He's fighting the fight against pain

Igår blev jag klar med turismen och idag blev vi klara med globalen! :D Underbart! Nu har jag bara allt annat kvar xP Imorgon är det spanska prov. Känns som att jag kan det mesta faktiskt :) Gillar när det går bra!

Snart ska jag ta bussen ner till raggan. Näst sista gången ju! Känns skumt.

Imorgon blir det att hjälpa MLI, Lelle och dem med innebandy-turneringen med KSIF på Jönsbergska. Ska väl sköta musiken eller något sådant haha Efter skolan ska jag dra ner på stan och kolla på skor på Stadium innan jag drar hem och äter med lilla mamma. Sedan ska jag träffa Hanna och vid 20 blir det laserdome!! Fan va kul haha Kommer garva ihjäl mig xD

Paramore på måndaaaaag!!

Puss


I gasp for breath

Känns som att jag har ganska mycket nu och vill bara släppa allt som har med skolan att göra och slappna av! Imorgon och på torsdag måste jag plugga som fan till spanska provet på fredag, på torsdag är det ragga, på fredag ska jag träffa Hanna och så ska vi med hennes klass på laserdome! :D Då ska jag sova i stan till lördag. På lördag ska jag jobba 15-22 och sedan kommer pappa och hämtar mig. På söndag ska jag jobba 15-22 och sedan sover jag i stan till måndag. På måndag blir det äntligen Stockholm med Karin!! :D På tisdag får vi se om Karin kanske ville gå på New Moon med mig :) På onsdag måste jag plugga till svenska provet på torsdag. På fredag måste jag nog plugga (lär väl aldrig hända) och sedan jobbar jag lördag och söndag igen. Mitt huvud mår inte bra xd

Imorgon ska jag och MLI försöka bli klara med globalen. Håller ju på att planera en jordenruntresa på 80 dagar ;) Rätt kul ibland haha

Nu ska jag vila mig lite och kolla slutet på House.

Puss


Ta inte åt dig

Heeeeeeeeeeeeeeeej :) Jobbade igår då. Gick bra så Stefan messade och undrade om jag kan jobba i helgen med. Har inget annat bestämt och behöver tjäna ihop pengar nu! Jobba tre helger i rad alltså(Y)

Idag sov jag till 11. Sköönt. Hade ju tänkt att jag skulle skrivit klart turismen idag. Ska försöka göra det nu men blir nog tyvär inte helt klar. Har däremot skrivit en annan sak till turismen som ska redovisas imorgon! Ett steg i rätt riktning i alla fall ;)

Om inte så länge ska jag ta lite flingor och sedan vid 20 är det dags för streeten! Traffa Carin :D Efter det tar jag 22-tåget till Blacka.

Imorgon är det skola igen..

Puss

Jag saknar dig med Hanna! Kanske kan träffas på fredag? Jag ringer ;)

When it's through, it's through

Igår var det öppet hus på Kungsgård. Kul att gå till skolan på en lördag xP Hade inget att göra där direkt så visade runt Becca lite. Var lite svårt då hon inte var intresserad av något av programmen på Kungsgård.. Stog mest hos MLI vid KSIF och körda lite pingis haha. Blev en match mot Matsa Lind också xD Skitkul haha.
Vid 13 slutade det på skolan och Becca och jag gick till mormor för att få mat. Blev falukorv i ugn med potatismos. Som vanligt.
Vid halv 15 gick vi därifrån och det var dags att dra till Coop för att jobba. Gick bra men jag är så jävla seg hela tiden! Fattar inte att jag inte klarar av att vara lite snabbare när jag frontar och plockar varor. Kassan är roligare :)  Fast behöver ju hjälp där med ibland ^^. Aja. Var hemma ca 22.30 med ont i benen.

Idag hade jag tänkt mig att jag ska plugga. Jävla Apollo har inte svarat på mitt mail så får väl försöka göra klart ändå. Sedan blir det att jobba igen 15-22!

Puss


They will not forse us

Hade gympa idag.. Var grymt trött, men hade vunnit om inte några fuskade..! Sedan var det matte. Trodde jag och MLI i alla fall, så vi gick till mattesalen och drog upp dörren. MLI gick rakt in och sa "hej!" högt och tydligt medan jag stod kvar i dörröppningen och kollade på alla främmande människor. Vi hade ju inte alls matte nu xD Skulle ha svenska och matte EFTER det haha. Så blev att springa till skåpet och byta böcker och sedan ner till det rätta klassrummet ^^.

