixade mackor innan jag tog bussen till jobbet 11.56. När jag kom till Coop satt vi ett tag i personalrummet och snackade. Tomteluvan var på och det var dags att jobba igen. Satt i kassan först i ca 2 timmar, räknade kassan, hade rast och sedan ut och plocka. Ungefär en timme innan jag skulle sluta (kl 17) kom Stefan in till mig i mjölkylen. Han sa: "Följ med här Jessica så ska va prata lite." Jag tänkte direkt "Vad har jag gjort nu?" men sedan när vi kommit ut på lagret visade det sig att jag skulle få en julklapp! :D Blev nästan rörd haha Sketasnälla är de :) Fick en kram, årets julklapp - en spikmatta - och en papperspåse med blommor, julmust, kaffe, skumtomtar, Aladin ask och ett fint litet julkort. Så snällt! Då måste jag ju gjort något bra haha x)

Kl 18, när jag precis skulle gå och byta om, kommer pappa och farmor in i affären. Kändes lite skumt haha. Åkte sedan hem till Blacka där huset var julpyntat och klart med den lilla söta granen i vardagsrummet.
Vi åt mackor, ost och kex, tittade på och spelade Bingolotto och nu ska vi väl gå och lägga oss. Det blir en lång dag imorgon ;)

Puss 

Thank God it's Christmas!


Ett nummer räcker

Idag har vi julstädat! Skönt att allt är rent och fint :) Dock är det väldigt tråkigt att städa, men vem tycker inte det?

Imorgon blir det att gå upp hyfsat tidigt. Ska hinna duscha, äta frukost och fixa mackor innan jag tar bussen in till stan. Jag jobbar 13-18 så det är ingen lång dag som tur är :) När jag slutat hämtar pappa mig och vi åker hem för att se på tv, äta mackor och bara låta julkänslan komma. Det är ju faktiskt dan-före-doppare-dan idag! Känner faktiskt fortfarande inte att det är jul. Allt var så mycket roligare när man var liten och man kände av julen redan första december haha

Nu är det NCIS på tv och kl 21 börjar filmen Surviving Christmas. Har sett den förr men har för mig att den var ganska bra.

Mellandagarna känns just nu väldigt stressigt, det är en massa saker jag vill och behöver hinna med att göra! Jag och Becca ska ta med Hanne på stan (hennes julklapp från oss), jag ska träffa MLI minst en gång, jag ska sola, jag ska träffa Karin, jag ska träffa Maja (hade jag tänkt mig :)) och jag, Hanna och Mix ska planera och handla inför nyår. Får se om vi blir 6 eller 4 pers. Hoppas på 6 hih.

Nu hör jag att de värmer plättar där nere!

Puss

Fail

Gick upp 07.30 imorse. Fy vad det var segt xP Gick till jobbet i kylan och satt sedan där i kassan med tomteluva på huvudet i fyra timmar (med 15 min rast då ;P). Väldigt mysigt haha. Men det är kul när det är mycket folk. Kan bli lite stressigt men då har man åtminstonde något att göra hela tiden och dagen går fort. Mycket folk får man träffa också, de flesta är glada och trevliga men så finns det ju de där tråkiga och sura med. Försöker hålla glad min även till dem men det kan vara svårt ibland xD
Gjorde Karin glad idag i alla fall! Haha. Tog en bild på mig själv med mobilen (med tomteluvan på) och skickade den till henne. Hihi ^^

Efter jobbet, som slutade 13, gick jag upp till mamma. Packade väskan till pappa och städade rummet. Passade på att flytta på min byrå och några böcker också. Blev faktiskt ganska bra :) Har jag för mig x)
Strax efter 17 kom pappa, Hanne och Petter och hämtade mig och nu sitter jag här igen. Ska bara ta det lugnt ikväll och titta på tv. Får se, det går säkert någon film man kan kolla på.

Imorgon blir det att städa hela övervåningen. Jättekul..

På onsdag jobbar jag 13-18. Sedan ska pappa komma och hämta mig och det blir uppesittarkväll med familjen hihi.

Puss

So what do you like to become?

