I supose I don't know

Nu har jag lagt upp lite bilder. Så om man vill se är det bara att rulla ner!

Fear no darkness

Igår tog jag buss och tåg in till stan då. Tåget var såklart 10 minuter försenat.. Vid rese fick jag sedan stå och vänta på 117 i 7 minuter. Fy fan vad kallt det var! -17 är inte skönt alltså :O Har ingen aning om hur kallt det är idag men har för mig att det skulle vara lika kallt idag, om inte kallare. Huhu. När jag gick från kyrkan kändes det som att nästippen skulle ramla av. Jag kom hem till mamma 20 i 15 så var bara att lämna väskan och sedan springa vidare till jobbet. På vägen dit sprack läppen.. Underbart.

På jobbet gick allt bra, lite småjobbigt bara att bli hungrig redan kl 20 när jag slutar 22 :/ Brukar alltid äta varm mat innan jag går till jobbet, det behöver jag, annars bli jag sådär hungrig. Så idag blir det lasagne! :D

Nu sitter jag i sängen, fortfarande i pyamas, och lyssnar på musik och tittar på tv. Har pratat med Karin i telefon ett tag med. Lika trevligt varje gång :D Undrar hur många gånger vi säger "va?" egentligen xD Antingen så pratar båda otydligt eller så har båda dålig hörsel. Är nog en blandning ;)

Nej nu måste jag börja fixa mig om jag ska hinna bli klar med allt innan jag måste gå till jobbet igen!

Puss

We're halfway there

Gick upp 5.55 imorse. Riktigt skönt alltså.. Tog bussen in till stan och var på skolan 30 minuter innan jag skulle börja. Hade spanska som första lektion, och det gick väl bra har jag för mig. Efter det hade vi håltimma på nästan 4 timmar. Hammadi kom förbi ett tag och sedan, när MLI och jag faktiskt bestämde oss för att plugga lite så stängde de biblioteket för lunchen. Och när vi skulle prata med Per (som var tillbaka idag! :O) var han inte där. Försvinner hela tiden, han gömmer sig säkert för oss!

Efter en extremt lång håltimma blev det dags för global och religion. Vi såg filmen Passion of the Christ. Ingen film jag kan tänka mig att se igen ska jag säga.

Efter skolan, som slutade strax innan 16, gick jag ner till stan med MLI som skulle ta spårvagnen hem. Jag mutade Rebecca att gå på stan med mig, och hjälpa mig att hitta present till MLI, mot pomme på donken x) Väntade alltså på henne i 5 minuter, vi gick och köpte pommen och sedan gick vi och köpte presenten. Hoppas hon blir glad! Jag tyckte det blev rätt bra i alla fall :D

Kl 16.46 tog vi bussen hem till Blacka och vi har nu ätit bakad potatis och tittat på Skavlan. The Baseballs är helcoola!

Imorgon ska jag packa, duscha och äta innan jag tar buss och tåg till stan vid halv 14. Börjar jobba kl 15..

Puss

Va fan!?

Vi har pratat ett tag om att sätta upp oss på lägenhets-lista och i fredags (tror jag det var) bestämde vi oss för att mamma skulle göra det på måndagen. I tisdags berättade hon att hon skulle kolla på en lägenhet på onsdagen och igår när Becca och jag gick från bussen ringde hon och sade att lägenheten var jätte fin! :D Så idag gick jag och Becca ner till Albrektsvägen 92 för att kolla på lägenheten med mamma och Mia. Den är jätte fin! :D Det är en trea på tredje våningen. Jag och Becca får varsit rum medan mamma får sova i vardagsrummet. Mitt rum har en egen ytterdörr, tre garderober och eget badrum! Lär ju få dela med mig av garderober och badrum men ändå ;D Tapeterna var fina i alla rum (fast den gulgröna färgen i vardagsrummet var kanske lite skum) och hallen är stor. Köket är litet och det finns ingen balkong, men vem behöver balkong? Har inte varit ute på balkongen vi har nu speciellt mycket kan jag säga. 
Hur som helst - blir det som vi vill så flyttar vi igen senast den 1a maj! Wohooo! 11e gången för mig då ;) Känns bra (Y) :D Fast fan vad jag kommer sakna Hanna uppe i Ektorp.. :'( Men det löser vi sötnos! Om inte annat får du komma och bo hos mig ;) Haha