Fick sms från dans-Anna att hon är magsjuk och kan inte ha ragga med oss idag :( Tråkigt. Hoppas hon blir bättre snart! :)

Efter skolan gick jag i regnet med MLI ner till söder för att ta bussen. Fick vänta i 12 min. När jag kom hem kom lilla Karin också :D Hon hade inget att göra i lite mer än en timme så då fick hon ju såklart hänga med mig ett tag! Vi gick igenom dansen och hade en lektion om Facebook för Becca. Hon har äntligen skaffat Facebook!! Inte för att det kommer bli någon skillnad nu men ändå xD
Vid 5 över 17 gick jag ner till bussen med Karin, hon ska dansa på öppet hus ikväll :D Becca ska dit och kolla på deGeer så hon kanske får se henne.

Imorgon är det fredag! Skönt. Fast.. Jag känner inte längre av helgerna. Känns som jag går i skolan hela tiden. En måndag känns som en torsdag och en torsdag känns som en måndag. Det funkar inte i huvudet. Sista månaden på terminen är alltid värst för mig! Jag är supertrött på skolan, tappar i princip tidsuppfattningen och jag klarar inte av att plugga. Alls. Jag försöker men det går inte så bra.. I helgen ska jag försöka plugga ifatt allt!

På lördag är det först öppet hus kl 10-13. Då har jag inge speciella uppgifter så jag får väl guida Becca och mamma runt lite och sedan får jag väl hjälpa MLI med KSIF (skolans idrottsförening). Kl 15 börjar jag jobba så emellan det ska jag hinna hem och äta massa mat och slappna av innan jag drar till Cool. Försöka gå igenom allt lite i huvudet också innan. Kan behövas ;P

Nu ska jag nog ta tag i lite plugg!

Puss



I guess I'm dreaming again

Igår var jag, Becca, mamma och mormor på IKEA! :D Åkte dit vid halv 17 och var hemma till halv 20. Köpte gröna mattor och handdukar, hylla och sljusstakar till vårat nyrenoverade badrum, ny byrå och flätade korgar/lådor till hallen och julklappspapper. Sedan köpte jag också en väckarklocka (sådan där gammal modell), mörkbrun skinn-box, svart papperskorg och en svart sänglampa. Det blev att äta på IKEA med, jag tog som vanligt en barnportion med pasta och köttfärssås och en liten choklad mousse. Becca tog köttbullar och mamma och mormor tog köttbullemacka. Kan säga att jag var gladare efter maten ^^.
Så fort jag kom hem satte jag upp sänglampan och satte tillbaka skrivbordslampan på skrivbordet, drog upp väckarklockan och ställde den på sängbordet, plockade ner massor av grejer i boxen och ställde den längst ner i byrån (eller vad det nu är för något xd). Efter det kollade vi kläderna som vi fått av mammas jobbarkompis (två fulla papperspåsar) och hittade endast två plagg vi kunde tänka oss att använda - ett par jeansshorts och en rutig skjorta. Jag såg också till att för en gångs skull fixa DVD:n. Har inte haft någon kontakt till TV:n på hur länge som helst så nu har jag bytt DVD och det funkar!! Yaay :) När jag ändå var i farten bytte jag plats på lite saker i mitt rum och dammade lite här och där. Kul med förändring tycker jag.

Imorse vaknade jag inte av den nya väckarklockan. Den hade stannat ungefär en timma innan den skulle ringa.. Tur som fan att jag ställde mobilen på alarm i fall att! xP

Nu sitter jag och gör engelskaläxan i biblioteket. Hade typ nyss redovisning på vårat kollage på turismen. Gick väl bra xd.

När jag kommer hem blir det att plugga plugga plugga!

Puss


Under the Milkyway

Nu har jag skrivit klart texten om hjältar! Äntligen! Inte riktigt nöjd men det skiter jag i, klar får den vara nu i alla fall ^^ Då är det bara turismen kvar... Huhu, vill inte!! Så himla tråkigt ;S Får väl se hur det går med den.

