Februari 2010

Ska jag vara ärlig vet jag inte vad som hänt under veckan som gått då jag inte skrivit på bloggen alls. Men tro inte att jag glömt bort er fina människor som jag träffat, eller vad vi gjort! Jag minns bara inte i vilken ordning och jag känner inte att jag har ork att gräva i minnet just nu..
Eller.. Vi ska se om jag minns några händelser..

* Dålig/underlig/rolig skräck med Hannapannabus.

* Modern dans och presenter/julklappar med Karin.

* Skola, stan, Paus och flum med MLI.

* Flera kvällars jobb = 6 nya böcker, äcklig soya-dryck och rosor till mamma.

* Prat och mys med saknade Maja.

* Läst ut 2,2 cm tjocka Skuggan Från Fronten del 1 av Hans Hellmut Kirst och börjat läsa 4,9 cm tjocka Läkarna av Erich Segal.

Jaa, det är väl ungefär det som har hänt tror jag. Har jag missat något så påminn mig gärna ;)

Idag har jag varit ensam hemma och passat på att skriva svenska-"uppsatsen" om Cykeln. Höhö.. Något trött på plugg nu :P

Imorgon ska jag träffa Hanna och vi ska se Shutter Island, baserad på boken av Dennis Lehane med den svenska titeln Patient 67 (som jag läst!). Ska blir supermys, både att träffa Hanna och att gå på bio! Och kompinationen gör det ju inte värre direkt! :D Hihi.

Puss

For what?

Ledsen att jag inte skrivit på en hel vecka nu :P Har inte gått in på datorn alls knappt och bara inte orkat skriva något. Får väl se om jag bättrar mig snart. Idag är inte en sådan dag.

Puss


I'm home

Imorse ville jag inte alls gå till skolan. Var jättetrött huhu. Bara satt där på sängen invirad i täcket och bara stirrade in i väggen. Både mamma och Becca trodde att jag var sjuk :P Kom iväg till skolan sedan i alla fall. Hade en från Vänsterpartiet på samhällen, prov på matten och pratade om stjärnor på naturen. Sedan satte jag och MLI oss i en datasal och fortsatte med våran powerpont till ettorna. Gå vääääldigt segt. har nu bestämt oss för att ha bara bilder och ha punkter på ett papper på sidan om. :)

Nu är jag hemma och har varit det i några timmar. Har ätit kokosbollar, tittat på tv och brottats med Becca. Ikväll blir det afrikansk dans med mamma igen.

Puss

Tilde, jag hade för mig att någon sade spett hehe ^^ Och jag skrev det där inlägget på alla hjärtans dag, fast jag berättade om i fredags :) Men hade inte varit konstigt om jag skrivit fel haha
Hanna, du är underbar! :)<3

Don't tell anymore jokes

I torsdags skulle jag och MLI på handelsmöte på Pronova. Vi tog oss dit och kom några minuter försent men som tur var så hade de inte börjat än. Det första de sa när vi satt oss var att Markus Birro hade anmält sig sjuk och kunde inte komma idag. Blev riktigt besviken! :( Sedan satte de igång. Varken jag eller MLI fattade speciellt mycket, det var bara massa statistik och svåra ord så det var skönt när det äntligen blev paus. Hade ju fått höra att det skulle hålla på, inte bara lite mer än en timma som vi trott, utan mellan 13-17. 4 timmar! Det blev som sagt paus vid 20 i 15. Jag tog en macka, vi tog lite godis och vi pratade lite med våra handelslärare som också var där. Vi bestämde oss till slut att vi inte orkade sitta där i nästan en timme och 45 minuter till, så vi gick. Tog en runda på stan innan vi tog 2an. Jag gick av vid Styrmansgatan och gick till mammas jobb för att lämna solkort och tog sedan tåget till Blacka. :)