Idag har vi haft global och svenska. Vi skulle ju haft möte med rektorn och mentorn idag men Per skulle självklart vara sjuk -.- Lite irriterande! Så jag och MLI fotade och sorterade hopprep på gympa lektionen istället! :P Fina bilder på MLI i de (3? 4?) olika flätorna jag gjorde på henne! Har lärt mig att göra inbakade flätor :D Blir att det fastnar efter ett tag när Natalia sitter och flätar Mys hår hela tiden ;P Haha.

Båda matten och engelskan var inställda så idag slutade jag 13.20! Gick upp till mamma och pluggade samhäll. Extremt tråkigt att skriva om olika politiska partier.. Men antar att jag måste börja läsa på lite om jag ska gå och rösta med Hannapanna sedan ;)

Imorgon blir det spanska, håltimme och global. Hemma ska jag väl städa lite och packa ihop grejerna till jag ska åka och jobba i helgen. Sover hos mamma då. Skönast så!

Puss



The simplest explanation is probably the correct one

Jag minns inte vad jag gjorde igår. Jag var ju antagligen i skolan och tog bussen hem till pappa någon gång efter det men mer än så kan jag inte komma ihåg..

Idag var det ännu en dag utan MLI i skolan. Börjar nästan vänja mig ;P Idag var det på grund av skolbasketen, som jag avstod från i år. Har ingen aning om hur det gick för hon har fortfarande inte svarat på mina sms. *Går och kollar för säkerhets skull* Nepp, inget svar.
Gick bra i alla fall. Var med My och Natalia :)

Efter skolan tog jag första bussen till Blacka, 15.01, från söder. Nu har jag ätit lasagne, spelat data med Hanne, stört Rebecca, borstat tänderna på småbarnen och tittat på tv. (Y)

Imorgon har jag sovmorgon! Älskar att ha sovmorgon :D Börjar 11.50 - helt lagom tycker jag :) Så ikväll ska jag läsa länge, om jag orkar, och sova så länge som möjligt imorgon!

Puss



What a fun surprise

Igår var de lördag ja! Sov till 9 och drog till gmormor runt 14. Mamma och mormor var redan där när jag kom. Vi pratade och fikade. Vid 15 gick vi hem och jag skulle reservera biobiljetter till mig och Hanna. Vi hade ju bestämt oss för att gå och se Sherlock Holmes :D Meen självklart var jag för sent ute - man kunde inte längre reservera, bara köpa. Och eftersom både Hanna och jag har presentkort (eller om det var biljett hon hade, minns inte riktigt) så kände vi väl inte för att lägga ut pengar på det just nu. Så Mr Holmes får vänta!
Sedan skulle ju mamma ha hjälp med datorn också så jag kom försent till Hanna, som vanligt... Förlåt!
När jag väl kommit till Hannan bakade vi blåbärskakor och chokladmuffins. MUMS! Vi åt kykling och potatisklyftor, som också var jättegott, och sedan bestämde vi oss för en film vi pratat om att vi måste se - Kill Bill. Älskar Quentin Tarantinos filmen! Åtminstonde de två jag sett hittills ;) Kill Bill Volym 2 kommer upp på Hanna Hjelms bioduk inom kort!
Efter filmen snackade vi ett tag och jag var hemma strax innan 23.

