Source of life

Nejmen, hallå! Sitter nu på ett internetcafé i Sofia, Bulgarien, strax utanför tågstationen. Jag och Maria har gått runt i staden och kollat på kyrkor och liknande, suttit ett tag på ett annat café och ätit lunch på McDonalds. Har tagit lite kort och så har vi köpt tågbiljett till Istanbul. Blir sovkupé inatt med! Hoppas på väldigt få passkontroller (igår natt blev det fem stycket, inatt tre..). Minns inte hur många länder vi kommer åka igenom men det är en passkontroll för varje gång man kommer in i ett nytt land och varje gång man lämnar ett. Två för varje land man åker igenom med andra ord.

I förrgår var vi i München, kollade runt, drack öl och åt rostade kastanjer.
Igår var vi i Belgrad, kollade runt, åt serbisk mat och gick nästan vilse. Känns helskumt att vara i ett land ena dagen och i ett annat nästa dag. Samtidigt som det är hur kul som helst! Dock saknar jag dusch, har inte kunnat duscha sedan jag åkte hemifrån så man känner sig lagom fräsch.. Men imorgon, i Istanbul, kommer vi få duscha! Då kommer vi ju vara i Turkiet i några dagar så det blir en liten paus från tågåkandet. Inte för att jag har något emot det, trivs faktiskt rätt så bra, men kan vara skönt att få sova i vanliga sängar i några nätter ^^.

Och i Turkiet kommer jag inte svara speciellt mycket på sms. Ett sms = 3 kr. 'Att ringa från Turkiet = 15 kr/min och att ta emot samtal = 5 kr/min. Så mamma, vi kommer antagligen inte höras så mycket under de dagarna, bara så du vet.
Däremot är det gratis att ta emot sms, vart jag än är, så smsa på bara! Men kom ihåg att inte förvänta er svar hah.

Puss

Galet

Hohoho jag åker imorgon! :O Kan inte fatta det riktigt.

I måndags minns jag faktiskt inte riktigt vad som hände om jag ska vara ärlig.. Förlåt om jag glömt nån! Nej just det, det var ju då jag satt och pluggade hela kvällen till kl 00!! Phu, var verkligen rädd att jag glömt någon där ^^.

I tisdags pratade jag om Queen inför engelskaklassen i 10 minuter. Det gick rätt bra och måste säga att jag ändå är ganska nöjd, både med det muntliga och med powerpoint-presentationen.
Kl 17 hade jag dans som vanligt. Jag tycker det var jobbigt att missa en lektion sist, hur fan ska jag klara av att missa två nu?? Kommer vara helt lost när jag kommer tillbaka.
Efter dansen fick jag skjuts av Jenny till Hemköp där jag handlade mjölk, falukorv och nudlar och mötte Gusten. Jag duschade, han lagade mat. Sedan satt vi framför tv:n hela kvällen till han drog hem.

Igår slutade jag skolan kl 17. Jag cyklade hem och mötte Mia utanför. Vi köpte pizza och sedan hjälpte hon mig att skriva lista över vad jag skulle packa. Elin kom också :D Så när Mia åkt strax efter 18 satt jag och Elin och pratade och sedan hjälpte hon mig att packa. Hur skönt som helst att få hjälp, hade fått panikattack annars!!
Elin stannade till.. halv 23? Sedan var jag själv igen.

Idag ska jag upp till mormor och vattna blommor och rensa post. 12.45 ska jag vara på skolan och prata med Maria inför resan. Sedan har jag spanska, möte med globalarna och matte på KomVux. Efter det ska jag förhoppningsvis träffa Hanna och växla pengar och gå till Appoteket. Hoppas på att hon ska sova över med så jag får träffa henne ordentligt innan jag åker!

Imorgon blir det att slänga ner det sista i väskorna innan jag går och äter lunch på stan med Gusten. Tåget går från rese vid 13.35 och sedan är jag borta. Kommer inte hem förrän 7 november så ska vara borta i över 3 veckor hehe.. Men blir nog bra, ska försöka slappna av så mycket  som möjligt.