Idag vaknade jag strax innan 10. Hade ställt klockan på 12 men kände att det var lika bra att gå upp ändå. Sedan kom vi på att Calle skulle spela innebandy på Borgsmo halv 12 så det blev att fixa sig lite snabbt innan vi tog åkte hemifrån. Eftersom jag inte har några vinterskor tog jag dubbla strumpor (ett par vanliga och ett par tjocka) i mina converse. Det blev inte mycket varmare och det blev så trångt i skorna att jag fick ont i fötterna! Måste verkligen köpa nya vinterskor..

Efter innebandyn, några bilder på Calle med nya mobilen och lite illamående efter en snickers och en biltur, slog vi in några julklappar och åt lasagne innan jag drog till Coop för att jobba. Gick ju bra. Trött nu.

Imorgon ska vi köpa julgran innan jag börjar jobba igen.

Puss



They call me little love child

Wohoooo! Glad idag :D Sov till 10, vilket betydde att jag inte gick på avslutningen som jag sa, och bara slappade till halv 13 då jag duschade och började fixa mig. När Becca kom hem från sin skolavslutning åt vi gröt och sedan tog vi bussen ner till stan för att möta mamma för en helkväll på stan! :D Gick omkring och provade massa kläder som mamma köpte åt oss i julklapp (köpte även från mormor, g-mormor och morfar ;P). Helt jättekul haha. Hittade jeansleggings, tröjor, kjolar, pennhållare och bokstöd hihi. Hittade även julklappar till morfar och pär! Inte så många julklappar för en hel kväll på stan men aja hah. Men mitt i allt gick vi och åt på Istanbul Chicken Kebab innan vi fortsatte. Sist gick vi in på 3 då vi pratat om att byta till 3 och fixa nya mobiler till mig och mamma. Han som jobbade där och hjälpte oss var snygg och allt gick bra. Gick sedan därifrån med tre nya mobiler och ny operatör (3 (det heter operatör va?)). GALET! Kan inte fatta att jag har ny mobil hahah. En var som sagt till mig, en till mamma och en hem. Becca fick ingen ny för hennes är ganska ny ändå. Det blev hur som helst en w595 till mig och två C510, en svart till mamms och en silvrig hem. Hihi.
Som avslutning gick vi till Highlander Inn, precis som förra året :) Tog något att dricka och gick igenom det vi köpt. Tog sedan bussen hem men kommer inte ihåg vad klockan var..

När vi kommit hem blev det att slå in julklappar och fixa med de nya telefonerna! Har tillfälliga nummer så länge, våra vanliga flyttas över om ca 5 dagar. Fast kommer gå omkring med min gamla telefon ett tag till så skicka sms som vanligt bara ;P

Träffade My på Lagerhouse med. Då har hon sett mig när jag jobbar och jag har sett henne när hon jobbar hah :)

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Becca och jag har varit helt galna hela kvällen och nu är det bara att glömma vad som ligger i paketen (inte så svårt för min del (Y)).

Imorgon jobbar jag 15-22. Samma på söndag.

Puss

Go on

Idag hade jag global och gympa. På gympan skulle vi först ha avslappning men med min klass funkade inte det, såklart, vad annat kunde man tänkt sig? Sedan hade jag omprov på gympan. Det kändes faktiskt riktigt bra! Efter det åt vi gröt och sedan gick jag hem igen i kylan och blåsten. Huhu.
När jag kom hem väntade jag på Becca och sedan tog vi bussen så vi var vid degeer ungefär 20 över 13. Blev varmt mottagen av Hanna, Michan, Tilde och även Julia :) Riktigt trevligt. Alla vi, utom Julia då, gick ner på stan. Köpte puder, jeansleggings, en randig tröja och två linnen. Tror det var allt.. Folket drog några i taget och tillslut var det bara Becca och jag kvar. Vi tog en hamburgare och pomme på donken, gick lite till på stan och tog sedan bussen hem. Jo just det! Jag köpte ett ljus till farmor och en hemlig grej till mormor. Michan tyckte jag var väldigt global av mig och jag kände själv att jag för en gångs skull gjorde något bra ;P Hah. Hoppas mormor blir glad x)

Igår såg jag på House of Wax!! Flera tillfällen drog jag täcket över huvudet, men Rebecca satt här inne med mig så det gick bra hihi. Var ändå inte så farligt! Tror jag är redo att se skräck med dig Hanna! :D Så länge det är någon riktigt overklig film hahah.

