Under kryddhyllan

Ja då var det söndag igen! Underbart väder är det i alla fall :D(L) Om inte alls så länge ringer Hanna och förhoppningsvis blir det både Halvars och tennis ;) I övrigt har det bara varit en slappardag. Som vanligt xD

I onsdags hade jag praktik. Har nu börjat få sitta i kassan! Kul ju haha ;P Hoppas verkligen att jag får sommarjobb och/eller extrajobb. Skulle verkligen behövas, speciellt då jag inte fick jobbet på Sports Camp :'( I nödfall får jag väl typ plocka jordgubbar och klippa gräsmattor eller något sådant hah.

I torsdags träffade jag Hanna efter skolan. Hon var lika cool som vanligt<3 Vi spelade tennis i ca en och en halv timme. Hur kul som helst och det är verkligen tur att vi är ungefär lika bra/dåliga haha. Fast Hanna är nog snäppet bättre ;)

I fredags var det nationellt prov i engelska. blev inte speciellt nöjd men får hoppas att det i alla fall räcker för ett VG. Om jag bara får G, får jag ändå avsluta A-kursen och börja på B-kursen i tvåan? Borde väl vara så tycker jag... ;O
Efter skolan gick jag och Jenny till Ektorp och hälsade på igen :) Lika trevligt och lika svårt att komma på vad jag ska säga xP Vi har ju hört att de ska sparka 17 lärare, tror jag det var, så vi tänkte att det nog var smart att gå dit innan något händer. Eller det var snarare Jenny som tänkte, jag bara hängde på haha xD
När jag kom hem gick jag och Becca ner till stan. Vi gick först och lämnade en bok på biblioteket innan vi gick ner för att utforska Myrorna. Kan ju inte säga att jag blev överlycklig när jag kom in men det var ju en upplevelse ^^. Hittade ett par shorts som var för små (självklart). Träffade My där också :D Vi pratade lite innan hon gick vidare. Becca och jag gick runt och tittade lite på stan innan vi gick till halvars och köpte glass. Viol och knäck blev det. Mums.
Sedan tog vi bussen upp till Ektorps centrum, köpte kebab och gick hem. Carin kom strax efter. Mysmys. Ledsen att jag var så trött och tråkig babe, ska försöka hålla mig vaken längre nästa gång ;)

Igår hade mamma och några till "aktivitetsdag". Becca och jag fick vara med så att det inte skulle bli ojämna lag. Först spelade vi badminton. Jag var med Lager men pga mig gick det inte så bra haha. Sedan blev det pingis och då var jag med Inge. Det gick inte heller så bra haha. Men vi vann ju en match i alla fall ;P Det plev också två stycken tipspromenader. De gick desto bättre! På den sista var jag med Rebecca och vi vann! Tack vare att vi var så duktiga på den så vann vi faktiskt allt ihop! :D När vi skulle välja priser tog jag ett massagekit och Becca tog en fleecetröja (stavas?). På kvällen blev det ganska högljudt så syrran och jag stängde in oss på mitt rum och tittade på tv (a).

Det var nog allt jag orkade skriva idag haha. Hoppas Hanna orkar tennis sen för jag behöver verkligen röra på mig efter allt godis x).

Dagens outfit: Svarta shorts från Stadium och grönt långt linne från Vero Moda.
Puss

Bra jobbat

Sitter på datan nu och ska jobba. SKA... Hehe. Hade precis sådant där samtal med läraren och jag har VG :D Goodie ^^. Vid 13 slutar jag och då ska jag och Jenny gå till Ektorp och hälsa på. Har ju hört att de kanske ska sparka massa lärare där så är lika bra att göra det nu medan alla är kvar :) Efter det ska jag och Becca ned på stan och kolla på Myrorna. Har aldrig varit där så blir spännande haha.  Kanske blir en glass också ;P På vägen hem ska vi köpa pizza! Mums.