I fredags ville MLI gå och gymma på håltimmen så jag smsade Hanna och vi bestämde att jag skulle vara med dem sålänge! Var där strax efter 11 och vi gick direkt ner till... Ja vad fan heter det nu igen..? Garvaren! Hihi. Där brukar Hanna och dem äta mat som restaurangeleverna lagar. Det var jättegod mat! Mix var inte så nöjd men jag tyckte det var riktigt gott! :D Thaispett, potatis och sås. Och nybakat bröd. MUMS.
Efter maten följde jag med dem till deras mattelektion. Skitsnygg lärare! Supersöt haha. ^^ Hur som helst, försökte förstå deras mattetal men det gick inte så bra. Sedan skulle rosor delas ut! (Det är ju alla hjärtans dag idag så då kan man skicka rosor mella Kungsgård, DeGeer och Haga.) När Hanna fick en ros blev hon helt tyst och man såg hur det rörde sig i hennes lilla huvud. Texten på kortet var "Gissa vem?" och Michan vände sig mot mig direkt och började fnissa - hon kände igen min handstil på en gång haha. Jag kunde inte hålla mig utan började fnissa jag med och då vände sig Hanna mot mig, slog mig på armen och sa "Meeeen Jessicaaaaaa!" :D Hahaha Superkul var det! Och hon blev jätteglad :D<3 Helt klart värt det! Borde visserligen bett MLI att skriva på istället men skit samma :P
När MLI var klar smsade hon och vi möttes nere vid söder och tog 113 till skolan.

Igår jobbade jag och ska göra samma sak ikväll. Då Fredrik fyller idag jobbar jag med Jane i helgen :)

Eftersom det är alla hjärtans dag idag fick jag present av mamma :D Fick en krok som man sätter på bordet om man vill hänga t ex väskan på något, en ask med After Eight och en fin ring. Tack! Och så har hon köpt massa gidishjärtan som jag ska äta av ikväll. ;)

Puss

You know why I keep hitting myself with the hammer? Because I love it when I stop

Idag fick jag sova lääängee. Underbart skönt. Kunde ändå duscha och äta frukost i lugn och ro hihi :D Faast, att jag kom förstent till lektionen har ju inget med det att göra.. Nej faktiskt så var bussen lite sen plus att vi fastnade bakom en lastbil ett tag -.- Hann i alla fall se lite av Playa del Sol på Fritidsturismen och sedan prata med läraren om min och MLIs lila *extra uppgift*. Pratar om att åka till Paris! :D Ska gå på musikal och sedan ska vi se om vi kan hitta något lite mer fritidsturism-aktigt att göra. Hur kul som helst!

Efter turismen drog jag och MLI ner på stan. Hon köpte en fin kalender och jag köpte en liten Alla Hjärtans Dag-present till mamma. Känn dig pressad ;)
Sedan gick vi tillbaka till skolan och hade spanska. Började kolla på en film om en tjej som smugglar knark i magen. Jah..

Efter skolan slutat gick vi ner mot stan igen. Försökte matcha min buss/tåg och hennes spårvagn. Slutade med att vi köpte naturgodis, jag följde med hennes spårvagn ner till rese och därifrån tog jag mitt tåg som stod och väntade på mig :) Perfekt!

Nu har jag ätit makaroniröra och pluggat på natur och samhäll. Helskönt när man äntligen blir klar med något!!

Chefen smsade imorse med. Undrade om jag kunde jobba imorgon med kände att jag hellre blir klar med allt jag har i skolan först, så jag sa nej. Så det bli att plugga imorgon!

Nu ska jag ta en paus med pluggandet till MLI smsar och säger att hon kan hjälpa mig bli klar med naturen! :D

Puss

Hanna, ska lyssna så fort jag kommit hem till mamma och spotify! :D (vilket blir påå... lördag!)