Nu har jag slagit in några julklappar och ätit mackor med stekt ägg. Kollar på tv och lyssnar på musik. Borde väl städa lite men hur kul är det?

Imorgon är det fredag och skolavslutning! Tror jag skippar avslutningen sååå, egentligen kan man ju säga att det är jullov nu! :D Underbart!

Puss

Tack Hanna, Mix och Tilde för musiktipsen! Ska lyssna på dem nu ;) Och tack Hannapanna för att jag får dela the Kooks med dig!! ;D<3

We are the people who rule the world

Jahopp. Då blev man sjuk av sprutan i alla fall. Yr, hängig och världens huvudvärk. Tur att jag ändå var ledig idag men skittråkigt att jag inte kunde gå på stan med Hanna! :( Längtade ju till idag! Fan. Vi ska gå imorgon istället men då kan vi inte gå lika länge :( Huhu..
Nu har jag tagit tablett och mår mycket bättre! Jätteskönt. Har inte lika ont i armen heller! (Y) Så blir väl skola imorrn xP Men slutar 11! Helskönt!

Nu ska jag se på tv och bara slappa. (Som att jag inte redan gjort det hela dagen xP)

Något tips på bra musik? Vill söka på något nytt på Spotify ;P

Puss


Oh, you gonna leve me now?

Igår slutade jag 12.15 så då gick jag och MLI på stan. Hann inte köpa några julklappar för jag provade en massa kläder (a). Förlåt om det blev tråkigt för dig MLI, mn tack för hjälpen! Det behövdes haha. Hittade i alla fall en bh och örhängen. har svårt att bestämma mig för om jag ska ge mig själv det i julklapp eller inte.. ju fler julklappar desto roligare men kanske kul att ha något nytt att använda nu med? ;P
När jag kom hem blev det att plugga engelska och flytta sängen. Känns skumt att ha den intill väggen haha. Funderar på hur jag ska göra med bordet, byrån och böckerna nu.. Får se hur det blir ;)

Måste bara säga att jag lyssnar på spotify nu och jag älskar verkligen det här!! Massa bra ny musik; Empire of the Sun, Weezer, Switchfoot, You Me at Six, The Kooks, The Fray och massa mer! Och tack Hanna för att du tipsade mig om några igår ;D

Idag började jag skolan 11.40 med engelska. Såg till att vara där lite tidigare så att jag kunde fixa till och skriva ut engelska texten som jag skrev igår. Hade sedan redovisning på den och det gick bra. Tittade dock inte upp speciellt mycket utan läste innantill, orkade inte mn tror d lät ganska bra iaf.
Efter det åt vi äcklig skol-julmat och hade sedan samhäll. Såg på film och såg att huvudrollen spelades av en som är med i Inglorious Bastards! Älskar den filmen.
Kl 14 var jag tvungen att gå ifrån lektionen för då kom mamma och hämtade mig. Följde med henne till jobbet och
tog svininfluensa-sprutan! Då har man det gjort och det kändes ju inte ens något ^^ Super. Orkade inte gå tillbaka till skolan sedan bara för att se klart filmen utan hjälpte mamma lite på jobbet istället. Kvart över 16 åkte vi till Systemet och sedan till Stadium för att hämta Beccas nya skor. När vi kom hem fick jag se att det var sådana skor som jag tittat på! Ett par ljust blågröna moccasneakers. Finfina :) Men men, får väl bli några andra då.

Nu kollar jag på tv och lyssnar på musik - Dry your eyes med The Streets.