Ikväll kommer Carin! Yohoooo! Riktigt mys blir det<3

Nu slutar jag!!
Puss


Gå och dö

Jaha. Då har man administration igen då... Inte så kul precis x( Håller på med en "undersökning" - Hur miljövänlig är vår skola? Dötrist. Har frågat frågor och så och nu ska jag skriva resultat och analys. Men nu ska vi sluta!! :D:D YAAY!
Puss


Call me by my name

Sitter på Info layout! Får panik när jag ser att jag skriver så sällan.. Så därför skriver jag ett kort litet inlägg nu :)
Håller på och lära oss att skriva brev. Inte det roligaste precis och har glömt bort vart jag var sist. För att det ska bli lite roligare lyssnar jag på musik på ipoden! Kanske spelar något spel på king.com sedan också. Mohaha. (a)

Strax innan halv 18 ikväll kommer Hanna, Michan och Tilde! Super. De ska med på Oriflame-visning i Klocket. Ska bli kul, har ju inte träffat Michan och Tilde på hur länge som helst typ. Förutom när Michan skrämde mig påväg till skolan förrförra veckan(?) haha.
 
Efter Oriflame blir det att direkt släppa av tjejerna innan jag sticker ned till dansen. Har jag tur hinner jag även träna lite innan med Carin så att jag inte är heeeelt lost där inne ;)

Nej nu antar jag att jag måste jobba... Lite i alla fall hih.
Puss

Vi tar och tittar

Helgen spenderade jag hos moster Mia i Söderköping med syrran. Hade det riktigt mysigt fast det inte blev något påskfirande ^^. På fredagen gick vi och åt på kinarestaurang. Hur gott som helst!! På lördagen åkte vi ut till båthuset och fixade lite. Hade med oss fika och satt i bikini och solade! Riktigt skönt väder var det :D Sedan åkte vi hem och grillade. Helmys.

Idag har jag inte gjort någonting. Har bara varit extremt uttråkad och rastlös. Spelade Yatzy med mamma en gång och pratade sedan med underbara Hanna i telefonen i ca 30 min :) Funderar på att göra något vi 5 (om vi kan få med oss de andra tre villsäga), kanske åka på festival eller något sådant. Åka bort och sova någonstans i alla fall. Längtar till sommaren!

Sitter nu i vardagsrummet och tittar på Ballar av stål. Soneby Citysports retade precis upp militärer haha Helt galet! Skulle vara livrädd xD

Dagens oufit: Mörkblå jeans från Cubus, grått prickigt linne från JC och ljusorange cardigan från Gina Tricot.
Puss


Inte dagens outfit ^^

You look amazing

Det blev inget stan med mamma. Hon hade bråttom och jag kännde inte för att springa så då stannade jag hemma ^^. När hon kom hem hade hon med sig hamburgare. Mums! Vi satt på balkongen och åt medan vi pratade om det fina vädret hih. Sedan blev det att gå ner i tvättstugan och tumla det sista. Vi skulle även rulla ned sommardäcken till bilen från förådet. Var lite jobbigt att gå böjd så länge och de vill ju inte precis hålla sig raka och rulla rakt framåt. Nejnej, de ska rulla snett och lägga sig ned hela tiden xP Aja, det funkade efter ett tag ;) Sedan har Mia kommit förbi ett tag också. Hon skulle hämta bilnycklarna och det slutade med att vi satt i hallen och pratade i över en halvtimme.

Sitter nu och väntar på att mamma ska komma hem. Börjar bli hungrig och vi ska grilla på balkongen :D

Dagens outfit: Röda aladinbyxor, mörkgrått linne från Gina Tricot och ljusgrå väst från Cubus.
Puss

Förbered er på bråk

Idag är det torsdag och halva lovet har gått. Idag kommer det inte hända så mycket, borde plugga men vet inte om ja orkar. Som ni kanske märker är jag ganska lat ^^. Ligger nu i sängen och kollar på Sweet 16 på MTV och dör på alla bortskämda ungar! De flesta är ju helt bombade xD

Igår gick jag, Becca, Hanna och Frida ner till tennisplanen vid Ektorpshallen. Det var hur kul som helst fast jag var så jävla dålig haha. Efter att vi spelat ett tag började det regna så vi spelade kanske 20 minuter i ösregn! Kul men kallt och blött. Efteråt gick vi hem och ducshade och åt innan vi tog fram paraplyet och drog ned till Halvars. Som tur var hade de fortfarande öppet, men hade vi kommit dit 10 minuter senare hade det vartit försent. Pga vädret stängde de strax efter att vi kommit. Hur som helst tog jag hallon/saltlakrits, brownie och banan. Testade bara nya smaker så var rädd att jag inte skulle tycka om det men det gjorde jag ;P hah.