Nej nu måste jag nog fixa med något att äta! Vi hörs när jag kommit hem!

Puss

Match made in heaven

I torsdags var jag ju på bio med Hanne - Dumma mej. Älskade de där små gula gubbarna! ^^ Tyvärr så blev Hanne kissnödig när det bara var 5 min kvar så jag missade slutet..

Igår skjutsade pappa mig till stan där jag bytte om och fixade mig innan jag cyklade ner till Scandic. Jobbade till 13.20. Då cyklade jag hem och försökte städa lite innan Hanna kom vid 17. Då satt vi mest och snackade och lyssnade på musik (har jag för mig). Vi skulle sett på film kl 18 men jag va så seg att när vi kom ner till stan upptäckte vi att vi aldrig skulle hinna köpa biljetter i tid. Så vi gick upp till mig igen, pratade mer och jag spelade lite gh.
Strax innan 20 sprang jag och Hanna ner till Harlekinen och mötte Gusten och så såg vi på The Ghost Writer. Helt okej men lite småseg. Och så var jag ju så trött att jag nästan somnade. Hade gått upp kl 05.45..
Efter filmen drog vi ner till Hugo. Var dock så lite folk att vi efter ett tag gick till Max så jag fick äta lite. När vi kom tillbaka dansade vi desto mer.
Vi drog hem så att vi var hemma till tjugo i 04. Somnade kvart över = jag var vaken i över 22 timmar i sträck..

Idag vaknade jag och Hanna typ 11.40. Vi åt frukost, tittade på tv, fixade oss och jag tvingade ner en liten bit tacopaj innan vi cyklade mot Ektorp och Konsum. Där har jag nu varit till 22.15. Trött i huvudet..
Här hemma har jag i princip bara suttit och pratat med Gusten på facebook. Blir att dra hem till honom imorgon innan jobbet.

Imorgon åker mamma och Becca till Spanien också. En hel vecka utan dem här hemma. Himmel eller helvete?

Puss

Wake up happy

Idag är det studiedag! Helskönt! Ska dock försöka plugga så hårt jag kan (kan ju alltid försöka..). Kvart i 16 ska jag ta bussen till Blacka och hämta Hanne och sedan ta bussen in till stan igen. Ska kolla på Dumma Mej på bio! Min födelsedagspresent till henne. Hade ju lovat att vi skulle gå på stan men det fick bli bio istället. Efter filmen kommer Siw och hämtar och det blir att sova i Blacka i natt. Får åka med pappa in till stan imorgon bitti när jag ska till Scandic.

Igår kom Hanna vid kvart i 20. Vi pratade lite innan vi drog ner och mötte Gusten utanför Hörsalen. Vi fixade biljett och Flimmerkort och satte oss i mitten av salen den här gången. Måste säga att det var bekvämare än sist! Och filmen var bra, ganska rolig ^^.

Imorgon är det som sagt praktik på Scandic igen. Vet att det är studiedag men jag bad om att få komma i alla fall, eftersom jag åker iväg och missar några gånger måste jag ju få ihop mina timmar på något sätt.
Efter praktiken ska jag rusa hem och städa och byta om innan det antagligen bli två filmer med Hanna och Tilde (tror jag det var) och sedan blir det utgång! Hihi. Ska bli kul! Får se vilka som hänger med, ju fler desto roligare! Sedan ska förhoppningsvis Hanna (och kanske Michan..? (många parenteser idag)) sova över, är ensam hemma då.

På lördag och söndag ska jag jobba. Ja det är min helg det..

Puss


Man vet aldrig vad som kan hända

Hann precis hem från samhällen imorse innan jag fick superjobbig mensvärk. Tog tablett så fort jag kom hem men den började inte verka förrän efter lite mer än tre timmar.. Så det blev ingen matte. Och inte mycket till pluggande heller. Ska se om jag hinner göra något nu innan jag ska cykla till KomVux. Efter matten blir det väl ännu mera plugg innan Hanna kommer strax innan 20. Då blir det film som sagt! Sen får vi se vad som händer ;)

Puss

I bet you look good when you're dancing

Dagen började med glosförhör i spanskan och avslutades med artikelskrivning i engelskan på Eber. Mitt i lektionen fick jag ett samtal från min mentor som säger att jag vunnit en Flimmer-biljett i skolans tävling! Ska hämta den imorgon efter samhällen (Y). Då blir det väl att se ännu en film! Men vilken? Och med vem?