Kaaaanske skriver något mer senare.. Annars skriver jag antagligen imorgon!

Puss

X-mind

Var meningen att jag skulle åkt till Lekhuset och sedan till Busfabriken med folket här men det blev inte så. Carin messade och det slutade med att jag fick skjuts till stationen och sedan tog bussen ut till Marmorbruket! :D Supermys! Vi fotade, snackade, åt, kollade på tv och fixade bilder på datan. :) blev några roliga bilder haha Bland annat den som jag har som ny head ;)

Nu sitter jag och kollar Die Hard 4.0 med papps. Mysigt mysigt!

Imorrn blir det att plugga...

Puss



Inspirerande

Sov till halv 11 idag! Tror jag.. Tog i alla fall bussen till stan 13.56 och gick direkt till Coop. Snackade med alla trevliga Coop-människor, fick "minilektion" om de nya sakerna och stod i kassan i ungefär en timme :) Kände verkligen att allt började komma tillbaka! Har inte jobbat på länge så hade ju glömt bort i princip allt xP Men nu tror jag att det ska funka ;)
Vid 10 i 16 gick jag direkt från Coop till Hanna. Lyfte upp henne och kramade henne hårt som jag sa att jag skulle göra ;) Vi drog ner på stan och gick runt ett tag. Hann köpte en jättefin grå kofta och jag köpte en superskön beige och brunrandig stor tröja på herr! (Y) Sedan fick jag syn på Hanna strumpbyxor som hon hade på sig och bestämde mig för att köpa sådana med hihi. Allt köptes på H&M. Men hittade en riktigt fin klänning där också! Fast kände inte att jag hade råd att slänga ut med 500 bara sådär just nu (så mycket skulle allt kostat tillsammans ;P). Så det får helt enkelt bli någon annan gång! Om inte annat skulle jag ju, som Hanna sa, kunna ha den på nyår..
När vi handlat allt det där kände vi oss klara så vi gick ut i kylan igen för att ta oss hem till Ektorp :) Åt mackor med keso, massa pomme och sushi. Och så snackade vi såklart om allt och ingenting hur länge som helst. Gud vad jag saknat det! Så skönt att ha lilla söta HannaPanna hemma igen<3 Jag fick till och med ett armband av den coolingen! Jättefint och blev asaglad :D Ska ha det på mig alltid! Ska försöka i alla fall x)
Vid 20 i 22 fick jag skjuts ner till rese och jag tog tåget hem till Blacka. När jag stod där och väntade innan tåget kommit började en utländsk kille snacka med mig :S Fattade inte riktigt vad han sa men jag tror han försökte sälja knark till mig xD Svarade bara nej på allt och vände mig bort haha

Imorgon blir det att sova till 10 och sedan hänga med Siw och Petter in till stan :) Sedan får jag se om jag pluggar.

Puss


Håll utkik efter mig när du handlar

Idag gick det faktiskt bra även fast inte MLI var där! :D Eller, hon var ju där första lektionen ;P Sedan var jag med Natalia och My, var rätt kul ;D Och så lämnade jag kopior på våra pass och försäkringskort till skolan, så då är det gjort! På gympan var jag så trött så jag ärligt talat var nära på att somna! Behövde inte vara med och göra beep-test(Y).

Efter skolan gick jag hem till mamma, åt och skrev en mening om hjältar innan Carin kom. Gissa vad vi gjorde? GH såklart!! Märkte att jag kört så mycket så min muskel på högra överdelen av underarmen var mycket större och hårdare än den vänstra för att jag spelat så mycket gh xD (a)
Vid halv 19 tog vi buss till Raggan ;)

Imorgon är det studiedaaaaag!!<3 Ska sova väldigt länge hihi Fast måste gå upp innan 12 iaf för då ska HannaPanna ringa! Tar nog Coop före Hanna så jag har det klart. Måste ju lära mig alla nya saker xP Men sedan blir det att krama Hanna riktigt riktigt hårt innan vi drar ner på stan :D

Ska snart sova nu!