Snart blir det kanske att gå ned till stan lite med mamms. Hon skulle köpa lite grejer men jag vet inte vad jag ska ha på mig... Just nu har jag röda aladinbyxor och grått linne. Tror jag bara byter till ett par jeans hih.
Puss

Gonna do it

Vaknade strax efter 11 imorse. Ritigt skönt att sova länge! Borde egentligen sitta och plugga men vem orkar det? ^^ Istället har jag städat lite på rummet och så fort Becca är klar ska jag ta och dammsuga med. Har på mig nya västen idag med! Finfin är den :) Men håret verkar inte vilja ge med sig idag så får väl helt enkelt gå omkring med bångstyrigt rufs.

Om ungefär en timme ska lilla Hanna ringa och så ska vi bestämma hur vi ska göra idag. Hade tänkt spela tennis vid Ektorpshallen och sedan gå till Halvars och köpa glass. Nu ska visst syrrorna med också så blir nog asbra! Förhoppningsvis börjar det inte regna igen för har ju längtat efter det här länge nu! Tennis och glass, kan det bli mycket bättre en dag som denna? ;) Jo vädret kunde ju varit bättre haha, men annars. Och om Rebecca bara kan sluta gnälla om hur äckligt och fult hennes hår är kan jag kanske klara av att vara glad ända till Hanna ringer. Om Becca bara kan fatta att DET ÄR FINT SOM DET ÄR! Aja. Nu är hon färdig så ska väl ta och städa klart nu. Får se om jag skriver mer ikväll ;)

Dagens outfit: Grå leggings från Stadium, lång vit thirt från Stadium och ljusgrå tygväst från Cubus.
Puss


It was quite simple

Vaknade av klockan imorse 8.35. Maja messade igår och frågade om jag ville följa med på promenad idag och självklart var jag på ;) Gick upp och klädde mig och åt frukost innan hon hämtade upp mig här vid 20 över 9 och det bar av mot Vrinnevi skogen. Helt underbart väder ju! Vet inte hur länge vi gick men efteråt gick vi hem till Malin. Där spelade vi monopol, kort, solade på balkongen och tittade på tv. Alltid lika mys med dej gumms<3

Framåt 18 var jag hemma igen. Då stod Rebecca och hennes kompis i köket och bakade sockerkaka. Sedan kom mamma hem med mina nya skor från Stadium!! :D Snygga alltså. :) Så nu håller jag på att gå in dem hih.



Mina nya skor från Stadium 299:-

Sitter nu och pratar med moster i telefon och tittar på The Mentalist. Bäst! Nyss var det Navy CIS också. Två av mina favoritprogram på raken, super ;D. Nej nu måste jag koncentrera mig på tvn!

Dagens outfit: mörkblå jeans från Cubus, lång vit tshirt och blå och grårandig tjocktröja, båda från Staium.
Puss

It's good

Trots det tråkiga vädret (i förhållande till igår) var jag även idag ute en hel del. Hjälpte pappa lite med att bygga om Måns bur, han håller på att fixa så att Måns ska kunna gå ut när han sjäv vill. I en inhängnad såglart ;) Gick omkring lite med honom i koppel för att han skulle få springa av sig men tröttnade efter ett tag och gav tillbaka honom till Hanne x)

Idag har vi ätit lax med tandooritäcke, potatis och brokoli.  Riktigt riktigt gott! Nu har jag också slängt i mig massor av färsk ananas. Underbart gott men tror inte att jag tål det. Fortsatte att äta trots att det började svida jobbigt mycket på tungan. Kanske inte var så smart ^^.

