Lugna ner dig lite va?

Nu ska jag snart sova!<3 Har gjort klart engelskan men vet inte om den blev speciellt bra ;P Märks väl sen hah.

Imorgon blir det att åka tåg till stan för första gången ;O Läskigt alltså hihi. Hoppas på att det ska gå bra för slipper gå upp riktigt lika tidigt som annars. Fast måste ju ta mig från stan till skolan och har sedan ingen cykel när jag ska hem.. Aja ;P

Puss 

Det märks väl inte?

Sitter nu i biblioteket med MLI. Ska ha turism med treorna fem över halv 2 och slutar vid halv 3 :) Blir att cykla hem och packa och börja med engelskan som ska vara inlämnad till imorgon.. Usch! Ska skriva en artikel efter en text i boken men är inget kul :( Hade jag velat bli journalist så hade jag ju inte valt handel.. Hur som helst så kommer pappa och hämtar någon gång efter fyra och det blir ännu en vecka i Blacka :)

Puss

I love it

Stockholm igår då!! Vi åkte hemifrån vid halv 9 men kom inte iväg förän vid 9 då den jävla gps:en vägrade fungera och få kontakt. Det gjorde den inte förän vi kom fram till Stockholm haha xD Var framme vid Naturhitoriska Riksmuseumet runt 11. Kollade på alla utställningar, köpte korv med bröd och gick på Cosmonova innan vi åkte vidare till Grönan! Yaay :D Jag och Becca åkte Insane, Flyg-gungorna (eller vad fan det heter xd), Fritt Fall, Extreame och Jetnånting ^^ Älskade både Extreame och Fritt Fall!!(Y) Det gjorde inte Rebecca haha.
Vi åkte hem vid 20 och stannade på donken på vägen. Mums.

Idag ska jag bara ta det lugnt, kanske plugga lite om jag orkar och sedan ut och springa med Hanna. Imorgon är det ju skola igen.

Puss

Låt det vara!

Spanska och Global idag :) Mellan dem cyklade vi hem till MLI (i Eneby... ;P) och åt supergod mat (L) och glass. MUMS ;)

Imorgon blir det Stockholm med pappa och Becca - Äntligen! Ska till Naturhistoriska och Cosmonova.

Puss

Make it eaven

Träffade Maja imorse och följde henne till Kungsgård. Hon fick även sina födelsedagspresenter idag (bättre sent än aldrig haha (hon fyllde 1a juli ^^)) - kryddsmörskrydda från Öland och en bok. :)

Gympan var inställd för att vi skulle ha edu-utbildning (YAY) Dock väldigt dåligt informera att mentor Marie-Louis. Om vi fått reda på det tidigare kunde man ju sluppit släpa på gympakläder i onödan...

Efter skolan drog jag och Fälton ner till stan och åt. Borde verkligen börja spara de pengar jag har kvar menmen ^^ Gott var det i alla fall och sketamysigt att vara på stan me sötaste MLI ;D(L) SOM ALLTID!

Nu får jag la se vad som händer..

Puss

It's no easy way out



Började halv 13 idag! Lite skönt kan man säga ;) Vaknade vid 09, låg och lyssnade på regnet till 10 då jag satte på DaVinci Koden och lyssnade fram till kl 11. Tycker faktiskt hellre om att läsa böckerna själv, det här med att lyssna när någon annan läser funkar nog inte riktigt för mig tror jag haha ;P

Började med praktik-info på VP innan jag och MLI drog ner till skolan för att ha spanska. Visade sig att vi går med ENDAST ettor haha. Men ska nog gå bra :) Men gjorde även en diagnos för att han ska veta hur vi ligger till i spanskan och det gick SKIT kan jag ju säga direkt! Har inte läst spanska på ett helt år så egentligen, vad ska man förvänta sig? Fick hoppa över massa uppgifter för att jag inte kunde svara och det var så grymt irriterande för det var många grejor som jag visste att jag kunnat förut. Aja.

Efter skolan blev det att dra ner till stan (idag igen...) med Becca. Hon ska ta skolfoto imorgon så hon ville köpa något nytt att ha på sig. Det blev en ljusblå tröja från Monki.