Jungle Party

På turismen började jag och MLI på vår powerpont-presentation som vi ska ha för handels ettorna nästa vecka. Går framåt men väldigt sakta :P
På engelskan var vi skönt flummiga. Älskar det hahah.
På samhällen kom två människor frånn Kristdemokraterna och pratade lite. Blev väldigt trött efter bara 5 minuter.. Politikerna drog över lite på tiden så hann inte göra speciellt mycket på svenskan. Men det gör ju inte mig något :D

Efter skolan gick jag ner till Hanna. Hon, jag och Mix (och fler folk men dem tappade vi vartefter vi gick) gick ner till Apoteket. Fick reda på att det inte går att göra så mycket åt mina ärr, det bli laser helt enkelt! Yaay..
Gick sedan vidare till ICA och köpte sushi innan vi gick upp till Ektorp. Michaela släppte vi av på vägen och Hanna och jag drog hem till henne. Åt den "supergoda" sushin. Alltså, börjar nog fan lära mig att äta det där, trots att det bara är andra gången haha :P Är mest soyan som smakar underligt haha Men åt allt utom en sak! :D Hihi. Sedan kollade vi på Sherlock Holmes som var riktigt bra!
Och så får vi ju inte glömma att jag hjälpte till att vika kläder på Hannas stökiga rum ;)
Tog 20 tåget och är nu tillbaka i Blacka!

Sovmorgon imorgon, underbart<3

Puss


Hur fan vet man?

Var faktiskt inte extremt svårt att gå upp imorse! Har jag för mig.. Aja, idag hade vi matteprov och det gick väl sådär. Och MLI hade ont i magen :( Blev bara värre och värre så tillslut kom hennes mamma och hämtade henne. Blev värsta orolig! :(
Innan jag kunde gå hem skulle jag prata med Maria att vi inte kunde komma och fixa vår powerpoint-grej men hon var inte i sitt arbetsrum. Där var lilla Eva istället så bad om att få skriva ut ett arbete som jag ska redovisa imorgon på turismen, och så fick jag världens segaste dator! Han vägrade göra som jag ville så när jag skulle skriva ut en bild fick jag damp och bara stängde av allt istället xP Tur att mamma fortfarande är på jobbet, hon får hjälpa mig ;)

Nu mår MLI bra igen i alla fall :D YAAY!

Sedan jag kom hem har jag ätit 10 knäckemackor och en liten pizza, tittat på tv och pluggat på min redovisning. Nu lyssnar jag på musik ooooch... just det, bloggar! Kl 19 ska jag och mamma vara nere på Norrköpings Danscenter och dansa afrikansk dans i en timme! :D Hihi ska bli superkul :D Får se om jag och Karin anmäler oss till modern dans på Folkuniversitetet ikväll ;) Superkul
Efter dansen åker jag med pappa hem och det blir en vecka i Blacka!

Puss

The most important thing to remember is, I won

Igår var det en riktigt trevlig kväll! Var hos Michan vid 16 och vi satt och pratade lite på hennes rum först. Kul med så snälla och roliga människor :D Sedan blev det god mat och hemmagjord tårta (som inte alls såg hemmagjord ut!) och sedan presentöppning. Förstår inte hur man kan ha så bra fantasi vad gäller presenter, själv har jag ofta jättesvårt för att komma på vad jag ska köpa! Helroliga grejor fick hon i alla fall och det är kul att se Michaela lite smått generad ;D
Senare på kvällen blev det Melodifestivalen och vid 23 gick jag, Hanna och Tilde hem tillsammans. Vi släppte av Tilde vid en av Skarphagsrondellerna, jag släppte av Hanna vid hennes gård och sedan gick jag hem för att kolla lite på tv innan jag gick och la mig. Becca somnade på madrassen i vardagsrummet haha ^^.

Idag har jag, mamma och mormor rensat lite i förrådet. Skönt att slänga massa skit och faktiskt ha lite bättre koll på grejerna. Blir lite enklare sedan när vi ska flytta också att ha lite mindre att släpa på. Och det blir mindre stressigt sen när vi börjat redan nu! :)

Imorgon är det skola igen då. Hehe.

