Don´t let the bitter people change how azm you are

Halloj! Sitter och kollar tv, nyss var det Gossip, nu är det Bones! Äntligen ny sesong!<3 Älskar det.
Idag var vi på kalas. Sander fyller 9 år på onsdag så firade honom lite. Det blev jättegod blåbärspaj och glass. Innan det städade jag färdigt här hemma. Hatar att städa men älskar resultatet ;).
Skulle kanske träffa Carin imorgon men hon kunde visst inte. Säg till när du kan!
Så istället blir det väl att plugga imorgon... Huhu.
Aja nu ska jag nog gå er och äte flingor. Så fort det blir reklam...

Hemsk bild...



Hemsk bild men kände för att lägga upp något.
Har precis gjort klart näthandeln inför nästa vecka. Jätteskönt att slippa tänka på det. Sen ska jag bara läsa igenom engelskan också.
Imorgon är det fredag. Suuuper! Fast ska ju till skolan på lördag... Det är öppet hus då, men jag förstår inte riktigt varför vi måste vara där, ska ju nästan bara titta på film i alla fall. Och så kanske Hanne ska följa med! Ska fråga Susanne imorgon.
Längtar till nästa helg då det förhoppningsvis blir tjejkväll och Stockholm!
Küss på det, för att citera Carin ;).


Är allt okej?

Hejhej! Är helt tom i huvudet. Vet inte vad jag ska skriva alls. Bara att jag är glad att jag har folk. Skulle inte klara mig utan er och hoppas att jag aldrig kommer behöva göra det.
Tack för att ni finns. (L)
Pusspuss

I vilket fack ligger jag?

Hello! Idag var jag på sminkkurs med Hanna, Becca och Malin. Var ganska kul men inte riktigt som jag tänkt mig. Nu är jag i alla fall lite mera säker på hur jag ska göra men jag är osäker på resultatet av det hon gjorde... Jaja.
Ikväll kommer Lager och ska äta här, annars händer nog ingetnting.
Imorgon kommer Carin hiiiit!! Supermys. Längtar<3.
Och så ska jag försöka plugga lite imorgon med. Får se hur det går x).
Pussen

Pokerface

Kom på att det inte bara är morfar som har halkat... Hihi.
Jag cyklade som vanligt till skolan igår, det var bara det att det var lite halare ute än det varit förut. Mamma hade sagt på morgonen att jag skulle vara försiktig när jag cyklade men på väg till skolan hade jag redan glömt det.
Jag cyklade en backe ner och sedan skulle jag svänga vänster. Och då halkade jag... Cykeln gled och jag lade mig på sidan med cykeln över mig. Kände att det gjorde svinont strax nedanför vänstra höften, kollade ner och fick se att mina bästa jeans hade gått sönder x(. Fan. Så nu ska jag försöka få mormor att laga dem om det går... ^^
På skolan gick jag in på toan och fick se att det såg lite läskigt ut haha. Ajaj.
Jaa men det här var väl ingen överraskning för någon egentligen. Alla vet ju att jag är klumpig och ofta har otur när det gäller sådant här.
Puss


Bilderna är från hotellet. Superfrächt var det!<3

             


Let´s do it


Hajhaj! Inatt sov jag hos Maja och hade supermys. Vi åt jättegod mat, lyssnade på musik, kollade på bilder på datorn (dreggel) och snackade om lite allt möjligt. Imorse tog vi bussen till stan och så satt jag där med henne och väntade på nästa buss. Fatta hur jävla underbart det skulle bli att åka iväg med dej Maja(L).
Ikväll skulle det bli kinamat med morfar men visar sig att han inte kan komma för att han har halkat i köket.. Jaha.


Bilderna är från Thailand. Jag fotade lite ut genom förnstret på bussen på vägen till hotellet ;).


                                                                                                                                                                                        






Pluggpluggplugg

Sitter här på info layout-lektionen och kom på att jag inte skrivit något på bloggen på ett tag. Gick in och såg att det var 5 dagar sen sist jag skrev. Ojojoj. Men kan börja med att skylla det på pluggandet! Fast... Riktigt som Hanna och Maja och dem har det är det ju inte. Men ändå... Sen har jag verkligen inte haft lust (som jag skrev i förra inlägget ^^). Fast ska se till och träffa folk massa nu! (Y)<3
Puss


Hemma i det tråkiga, gråa, regniga, blåsiga Sverige. Yaay...

Är tillbaka nu!! Erkänn att ni saknat mej haha ;D. . 
Ska berätta allt (nästan) senare, har absolut ingen lust eller ork just nu.
Och fan ta alla störda datorer! Bara för att skärmen har pajat så kan ja varken komma åt mina bilder eller min musik och så kan jag inte ladda över alla bilder från Thailand... Blöööö!! Så nu kan jag ju inte lägga upp bilder på bdb o visa för kompisarna. Måste nu alltså bära med mig kameran överallt xD.
Aja, vill tillbaka. Men den här gången ska folket med ;D(L)<3
Puss

RSS 2.0