Imorgon bitti ska jag cykla och möta Maja innan skolan. Hon ska ha lektion på Kungsgård men hittar inte dit haha x) Ska följa henne och visa henne rätt ;) Blir mys att träffas igen(L)

Puss

Testa först!

Slutade vid 15 idag då! Cyklade hem och drog sedan ner till stan med Becca. Gick till biblioteket och lånade ljudböcker ;P Jag lånade DaVinci koden. Har redan läst den och var en av de bästa böcker jag läst men tänkte att istället för att läsa om den kan jag ju lyssna på den haha Becca lånade Isprinsessan (som jag också läst) och Twilight! Måste lyssna på Twilight! Älskade filmen och i princip alla säger ju att böckerna är superbra med så... ;)
Satt och läste där inne ett tag också - Allt kan hända med Stephen King. Kom inte så långt men tänkte att jag kan läsa vidare nästa gång vi kommer dit (a) Haha.
Efter det blev det glass på Lindahl's. Rätt så gott men föredrar ändå McDonalds hih.

Strax innan halv 20 åkte jag, mamma och Beccs till City Gross och storhandlade. Hur skönt som helst att ha mat hemma!

Igår var jag ju och sprang med HannaPanna också! Lite stolt haha. Fast sprang inte hela tiden... (a) Aja, får helt enkelt träna upp mig ;) Blir att springa på torsdag också. PUSS PÅ DEJ HANNA!

Puss

Fan i helvete

Då sitter man här i biblioteket med MLI igen då. Skulle ha turism nu på morgonen men fick reda på att lektionen är inställd. Den här skolan i ett nötskal, åtminstonde för mig och MLI xP Börjar nu inte förrän om typ 1 h och 40 min... Sitter och spelar Seterra och ska väl ta och leta upp rektorn sedan med. Ska ju kanske få några fler kurser hah.

Efter skolan kanske jag ska till biblioteket med Becca, har lovat henne det. :)

Puss

Fjaskon

Har håltimme... MLI och jag börjar inte förrän om lite mindre än en timme. Väldigt sega skoldagar om man säger så ;P Ska ha turism med treorna och slutar sedan vid halv 15. Får se om jag skriver något hemma ikväll sedan ;)

Puss

Hakat upp dig...?

Igår var det fest uppe på kullen! MLI kom hit och var med så blev kul ;D(Y) Hängde lite med Becca, Elin och Emma med, helt galna hahaha. Blev tävlingar (mitt lag kom 3a!), god mat, dans och mycket skratt. MLI tappade maten i knät, Becca berättade spökhistorier och vi blev tvingade att dansa xD Bästa haha

Nu har vi skjutsat Beccs till tåget och jag ska väl börja packa och kolla lite tv tror jag. Börjar 09.40 imorgon men måste ändå ta bussen 07.56... Aja ^^

Puss

We still play out in the rain

Var skitmysigt på Rix FM igår!! :D Var hos Hanna vid halv 18, Tilde och Michan var redan där. Vi satt och snackade i några minuter innan vi gick ner mot stan. Såg en del vi känner bland folket haha. Stog och kollade på Rix FM till halv 22 innan vi i princip sprang ner mot strömmen haha. Jag skulle ta ut pengar och köpa något på dinken först men då det var så lång kö drog dom mig ifrån maten och lovade att jag skulle få äta på hemvägen xD  Fyrverkerierna var bra tyckte jag! Skitmysigt och älskar lukten haha ^^  Men fick inte åka karusell :(

Ikväll ska JennyBenny med också! :D Ska gå på marknaden och sedan se på fyrverkerierna. Hoppas på att få åka karusell idag istället ;P Om jag får med mig nån att åka med vill säga xP

Blir väl antagligen att ta tåget hem ikväll... Skitläskigt!! ;O

Väntar nu på att Jenny ska höra av sig så vi kan bestämma lite ;)

Puss

It's really not that bad

I Blacka igen då ;) Har prec kollat på So You Think You Can Dance(L) LOVE IT!! Nu är det Seinfeld, men ska nog gå och lägga mig snart.