Puss



So I go, yes I go, so I take that train

I torsdags hade vi äntligen möte med rektorn och mentorn! Visar sig att jag inte alls har för några poäng utan kommer få mycket fler än jag egentligen ska ha. Men det gör ju inte mig något ;P
Igår var det fredag och hur skönt som helst med helg! På skolan hade möte med Kerstin Sanner och skrev äntligen ihop ett litet brev till Lanzarote så att vi kan söka pengar snart. Efter skolan gick jag hem och snackade lite med Becca innan jag drog till Hanna! :D Vi pratade om lite allt möjligt som vanligt och sedan såg vi på Kill Bill 2, bra filmer det där! Såg bara ungefär 45 minuter tror jag sprang jag hem och åt pepparstek (som mamma stekte för länge - inte blodig någonstans..) och sedan sprang jag tillbaka igen.  Jag hjälpte henne med klädval till idag och hon följde med mig hem för att hjälpa mig sedan.

Idag fyller ju Michan åååååår!! :D 18 är hon nu haha Galet. Ska möta gänget som varit och bowlat någon gång mellan 15 och 16. Superkul!

Puss





18 ÅR IDAG!

Första, andra, tredje, såld!

Igår kväll/natt hörde jag hur det blåste storm ute och bara hoppades på att det skulle vara över till morgonen. Men inte.. Så det blev att pulsa till skolan på icke-plogade vägar i blåsten. Hade natur första lektionen och sedan turism. Nar jag och MLI satt och åt och hade ställt in oss på en lång håltimme fick vi höra rektorns röst i högtalarna. Han meddelade att alla lektioner, från och med kl 13, var inställda! :D Hade ju bara spanska kvar men helskönt att få gå hem så pass mycket tidigare! Plus att jag ju slapp spanska glosorna ;)Så jag pulsade helt enkelt hem igen och var hemma kanske 10 i 14. Läste lite i svenska boken, pluggade lite på engelska glosorna och såg The Godfather (eller Gudfadern, beror på vilken språk man vill använda). Kan inte säga att den var speciellt bra, lite småtråkig faktiskt.. Tack för lånet ändå Hanna :)

Igår lade vi ut vardagsrums-skänkarna och soffgruppen på Blocket! Mamma fick ett mail om skänkarna under dagen. Och för bara några timmar sedan ringde det på mammas mobil och det var ännu en som var intresserad av skänkarna! De kom förbi bara knappt en halvtimme senare för att titta på dem och bestämde sig för att de ville ha dem! :D Så de kommer imorgon och hämtar och vi blir av med dem! (Y) Nu är det bara soffgruppen kvar ;)

Hoppas att skolan är inställd imorgon! Fast samtidigt inte.. Vi ska ju äntligen ha möte med rektorn och gympan kommer ju faktiskt nog vara kul på riktigt med street! Så om det inte är någon skola får de fan ta och fixa så det blir steet någon annan gång! ;P

Nu ska jag snart gå och lägga mig!

Puss


I miss you, and I need you, I do

Igår var det ingen turism! Så kl 13 var jag uppe på VP för att få manikyr av Jenny :D Helkul att träffa den där goingen igen! Vi satt och snackade medan hon fixade mina naglar. Är så stolt :D Hon är jätteduktig och verkade faktiskt vara den enda som hade koll på vart allt va och så. Och så fick ju Jenny en liten uppdatering! Hade visst inte ens berättat om Lanzarote för henne :O Skäms lite..

När vi var klara gick vi tillsammans en bit hem och fortsatte prata om lite allt möjligt :) Ska komma ut till henne på Maxi efter hon slutat praktiken på onsdag nästa vecka. Då blir det fika och ännu mera skitsnack!<3

Idag ehm.. jaa vad har hänt idag? Inget ovanligt haha. Jo, jag gav MLI hennes födelsedagspresent! Hon blev glad :D Det var en grön fin glasskål med två låtsasäpplen och några låtsasstjärnfrukter hihi.
Fick reda på att vi ska dansa street på gympan på torsdag! :D Jag kan vara den enda i klassen som blev glad :P Tänk om man fick ha dans istället för gympa! :O Underbart.

Puss



Mina fina naglar fixade av världens bästa Jenny :D


RSS 2.0