Puss

Det lyckades inte

Blev väckt av Petter imorse xd Han sprang in till mig i pyjamasen med ett nintendo i handen och sa: "Kolla Jessica, jag klarade det!". Jag svarade: "UT PETTER!". Ville ju sova (a)

Imorgon ska vi ha Global och sedan kopiera pass och medical insurence card (vet inte vad det heter på svenska) så att vi kan skicka kopiorna till Lanzarote. 231 dagar kvar!
Resten av dagen ska MLI vara på KSIF-"möte" så då får jag vara själv.. Vill inte :( Hoppas jag får vara med Natalia :) Då ska jag nog klara dagen.
Efter skolan är det daaaaans!!

Hanna; Jag vill också bli som House! Helgrym är han, passar dig helt ;) Och om du gillar mina gubbar ska jag inte sluta :D

Puss



You won't believe

Igår var det supermysigt! Först gick jag ner på stan efter skolan med MLI för att lite snabbt hitta en farsdag-present (jag vet att det blev lite sent men ändå ;P) och för att handla flingor, mjölk och mannafrutti. Det blev två chokladkakor till pappa, som vi sedan fick tillbaka då han ska skära ner på godiset xd Aja, gör inte mig något ;)
När jag kom hem borde jag pluggat. Men det gjorde jag inte, trots att jag skulle ha prov idag. Väntade istället på att Carin skulle komma och leka med mig. Och hon kom sen! :)<3 Vi åt, snackade, försökte dansa på mitt lilla rum, myste och jag masserade hennes fötter ^^. Sedan ringde Hanna också!! :D Underbart att prata med henne igen! Saknat henne alltså och vi ska träffas på fredag(L). Då är det loooov!(Y)!
Vid 20 över 19 sprang jag och Carin ner till bussen för att ta oss till Streeten ;)

Idag hade vi som sagt prov då då, i Marknad för Turism (eller är det Marknadsför Turism? Nee?). Det var inte så extremt svårt till jag kom till sista uppgiften. Då tog det stopp. Jag blev helt tom i huvudet och det enda jag kunde tänka var: "Jag kan ju det här! Tänk, tänk, tänk! Jag kan, jag kan, jag kan!". Men inte. Fick skita i den helt enkelt. Men så kom jag ju på svaret så fort MLI sa det när vi kommit ut och jag hade ju rätt, jag kunde det ju egentligen! Grymt irriterande. Annars gick väl skolan bra ;P Flätade MLIs hår också (Y) Hihi.

Stefan ringde måndags! Chefen alltså x) Han undrade om jag hade lust att jobba kväll varannan helg ett tag framöver! Sade självklart ja, behöver pengaaaaar!! Mina har ju nu gått till Paramore, buss och Bounce. Behöver ju julklappspengar och så ska man väl spara lite till Lanzarote ;) Paramore är ju bara typ 3 veckor bort!! GALET! Carin, fatta hur kul vi ska ha xD<3
Hur som helst ska jag till Coop på fredag för att försöka lära mig alla nya grejor som de fått in. Får se hur det går haha Har ju redan glömt alla PLU-nummer och så ska jag in med massa nytt i huvudet också. Lycka till säger jag bara!

Imorgon är det söndag var jag nära på att skriva xD Eller.. Det skrev jag ju också haha Men jag menar onsdag såklart haha Lite snurrig xP Ska vara i skolan 11.10 för att hinna äta innan matsalen stänger och sedan kommer man inte därifrån förän 16? Halv 16? Något sådant i alla fall. Sketakul. ågon gång mitt på dagen ska vi ha "möte" med Kerstin Sanner också som ska, med våran hjälp, skriva ett brev från skolan till Lanzarote. Bra att få det gjort så fort som möjligt så det bara är att åka sedan ;D

Nu ska jag kolla på tv! Först House, sedan Christine och till slut Brothers & Sisters. Azm. Men vart tog the Mentalist vägen?? Älskar ju det programmet men nu helt plötsligt går det inte längre :'( Nu är det NCIS Los Angeles istället.. Fast det är ju också bra :D Eller, det är ju helt nytt och hann inte se idag men vanliga NCIS äger så det här borde med vara bra x) Fast kommer sakna Mentalist..
Imorgon börjar ny säsong med SYTYCD!!!! Underbart!! :D Bästa programmet(L)
Nej nu ska jag gå!