Imorgon - Stan med Hannapanna!(L)

Puss

The winners



Lyssna på låten medan du tittar på lite bilder från igår. Den hör liksom till ;)









Julmys med julmusik i julmörkret

Idag är jag ganska glad! Behövde gårkvällen - en massa skratt, rätt så god mat, film och dans med två underbara tjejer (Hanna Skvätter Hjelm och Michaela Kullamust Pettersson). Tyckte att maten var okej men den där Keso Chili var liksom inte min grej ;P Sorry, men vi (läs Hanna och Michan) var bäst på att göra enchiladas! Sedär vad jag lär mig av dig Hannapanna ;)
Vi tittade på Flickan som lekte med elden och skrattade så vi nästan tjöt när vi som riktiga tjejer hoppar till och skriker högt när Niederman hoppade fram och tog Salander. Betedde oss ibland som att det var en komedi vi tittade på och inte en hemsk och väldigt alvarlig film haha.
Får inte glömma att vi drack äpple-glögg som Michan köpt på IKEA haha! Hade lite roligt där xD
Under kvällens gång blev det många felsägningar och konstiga meningar. En som jag kommer ihåg var Hannas: "Är hon bror eller fru till han Rapace?" Men något som nästan var lite läskigt och, konstigt nog, härligt på samma gång var att Michan och jag tänkte lika dant hela tiden och vi liksom sa samma saker i munnen på varandra. Haha :D

I källaren pratade vi nyår och jag lärde Michan dansa ragga. Körde loss kan jag säga och riktigt bra
var hon för att vara första gången!

Michan åkte hem vid halv 02 kanske medan jag sov kvar hos Hanna. Låg och pratade till typ 03. Helmys!
Idag åkte jag hem till Blacka med 14 tåget och nu sitter jag här och ska plugga engelska hade jag tänkt. Är riktigt jävla tråkigt. Men men.

Tog en massa bilder igår också! Har de inte än men så fort Hanna skickat dem ska jag lägga upp några finisar ;)

Imorgon är det måndag igen, men sista måndagen innan jullovet! :D Hur skönt som helst med jullov och längtar till julafton.
Slutar skolan 12.15 och har utvecklingssamtal 15.15. Får se vad jag gör emellan där men senare på kvällen ska jag sitta vid Spotify! xD Haha.

Snöat har det gjort sedan i går kväll med... Hoppas att det försvinner direkt när nyår är över! Utan slask helst, eller va? ;P

Puss

Karin: Hahahaha! Joo du sa "Heeej jag HETER Karin" xD<3

Heeej, jag heter...

Ikväll blir det mys med Hanna och Michan! :D Verkar inte som att Tilde ska med, lite tråkigt. Kl 18 ska jag vara hos Hanna. Vi ska äta kykling enchiladas och gino, titta på Flickan som lekte med elden (om det är okej för Michan, blev ju inte att jag och Hanna såg den igår) och bara ha kul! Sedan sover jag hos Hanna men åker väl därifrån ganska tidigt, både Hann och jag måste plugga imorrn... Vill inte xP
Nu på dagen ska jag väl se om jag kan plugga lite med. Annars blir det väl kanske att se någon film med Becca. T ex City of Ember som jag inte kunde se klart hos mamma pga min DVD-spelare. Den gången såg jag två filmer, utan att få se slutet på någon av dem xP

Nu ska jag ta och duscha :)

Puss

Higher

Imorse skulle jag börja kl 10 på VP. Tog bussen till stan och sedan 117 mot Vrinnevisjukhuset. Tänkte inte på att den inte stannar vid VP förrän på tillbakavägen. Så blev helt enkelt att sitta kvar i bussen i 7 min och vänta på att den skulle gå ett varv till genom Vilbergen och sedan stanna där jag skulle av xD Blev lagom i alla fall, hade varit där rätt tidigt annars haha.
Efter utvärdering med klassen fick jag och MLI gå. Vi gick ner till skolan och åt innan MLI skulle tillbaka till VP för att ha utvecklingssamtal så jag fick sitta själv i skolan och läsa engelskan hahaha. Gick bra men var lite ensamt :)
Sista lektionen var då global med tråkig religion.