Åkte med pappa hem vid 16 och sedan blev det att gå bort till Lin och dem på kalas, Marius fyller 5. Hängde lite med Sander och småbarnen ;P

Imorgon börjar jag kl 10 och slutar 15.45. Inte jätteroligt men börjar ju inte supertidigt i alla fall ^^. Kl 18 ska jag vara hos Hanna och så ska hon, jag, Michan och Tilde dra ner mot stan för att kolla Rix FM, gå omkring och se på folk och sedan titta på fyrverkerierna :). Kommer bli bäst (Y)!!

Puss 

Never heard of it

Tog bussen 07.56 imorse och trodde att jag skulle börja skolan kl 09.45. Ända till kl 09 då jag fick ett sms från Fälton som undrade var jag var xD Haha så jag gick så fort jag kunde och kom dit till halv 10 ^^. Blev att spela minigolf i vrinnevi efter lunch och sedan gå tillbaka till skolan för att snacka med rektorn om mitt och Emelies schema.

Nu ska jag till Blacka!

Puss

Ahmen durå?

Då är man i Blacka igen då! Har precis snackat med Hann i telefon om första skoldagen och augustifesten :D Ska dit med henne och folk på torsdag och fredag. Kommer bli supermys! Och så hoppas jag på att MLI vill komma på lördag. Förstår om hon ändrats sig nu, var inte så snäll mot henne förut..

Puss

Nu går vi!

Sitter hemma i stan med Carin nu. Ska ta oss ner till stan snart för att sedan ta buss till Blacka. Eller Carin ska hem till sig då ;P Tog först en sväng till donken, var så jävla hungrig efter skolan.

Mötte Jenny och Ogge vid vilbergsbron, gick till skolan, mötte MLI och Oscar utanför entrén,  gick in och trängdes med resten av folket och sedan gick vi in i aulan och satte oss hah. Var lite segt, bara nya rektorn som pratade lite innan vi skulle gå till våra klassrum. Då är det ju väldigt bra också att vi får reda på vart vi ska xP Vi irrade runt lite till vi fick reda på att vi skulle va i andra änden av skolan xD Haha. Aja, gick bara igenom personuppgifter och fick scheman (dock inte jag och Emelie -.-, vi ska få våra imorgon).

Puss

Show me the way

Börjar bli nästan bli lite nervös nu xd Inte för att det finns något att vara nersvös för men ändå ;P Är helt klar så väntar nu bara på att klockan ska bli 12.15 då jag ska gå. Tänkte att går jag en kvart innan jag ska möta Jenny kommer jag inte försent plus att jag inte behöver stressa. Men eftersom det är mig vi pratar om så lär jag nog komma på något precis innan jag ska gå som jag måste göra, så att jag kommer försent i alla fall xD Jaja, går nog bra haha. Har på mig de nya grå jeansen från H&M och Beccas rosa tröja med grå blommor från Lindex. Tar nog den gråa koftan också, det ser inte ut att vara jättevarmt ute ;P

Puss

I hope it's gonna make you notice someone like me





Sitter nu och tittar på tv
(MTV) och stör mig på kanin-stanken från Rebeccas rum. Det är då sista dagen på sommarlovet, vädret är inte mycket att ha, är ensam hemma och vetefan va ska göra.. Ena benet sover så ska väl börja med att försöka väcka det xP. Sedan ska jag nog stänga av tvn och sätta på musik i vardagsrummet istället ;)

JAG FATTAR INTE ATT DET ÄR SKOLA IMORGON! Ska möta JennyBenny vid vilbergsbron halv 13 och sedan träffa MLI vid cykelstället utanför skolan 10 i :) Tror ni jag hinner? Haha hoppas det x)

Funderar på att färga håret till hösten.. Mörkare. Fast inte svart igen, man blir så himla blek ;P Hah. Och klippa mig lite kortare? Får se.

Puss 

I'm done

Ska snart till gmormor och äta :) Men ser inte fram emot att gå ut precis. Det blåser ju fan storm ute! Brrr.. Sedan blir det att jobba ikväll igen. Hoppas jag slipper sopa idag bara, fick en blåsa på handen efter att jag sopade igår haha xD

Puss

Ojdå..