Jag kanske borde sluta med alla gubbar? Vet inte om jag gillar dom.. Ska försöka! ;*

Puss

People always leave

Det är slut mellan mamma och Jens. Känns konstigt. Fick reda på att han varit otrogen dessutom! Hur jävla svinigt är inte det? Hände när mamma var i Spanien och han har inte sagt någonting, inte ens efter att han gjort slut! Mamma fick reda på det genom Anita och när hon konfronterade Jens sa han inte "förlåt", "jag är ledsen att det blev såhär" eller något sådant. Snacka om brist på respekt! Hur jävla fegt är inte det? Har man gjort något tycker jag att man är skyldig den andra att säga som det är. Visst, man kan tappa känslorna för någon och det är klart man ska bryta upp då men inte fan ska man gå och vara otrogen och sedan låtsas som ingenting! Jag menar, han fortsatte komma hit ett tag efter mamma kommit hem ifrån Spanien och han följde med till Söderköping för att fira Calle och träffa resten av våran familj. Är det rätt?

Jag säger bara såhär; Jens, du är en feg människa och jag har ingen respekt för dig längre.
Man gör bara inte så.

Are you ready?

Borde pluggat idag.. Har inte gjort någonting trots att jag har läxförhör imorgon, prov på tisdag och inlämningsuppgift till nästa tisdag xP Inte bra Jessica, inte bra. Istället har jag slappat och spelat gh med Becca hela dagen (Y) Kan helt enkelt inte hålla mig borta. Spelar till jag får ont ^^

Nu kollar jag på gossip men ska väl snart kolla på naturläxan. Fick nyss ett sms från samhällsläraren som sa att det inte blir någon samhäll imorgon! Så har sovmorgon till kl 09.55! Underbart.

Puss



It's a fucking gameshow

Gick och lade mig vid 02 igår så sov till 11 idag. Sköönt. Mamma och Beccs drog till gymnasiemässan men fick sedan reda på att de känt sig helt lost och önskat att jag följt med xD Haha. Men kan inte fatta att den lille ska börja gymnasiet nästa år! ;O Galet alltså. Men 2010 kommer som sagt bli ett helbra år! ;D

Vid 14 drog vi till gmormor ett tag. Hon hade ett kassettband som hon inte visste vad det var på och som hon ville att vi skulle lyssna på. När jag tröck på play började någon kvinna prata baklänges! Jag och mamma började småskratta för vi blev så förvånade. Jag förstår inte riktigt hur det gått till, det är ju två helt olika sidor på att kassettband så det är ju inte att man råkat ta fel sida. Det kan ju varit att själva "bandet" gått sönder, att man tagit ut det, tejpat ihop det igen och sedan råkat sätta tillbaka det åt fel håll.. Men väldigt skumt. Ska höra med en medielärare på skolan ;P

Idag är det lördag.. Känns som söndag! Måste plugga men orkar inte. Har läst igenom tursimen till provet en gång men det får räcka för idag. Får väl sitta hela imorgon istället xd Väldigt smart av mig (Y).

Puss

You have a good sens of humor

Var nära på att komma 10 min sent till spanskan imorse! Som tur var fick jag åka med MLI och hennes mamma! Supersnällt! :) Annars var det lika flummigt som de flesta andra fredagar.

Kollar nu på Raw. Älskart! Fast ska nog snart sova.. Börjar bli trött x) Och så har jag fått en blåsa i handen för jag körde trummor så hårt! Körde gh med mamma, Becca, Anita och Kaj (Kai? Måste lära mig stava hans namn xD), och ja Tilde, jag är beroende av Guitar Hero ;) haha Fast ska nog vänta ett tag med att köra trummor nu ^^

Puss

Nepp

HELG! Gud vad skönt! Den här veckan har gått jättesnabbt verkligen. Hann inte med allt jag borde xP Jajaaaa Skit sammaaaa Hihi. Ikväll blir det tacos och jag ska tvinga Becca att spela gh med mig ;) Får se vad som händer mer i helgen, kanske träffar någon?