Hur sköt som helst att vara ledig imorgon! Siws föräldrar kommer hit vid halv 10 för att vara barnvakt. Vid 14 någon gång tar jag och Beccs bussen in till stan, vi ska nog bara lämna sakerna hos mamma innan vi drar ned till Stadium för att kolla på skor. Är verkligen sugen på nya skor och funderar på att ta en sväng förbi Skopunkten också när vi ändå är på gång. Är visserligen sugen på nya käder med men det får nog vänta lite.. Så mycket pengar har jag ju inte tyvärr xP

Nu sitter jag med Rebecca och tittar på Wipeout. Helt galet haha. Fast tror jag går ned och tittar med resten av familjen istället ;)

Dagens outfit: Ljusgrå mysbyxor med mitt namn på rumpan, grå tjocka nikestrumpor och stor brun tshirt med tryck. Glömde kameran hos mamma så blir tyvärr ingen bild idag heller :/
Puss

Ååååååh

Idag var det riktigt fint väder så har varit ute en hel del faktiskt! Spelat lite badminton och fotboll med syskonen och bara sprungit omkring haha. Satt även ute och läste ett tag. Hur skönt som helst att sitta där i solen och bara läsa! Läste ut Jurasic Park! Så nu kan jag fortsätta med Patient 67. Asbra ;)

Åt grillat för första gången i år idag. Mums! Och har faktiskt hållit mig borta från åde godis och läsk idag och igår. Känner mig riktigt stolt haha.

Blir visst ett kort inlägg idag. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, bara längtar till nästa vecka då jag ska äta glass, träffa kompisar och, förhoppningsvis, spela tennis med Hanna :D Underbart<3

Dagens outfit: samma beiga byxor som igår och en blårandig klänning från Vila. När jag var ute hade jag också en stor och tjock blåvit polo.
Puss

Are you afraid?

Bara pappa, jag och Becca uppe nu. Becca är hos Emma, pappa tittar på någon dålig film på 6:an där nere och jag sitter här uppe och tittar på Troja på ettan. Grymt snygga! ;O Och gillar deras svordommar. Din vinsäck! xD Såg den första gången hos Maja kommer jag ihåg. Lika mysigt som vanligt. Saknar den tjejen! Men ska förhoppningsvis träffas över påsk :)<3

Såg på Så ska det låta förut såklart! Helt underbart program och det var bara bra med idag, förutom Shirly Clamp... Blööö Tycker verkligen inte om henne alltså. Men Markus Fagervall och Thomas Järvheden är ju hur coola som helst :)

Nej nu ska jag nog gå tillbaka till filmen! Kanske blir att spela lite på King.com också haha ^^.
Puss

Du är störd

Sitter här och tjafsar med min extremt jobbiga lillasyster. Att hon inte bara kan fatta att hon ska lägga av när jag säger till. Dööh!

I alla fall. Jag har visst blivit riktigt dålig på det här med att blogga. Har visst inte skrivit på flera dagar men ska försöka bättra mig nu ;).  Kan dessvärre inte komma på något som hänt, förutom idag då. Så får väl bli att berätta lite om det.
Underbart väder idag! Äntligen vår<3 Funderade på att ta en tunnare jacka imorse men det är tyvärr fortfarande ganska kallt ute på morgnarna, så det blev "vinterjackan" idag igen. Är ju bara att hoppas på att det är tillräckligt varmt för det efter lovet.

I skolan blev det mycket garv med MLI och Natalia. Vi hade engelska, svenska och datakunskap. På engelskan skulle vi lämna in bok recensionen som jag skrev igår kväll. Är inte så nöjd med den och blir alltid avundsjuk när jag läser Fältons texter. Hon har verkligen mycket att välja mellan sedan! Basketproffs, flygvärdinna, reseledare och författare (enligt mig) är bara några av yrkestitlarna.

På svenskan ska vi nu läsa en bok, deckare, som vi började med idag. Jag har valt en bok som heter Patient 67 av Dennis Lehan, som både svenskaläraren och pappa rekomenderade. Hann inte läsa så mycket på lektionen men än så länge verkar den ganska svårläst. Hoppas den blir bättre och att det inte bler så svårt att komma in i den.

Efter skolan gick vi ned på stan, MLI och Lelle skulle gå runt lite och jag fäljde med Natalia och solade. Var skönt :) Tog sedan bussen hem till Blacka vid 14.35 och nu sitter jag alltså här. Får se om jag hittar på något med Rebecca, om jag sätter mig där nere och tittar på tv med Petter och Siw eller om jag går och försöker läsa ut Jurasic Park. Det märks ;)

Dagens outfit: Beiga byxor, orange och gulrandigt linne från Gina Tricot och en svart kofta från Ullared ^^.
Puss

RSS 2.0