Efter skolan cyklade jag hem, slängde i mig två mackor och yoghurt med flingor innan jag gick till dansen, pratandes med lilla rara Hanna. Efter dansen tog jag tåget till Kimsta och satte mig direkt på en 484. När jag satt där kände jag på mig att något var fel, att jag inte satt på rätt buss, att jag borde sitta på bussen framför. Orkade inte lyfta på mig så satt kvar och höll tummarna för att jag skulle ha fel. Det hade jag inte.. När bussarna började åka såg jag att det stod Ljusfors på den andra bussen. Ännu tydligare blev det när min buss svängde åt fel håll! Jaa, jag är ju inte förvånad. Men det är det väl ingen som är? *retorisk fråga* I alla fall fick jag gå av vid Kimsta Kyrka och pappa kom och hämtade mig. Kom hem och åt och lekte lite med de små. Har tagit en dusch och nu kollar jag tv + sitter och väntar på att något ska hända på facebook.

Imorgon har jag samhäll, matte och matte. Hoppas på att få tillbaka provresultaten från förra lektionen! Hoppas det gick bra..
Efter skolan blir det film! Year of the carnivore med Hanna. Intressant.

Igår hade vi Oriflame-visning. Det var jag, mormor, moster, Michan och Tilde med syster och mamma. Tilde med fler var väl galnast. Det var riktigt kul att se dem hitta flera saker som de ville ha hela tiden! Och nu är jag visst säljare själv.. Mest för att få billigare på en del grejer. Får se hur länge jag orkar, har så mycket i huvudet redan som det är.

Puss

Thanks you guys

Hey! I fredags möttes jag och Hanna utanför Konstmuséet kl 15.55. Vi såg When you're strange - en dokumentärfilm om The Doors. Helt okej och intressant. Ett tips bara, om ni ska se på film så här eller liknande, se till att inte sitta i närheten av en utvecklingsstörd med godispåse. Ingen bra kombination..
Efter filmen gick vi till Gottoteket och köpte godis och mötte Tilde vid söder. Sedan gick vi vidare till Hörsalen för att se nästa film - Himlen är oskyldigt blå. Också den var bra. Vi kom in i en nästan fullsatt Hörsalen och satte oss på första raden, hade lite smått ont i nacken när filmen var slut.
Efter sista filmen sa vi hejdå till Tilde och gick upp till mig. Hanna tog en dusch, Michan kom och vi fixade oss för utgång. Vi tog spårvagnen ner till rese ca 22.10. Kön utanför Hugo var inte speciellt lång så vi var inne ganska snabbt. Men jag var tvungen att visa leg! Nederlag!! Säkert bara för att jag hade håret i två tofsar.. xP
Vi mötte Denna och satt och snackade med honom ett tag. Träffade sedan Sofia och hennes kompisar (Gusten är det enda namn jag kommer ihåg) och hängde med dem resten av kvällen. Träffade och såg massor jag känner/vet vilka det är, en av kusinerna bland annat.
Kvällen var helt lyckad, har ju inte varit ute på länge så det var riktigt kul! Dansade som galningar, speciellt mot slutet ;)

Igår bara tog jag det lungt och pluggade lite. Vaknade kl 12.. Hehe.

Även idag sov jag till 12. Måste sluta sova så här länge! Aja, jag duschade och fixade mig och sedan åkte mamma och jag och övningskörde. Var länge sedan men gick helt okej. Efteråt hämtade vi Becca och åkte till landet och fixade lite. Nu är jag i alla fall hemma! Hanna har precis kommit och vi ska dra till Hörsalen, köpa filmbiljetter och sedan kolla på A boy called dad i Harlekinen. Får se om det blir något mer :)

Puss

RSS 2.0