Nästan direkt när jag kommit hem till mamma efter skolan ringde jag Hanna. Kom överens att vi skulle äta och så och sedan skulle jag ringa tillbaka vid 17. Drog dit sedan strax efter 17. När jag var där ringde pappa och sa att om jag ska sova över hos Hanna imorgon måste jag vara hemma kl 21 ikväll, inte en minut senare. Blev lite småsur men bestämde mig för att ta 20-tåget. Vet inte hur jag tänkte för när jag kom ner till stationen såg jag att tåget skulle gå kl 21.01. Tänkte att fan, nu är mitt tåg inställt eller något! Tittade mig omkring och såg på stora klockorna som hänger där. De såg ut att gå fel tyckte jag så jag kollade på mobilen och såg att klockan var typ 20.35! Fattar inte hur allt kunde blivit så fel i huvudet! Kom fram till att klockorna gick rätt också - de var kvart i 21, inte kvart i 15 xP
När jag kom hem och berättade att jag faktiskt inte hade gjort det med flit! Som vanligt tror inte pappa på mig. Jättekul. Är så grymt trött på det! Han varken tror eller litar på mig verkar det som.

Orkar inte skriva mer nu, mn FAN att inte Calle vann idol.

Puss

Nollåtta

Dansen gick väl ändå ganska bra. Eller inte hahah Fast kändes i alla fall inte så jobbigt när vi väl börjat dansa. Och Hanne och pappa var där och kollade haha :D Tur som fan att det bara varade i 5 min xD Blev visst med på bild också tyvärr, Karins pappa hade med sig kameran. Och så var jag ju nära på att glömma kvar mina nya gympaskor, inte bara en utan TVÅ gånger! Karin var lite smått nervös på mig x)
Fick i alla fall skjuts hem! Azm. Hanne är helcool alltså och sketasöt haha Säger massa konstiga och söta saker haha. Kul med småsyskon ibland alltså.

Nu ringde mamma. Hon, Karro och Maria behöver som vanligt hjälp med något xP Den här gången gällde det gh, självklart. Här sitter man, den mest tekniska i famlijen Strömstedt och ska försöka förklara för lilla mamma hur man ska göra. Fatta hur illa det är att det ofta är JAG som får fixa grejer. xP haha.

Imorgon börjar jag 10 på VP (skiter i Lucian och har ingen spanska). Får väl ta tåg/buss till söder och sedan 117 upp till Vilbergen. Sedan har vi bara global innan det är helg! Ska springa hem och ringa Hannapanna så ska vi ses och se på Flickan som lekte med elden. Illa att vi inte sett den än, vi som bestämde oss för att se den direkt när den kommit ut redan direkt efter att vi sett första. Aja, bättre sent än aldrig ;)

Nyår är ett mysterium och ett jävla pussel!

Mix: Klart att jag ska bjuda dig någon gång! ;)

Puss

I know you gonna be like you always been

Idag både började och slutade dagen med film. Först en film om religion/historia/turism på globalen och sedan slutet av Nightmare before Christmas på engelskan. Däremellan blev det dans på gympan, lek på svenskan och helt enkelt lite matte på matten. På svenskan fick jag tillbaka senaste provet - MVG-. Rätt bra. Om lite mindre än en timme blir det att ta bussen ner till raggan. Är avslutning som sagt xP Får se hur det går haha.

Strax kommer Karro och Marie hit. De och mamma ska visst ha lite julmys ;P Längtar till jul! Få känna riktig julkänsla och slippa skolan! Underbart.

Nej, nu ska jag väl ta och byta om.

Puss

Michan: Tackar så mycket, gillar också den med bara ett ben ;) Och jaa, svela är hur gott som helst! :D Kommer ihåg att du tyckte om det haha ;* Ses på lördag!!


Jessica, vad gör du?

Igår kväll kände jag att fy vad skönt att börja 10 i 12 imorgon! Så jag tänkte ta en buss/tåg så att jag precis skulle hinna turismen trodde jag. Menmen. När jag sitter på tåget kl 11.28 får jag sms från MLI som undrar var jag är. Hade ju totalt glömt bort mentorsrådet!! Plus att tåget var några minuter sent.. När jag kom ut från tågstationen och skulle ta trean till söder åkte den precis förbi. Jag fick helt enkelt småspringa från rese till skolan. Kul (Y) Kom ca 20 minuter för sent, men hade inte missat speciellt mycket. Det var allra sista Fritidsturismen för terminen så vi fikade och lekte en ordlek :) Sedan fick jag och MLI gå ifrån tidigare för att vi skulle hinna äta lite i matsalen innan den stängde. Fick också tillbaka senaste provet - MVG! Azm.