Sov hos Carin fredag till lördag. Vi fotade, solade, tittade på hagel-regn, kollade film (bästa xD), åt godis och hade det bäst ;) Var tyvärr tvungen att åka därifrån ganska tidigt så att jag skulle hinna äta och duscha hos mormor innan det skulle bli dags att jobba. Jobbade 15-22.15. Samma tid som jag ska jobba imorgon.

När jag kom hem åt jag en mannafrutti som jag köpte på jobbet, drack en mugg varm oboy och nu äter jag choklad ^^ Tittar på tv och kollar runt lite på datorn. Imorgon ska jag bara ta det lugnt fram till jag ska jobba igen.

På tisdag börjar skolan igen. Kan inte fatta att sommarlovet redan är slut! Kl 13 är det upprop men ska träffa MLI lite innan. Hoppas att vi inte behöver vara kvar där så länge för tänkte träffa Carin lite efteråt. Får väl se ;P

Puss



Poot your foot down

Jag måste borsta tänderna, raka benen, duscha, klä på mig (som jag inte kan göra förrän efter jag duschat) innan jag ska till Carin. Då är det väl självklart att de ska komma och ringa på och säga att de ska stänga av vattnet nu i en timme, lite mer! ;O Jag kommer få stressa som fan sen haha xD

Puss

I see a storm bubbling up from the sea

Hittade två par jeans på H&M (eller snarare fem par men de kostade typ 400 styck så blev bara två ;P) och en tröja på New Yorker förut när jag var på stan :D Och så blev det en tidig julklapp till mamma - ett par jeans för 399 xP Hah glad är hon i alla fall.

Blev även mat på stan. Jag och Becca gick till Istanbul Kebab och tog en varsin chicken-kebab. Första gången jag åt en sådan! :O Men var helt okej haha.

Imorgon kommer Carin med famlij och hämtar mig så ska jag följa med hem till dem och sova över :D(L) Älskar att va hos (och med förstås ;*) Carin<3 Ska kolla på  film, äta godiis och fota haha får väl se hur det går ;P Hoppas på okej bilder, börjar tröttna på de jag har.. Hur som helst kommer det bli azm ;) Sedan ska jag jobba 15-22.15 på lördag så får se till att vara hemma i tid.

Puss

Strong enough to be weak

Igår övningskörde jag för andra gången! Det går väl hyfsat bra men har inte hittat dragläget än.. Irriterande haha Hittills har inte jag och mamma bråkat speciellt mycket i alla fall, men det kommer väl ;P

Sedan blev det utebio!! Fick med mig MLI, Hammadi och två av deras kompisar och vi satt brevid Becca mf. Det var Die Welle. Rätt så bra men lite skum ibland ^^ Plus att den var på tyska haha Men störde mig faktiskt inte så mycket på det som jag trodde att jag skulle. Hur som helst var det mysigt :) Gillar att sitta ute i mörkret och kolla på film med hög bas haha ;) Och musiken var det ju inget fel på, eller hur MLI? x) hah

Idag ska jag och Becca ner på stan. Först till banken innan mamma slutar jobbet. Då ska vi fixa lite grejer ;) Bla ska jag köpa skor på Stadium, kolla jeans på H&M och kolla mobil på Telia. Hoppas bara ja hittar allt nu! Behöver verkligen ny mobil nu känner jag.

Puss


With the moon I run

MLI kom igår då :) Vi satt vid datan ett tag och sedan spelade vi typ Med andra ord. Skitkul hahaha Fast det gick bäst när hon skulle förklara och jag gissa ;P Så jag vann ^^ Muy bien hih.

Ikväll vill jag gå på utomhusbion så har börjat fråga runt lite haha. Becca ska tydligen gå men får inte gå med henne xP

Lyssnar på musik nu och ska snart duscha.

Puss

Run for youre lives

Sitter och lyssnar på musik och väntar på att MLI ska komma ;) Får se vad vi hitter på.

Puss


Do you remember when we used to dance?