Puss



Freedom

Halloj! Kommer inte ihåg vad som hände igår riktigt.. Inte just nu i alla fall x)

Idag blev det att gå upp tidigt - halv 7. Fyfy. Gympa.. Sprang 3 km. Utomhus. I regnet. Jobbigt xd Sedan spelade vi lite badminton :)

Efter skolan drog jag och MLI ner på stan för att ta ut biljetter till The Last Bounce (som vi beställde igår!!), ta ut pengar och köpa mat på Paus. Fy faan vad kuul med Bounce då! :D MLI får förhoppningsvis låna sin mammas bil så att hon kan köra oss upp, hon har ju körkort då! :D Wohoooo! Så först Paramore 30 november med Carin, sedan Bounce med MLI 24 april (båda i Stockholm), efter det praktik på Lanzarote (hoppas jag verkligen!) och till slut, troligen, Syrien med Globalen i början av september?! AZM!<3

När jag kom hem kom Carin och vi lagad wook :) Mums. Sedan ragga! 

Nu kollar jag Europ Music Awords på MTV. Sådetså.

Det stinker avlopp här...

Puss

Lite mer Mmm... i livet

Hmm.. Det känns som måndag idag. Fast det är ju tisdag.. Tror jag. Jo, för imorgon är det onsdag. Herregud säger jag bara xP Hur som helst, jag hade tänkt sova till 08.40 men väcktes av att de borrade i lägenheten brevid 07.35. Lite irriterad då. Men låg kvar en timme och tröck täcket mot örat x) Funkade inte så bra.
Idag var det engelska (fick MVG- på både bokrecensionen och provet) och vi pluggade lite spanska. Försöker förbereda oss med lite ord inför praktiken haha ;P (Y)

Idag blev det pannkakor! Mormor kom förbi en stund med. Trevligt trevligt :)

Snart läst ut Tusen Strålande Solar! Riktigt bra bok faktiskt. Ska börja läsa på Tills Vi Möts Igen.

Imorgon börjar man 11.30 då! Gillar schemat ibland alltså.

Puss

Do not blame yourself

Sitter nu och kollar My name is Earl. Ska nog byta kanal snart xP Fast det är ju ganska bra hah.
Idag satt jag med på KSIFs styrelsemöte xD Satt där i en timme och bara lyssnade medan mitt tuggummi bara blev äckligare och äckligare. Blev flera småskratt och pinsam tystnad lite då och då ;)

Carin kom ett tag förut innan dansen! Spelade gh, såklart ;D,och tog sedan bussen ner till streeten. Blev dötrött mot slutet, pinsamt alltså haha

Nu är det första badrummet färdigrenoverat! YAAY :D Riktigt fint blev det, inte alls vad vi väntat oss. Jag invigde duschen förut och det funkade bra haha. Snart ska jag tvätta ansiktet där inne för första gången sedan det blev omgjort! Och nu borde vi väl ändå få sova längre? Nu när de inte håller på och jobbar precis utanför sovrummsdörren? Hoppas verkligen det! Lite irriterande att väckas mellan halv 8 -8 när man inte börjar förrän 11.30 eller så.. Nej, det här blir nog bra! Fast de stänger av vattnet ibland... Men vi ska nog klara oss ;D Är ju oftast när vi inte är hemma i alla fall.

Imorgon har vi bara en lektion! Engelska kl 11.50. Ska ta och plugga lite med MLI så vi får lite saker gjorda. Kommer dit lite tidigare och går hem lite senare med andra ord. Hoppas vi får mycket gjort! ;P

Puss



Hittade bild på mig och Becca från Norge sommaren 2007 ^^

Hellu

Igår var det helmysigt! Träffade underbaraste Maja! :D Satt och snackade länge innan vi drog oss till tvn för att köra gh (såklart ;)). Vet inte hur länge vi körde men herregud vad trött jag blev i armarna sen haha Men fan vad kul det var :D. Vid 18 gick vi ner till pizzerian Fenix (tror jag den heter) för att fira mormor som fyllt 60! Var fullt med tanter och gubbar haha och så var det ju mamma, mia och jag och Maja ;P Först travet sedan pizza och tårta. Mums. Maja och jag var så grymt hungriga att vi bara kastade i oss pizzorna haha.
Till slut tog jag 21 tåget till Blacka, tittade på film och väcktes av telefonsamtal mitt i natten xP

Idag blir det att plugga (om jag orkar) och vid 15 blir det att fira farmor som fyller 68! Blir fullt hus. Eller lägenhet kanske man ska säga ;D

Puss

RSS 2.0