På spanskan gick vi igenom läxan till idag, svarade på frågor till en text och sjöng xD Eller, jag sjöng inte. Kände att jag inte ville förstöra sista spanskalektionen för de andra ;)
När vi slutat väntade jag ett tag med MLI på hennes mamma, men det gick så segt så jag gick till slut x) Och nu är jag i Blacka igen!

Imorgon är det torsdag. Vilket betyder ragga efter skolan! Är sista lektionen så blir uppvisning sista kvarten. Det gillar vi inte! Kan inte dansen och var inte med sist när de fick sina platser xP Får se hur vi gör, blir väl att gå dit för att inte Karin ska behöva vara själv hah.

I helgen blir det myspys. Fredag - Hannapanna. Lördag - Hanna och Michan (kanske Tilde). :)

Puss

Open the dore!

Jag tror jag dör! Becca och Elin ser på skräckfilm (igen) och den här gången har jag sett mer än sist. Jag tycker inte om skräckfilm xD Men tror faktiskt att jag ska klara mig efter det här! Det ska vara så overkligt det bara kan bli för att jag ska kunna se på det utan att behöva gå rädd efteråt. Snart är det Desperet Housewives också, ska nog se det med. Är klar med spanskan till imorgon så orkar inte plugga mer nu x).

Imorse hade jag sovmorgon! Marknad för turism är slut för terminen så slutar 12.15 på måndag och börjar 11.40 på tisdag (och idag då). Riktigt skönt! :)

Nu kommer pappa så får väl avsluta senare xP

Puss


Dags att gå

Igår bakade jag och becca pepparkakor!! :D Sketakul haha Sedan garnerade vi dem med vit och illblå kristyr. Riktigt snyggt om jag får säga det själv ;).



Eller vad säger ni? haha :)

Efter pepperkaksbaket var det dags att jobba igen, med storebror den här gången. Gick väl bra, förutom att allt verkade hända igår! Orkar inte räkna upp allt men en hel del problem uppstod xP

Idag blev det upp till skolan igen. Slutade 12.15 så var inte någon lång dag direkt :) Gick på stan med Natalia, My och MLI. Åt thaimat och köpte svart tröja på H&M.

Nu ska jag ner och äta svela!! :D MUMS!<3 Sedan plugga...

Puss









We call it even

Igår var det fredag. Vilket betyder lång håltimma. Först kom Hammadi ett tag efter spanskan och det var tänkt att jag skulle göra lite turism. Gick väl sådär ;P Sedan bestämde jag och MLI oss för att dra till Spicy Hot och äta, så vi tog 113 ner till Kungsgatan. Blev typ överlycklig när jag såg att de hade stekt ris!! :D Det var bara andra gången jag åt det sedan jag kommit hem från Thailand. (Första gången gorde jag det själv hemma men det blev inte samma sak.) Så Michan, när du är i Thailand MÅSTE du smaka fried rice!!! ;) Älskart.
Efter Spicy Hot gick vi lite på stan. Skulle kolla kjolen jag tänkt köpa på H&M men den var slut :( Hoppas verkligen att de får in den igen! Kommer inte ihåg vilken storlek jag skulle ha så känns lite sådär om jag ska behöva köpa den på internet..
Sedan global! Somnade i princip (vääääääldigt nära ska jag säga) då vi hade Maria och religion. Fy fan vad tråkigt det är.
Efter skolan blev det myskväll med Becca. Vi köpte pizza, kollade på film och tv och körde gh såklart! :D Nu när vi har minneskort är det nästan roligare haha.

Imorse vaknade jag av att moster ringde vid kl 10. Var väl lika bra det, hade kunnat sovit hur länge som helst annars känns det som. Blev att duscha och äta lite innan det var dags att dra till jobbet halv 15. Gick bra att jobba idag med :) Såg förresten att det nu inte bara är vintersmak på choklad (som är riktigt god!) utan också på risi frutti! Heter vinter och är kanelris med blåbär-björnbär sylt. Var ju tvungen att köpa en sådan för att testa och passade på att köpa sourcream-bearnaise chips med! Inget av dem var väl något att hurra för precis, inget jag kommer köpa någon mer gång om man säger så ;P

Nu ska jag se på Saturday night live innan jag går och lägger mig. Imorgon blir det att jobba 15-22 igen!