Då är man tillbaka i stan igen då ;) Kom hit igår med buss strax innan 19 tror jag. Blev att bara lägga sig i sängen och kolla på tv och ta det lugnt. Såg på Casanova och åt godis. En av de bästa filmerna, helt klart! Och han är ju så snygg! ^^
Nu sitter jag och lyssnar på musik och dricker isvatten. Mamma kommer hem om inte så länge och sedan kommer Becca runt halv 14. Kanske tar en promenad med mamms sen, annars händer väl inte så mycket idag..

Puss

Messa eller ring, fråga anything!

MLI kom strax efter 13 och vi fick skjuts bort till Mårn :D Sketakul! Solade, badade och solade igen, snackade och skrattade åt folk ;) Såg typ ingen jag kände igen vilket var både skönt och lite tråkigt på samma gång. Mys var det iaf (Y).

Imorgon blir det väl att städa och sedan får vi se om vi åker till stan imorgon eller på måndag.

Sitter nu och kollar på Snuten i Hollywood. Skitbra x)

Puss 

I say

Haj! Har visst inte skrivit på några dagar, så får väl ta en snabbgenomgång. I tisdags kom Alex på moppen ut till Blacka. Jag, Becca och han drog till Mårn och bada. Var borta en timme ungefär, sedan drog vi hem och Alex åkte vid halv 22.
I onsdags jobbade jag 15-22.15. Efter det gick jag hem till Hanna och vi åkte till hennes land. Hur jävla mys som helst! :D Vi solade, badade, läste, åt tacos, spelade kort, åt popcorn, köpte glass, blev myggbitna (Y), åkte moppe, spelade badminton, var ute och gick, tog kort, snackade massor och garvade såklart ;) Världens bästa Hann!<3

Nu sitter jag hos mamma och lyssnar på dom nya skivorna som jag beställde - Rock Anthems, Bandit Rock och Don Henley. Sen spelar jag ju såklart Kings of Leon också ;D

Puss


Vad ska du skriva?

Sitter och spelar data med Hanne. Inte det roligaste men ändå ;) Igår var jag så grymt uttråkad att jag var nära på att dö. Tur att det finns folk att messa då ;P Hih.

Vid tre kommer Alex. Jag, Becca och han ska till Mårn och bada. Vet inte om jag är supersugen på att bada men sola ska jag göra i alla fall ;). Imorgon ska jag in till stan och jobba 15-22.15.  Efter det kommer Hanna och hämtar mig så ska jag med till hennes land :D Superkul jööö! Får se vad som händer annars i veckan. Ska nog träffa MLI något i helgen också, annars får man väl helt enkelt se om någon hör av sig.. :)

Puss

Could you get that for me?

Idag blev det att åka till Ensjön igen då haha. Den här gången för att fira Titus som fyllt 14. ´Det blev ganska mycket folk - Karros mamma och pappa med respektive, hennes bror med familj, Patriks bror med familj, vi och Maria och Oskar. Kul :D Fast jag gillar ju inte grillad korv så har bara ätit fika sedan frukosten (a) Är inte riktigt hungrig än men det kommer väl snart. Hur som helst så var det jättetrevligt som vanligt därute :) Killarnas kusiner var där också så massor av småkillar. Supersöta var dem haha Och Oskar var helgalen xD Skitkul. Innan vi åkte vid 17.30 blev det kramkalas och nu är jag hemma ;P Becca släppte vi av i Öbonäs. Skulle träffat MLI men hon var så långt borta så det får bli en annan gång hah ^^

Dagens outfit: Vit och grönrandig tröja från Kappahl och mörkblå jeansleggings från Vero Moda(?).

Puss

Sommaren med...?

Helmys att träffa MLI igen! :D<3 Vi var båda lite sena så hann inte snacka speciellt mycket innan så fick ta det efteråt. Vi gick först för att se när min buss skulle gå, men när vi upptäckte att den inte skulle komma förän om 48 min gick vi och satte oss på McDonalds och jag köpte en glass ;P Hih. Fick höra lite om London och bestämde oss för att vi ska åka dit tillsammans någon gång :D Bäst!

Imorrn blir det födelsedagskalas för Titus vid Ensjön! Grillad korv och chokladbollar som vanligt ;D Hoppas bara det inte blir regn..

Btw, filmen var bra! Inte lika bra som jag trodde den skulle vara, men bra.

Puss

RSS 2.0