Puss

Holding out

Nu var det riktigt länge sedan jag skrev här. Har inte mått så bra i huvudet kan vi säga. För stressad och helt enkelt bara för mycket som händer. Har inte fått vila så mycket. Jobbat två helger och haft en hel del i skolan. Inte lätt när man är så här skoltrött. Nu har jag varit sjuk också men det börjar kännas bättre :) Fast inte tillräckligt bra för att dansa idag så det struntade jag i.

Åkte ju till Stockholm med Karin i måndags. Kan ju säga att det inte blev riktigt som vi tänkt oss xD Vi åkte dit och allt gick jättebra (även fast vi kände oss lite smålost ibland ;P) och vi hittade snabbt till Fryshuset. Stod där i kylan ganska länge men sedan var vi inne och jag älskar känslan av bra musik som dunkar i hela kroppen! Och även om det kanske är ganska dumt så tycker jag att öronproppar förstör. Blir det för högt för mina små öron så håller jag hellre för dem ett tag då ;)
Insläppet började kl 19 och vi var väl inne senast 20. När klockan började närma sig 21 började oron sprida sig hos mig och Karin. Våran buss skulle gå 22.45, vi var tvugna att gå vid 22 för att hinna och Paramore hade inte kommit än! ;O Paniken började växa och vi försökte få godkänt av föräldrarna att ta ett sent tåg eller stanna i Stockholm över natten. Det fick vi inte.. Men Karin vägrade ge sig och tänkte fan se Paramore när hon kommit så här långt! Jag, som den jävla fegis jag är, vågade inget annat än att helt enkelt gå därifrån vid 22. Karin stannade kvar själv. Jag pratade i telefonen med mamma och tjöt hela vägen från Fryshuset till Gullmarsplan, under tunnelbaneresan till T-centralen, vägen till bussen och kanske en tredjedel av bussresan. Fattade inte att jag bara kunde lämna Karin ensam i Stockholm. På natten dessutom! Fick tillslut tvinga mig själv att sluta tjuta och försökte sova. Somnade inte värst mycket men klarade mig hem. Försökte få kontakt med Karin på sms men fick inget svar. Mamma hämtade mig i stan när jag kommit fram 01.00 och jag stupade i säng direkt när jag kommit hem (efter att försökt få tag på Karin alltså). Dagen efter stannade jag hemma. Mådde inte bra och fick sedan reda på att Karin fått ta taxi hem på natten. Kan ju undra hur dyrt det blev.. Blev i alla fall oerhört lättad när jag fick veta att hon låg hemma och sov!<3 Som sagt, inte direkt hur vi tänkt oss att kvällen skulle bli. Jag missade Paramore helt då det var fem olika förband fram till kl 22 när jag gick. Väldigt bra xP Får väl bli en annan gång antar jag.

I onsdags hade jag tänkt vara hemma. hade ändå glömt plugga till provet vi skulle ha på morgonen. Men MLI övertalade mig att provet var lätt så jag sprang och fixade mig lite snabbt innan jag fick åka med henne till skolan ;P Gjorde provet. Gick väl okej haha. Efteråt drog vi till stan och fikade. Eller, jag fikade i alla fall xd Det var MLIs idé men när vi väl kommit ner ångrade hon sig - hon skulle inte äta massa onyttigt. Det blev en jouice till henne och en kaka och varm choklad till mig ^^. Gott hah. Spanskan gick vi inte till. MLi skulle till körskolan och jag behövde hem och vila mig.

Idag var jag i skolan hela dagen. Två prov. Blir IG på gympa provet - IG nr 2 i gympa dådå (Y). Svenskan gick bättre. Mycket bättre!

Nu ligger jag och lyssnar på musik på Spotify. You Me At Six - ett av förbanden till Paramore xD. Ska snart fixa mig och släcka ner. Spanskaläxan är gjord!

Imorgon blir det väl mys med Becca eller något. Pizza/kebab, gh och kanske pepparkaksbak?

Puss


Älskar dig hårt Karin!! Gillart!

RSS 2.0