Idag har jag bara tagit det lugnt, tog en sväng till lidl och köpte mjölk och ansiktsservetter samtidigt som jag gick förbi Hanna för att hämta mina The Kooks-skivor som hon fixat åt mig :D Underbart! Hihi. Så de har jag lyssnat på idag med ;)
Sedan har jag dammsugit och kollat på Walk the line. Äntligen! Maja har ju tjatat om att den är så bra och alla andra som sett den har också sagt att den är jättebra, och det var den verkligen!! Har man inte sett den så är det absolut en film man måste se. Så tack för lånet Hanna ;)

Har även läst ut Damernas detektivbyrå idag. Den var väl helt okej, ganska lättläst, men känner inte att jag vill läsa de andra böckerna i serien. Så bra var den inte. Nu har jag börjat läsa Sova hos fienden. Den ska visst vara riktig bra och, bara efter första kapitlet, verkar den faktiskt vara helt okej.

Imorgon är det måndag igen och skola. Vi får väl se hur det går ;P

Puss



Mitt i den här festyran

Jahopp! FREDAG äntligen! Även den här veckan har känts lite smått rörig. Måndagen kändes som torsdag, tisdags morgonen kändes som lördag och torsdagen kändes som måndag. Så kan ju inte påstå att jag verkligen har fredagskänsla. Ändå helskönt att vara ledig imorgon ;)

Dagen började med spanska och prov. Tror att det gick ganska bra! Rätt nöjd.
Sedan hade vi ju håltimma. Vi satt först ett tag i skolan innan vi gick ner på stan då MLI skulle köpa med sig Paus till senare. När vi va där nere kände sig MLI så hungrig att vi bestämde oss för att äta thai där vid Istanbul Kebab. Han som jobbade där var jätte snäll och vi fick äta lunch buffé en halvtimme innan det skulle börja :) Sedan när vi satt och åt skulle jag ta min dricka men råkade istället spilla ut nästan allt xD Kunde knappt sluta garva och visste inte riktigt vad jag skulle göra! Så sade till han snälla och han sade att det inte gjorde något. Haha.

När vi var klara gick vi upp till skolan och MLI skulle ha basketträning. Jag kollade på samtidigt som jag smsade lite med Hammadi på MLIs telefon. Den lille filuren :P Har i alla fall faktiskt börjat lära mig lite hur hennes mobil fungerar! Touch har inte riktigt varit min grej haha.

Sista lektionen var global och efter det följde MLI med mig hem och åt sin sallad. Vi snackade lite och jag visade mitt rum innan jag följde henne ner till busshållplatsen och hon åkte till träningen. :)

Har tvättat, plockat ur diskmaskinen och ätit tacos. Nu är mammas kompis här och vi kollar på Let´s dance xD Ja, eller jag tittar ju inte så noga hehe.

Imorgon ska jag träffa Hanna på eftermiddagen. Kanske blir bakning och film - antingen hemma eller på bioduken. Mycket mysigt :)

Puss

Exakt det vanliga

Idag började jag kl 10 med natur. Det blev utan MLI idag då hon var på halkan! Hon fick börja köra och det gick bra! :D Stolt hihi :)
Efter naturen åt jag med My och Natalia innan jag gick hem. Hade ju liksom över 3 timmars håltimme. Tänkte inte sitta i skolan och glo själv så länge xP Så drog alltså hem och åt glass! MUMS. Gick sedan tillbaka till skolan för att ha spanska kl 14.40. Och då kom MLI med! Läxförhöret gick bra men resten av lektionen jobbade vi med.. Ja vad fan hette det nu då? Kommer inte ihåg, så krångligt var det. Kan ju inte påstå att det gick bra xD

Efter skolan gick jag ner med MLI till stan för att ta bussen hem. Upptäckte att 119 inte skulle gå förrän om 23 minuter och 117 om 17 minuter.. Stog vid söder i nästan 20 min, tog 117 till kyrkan och gick sedan hem därifrån. Har läst engelska, plockat på rummet, ätit, slängt skräp och varit en sväng hos Hanna för att lämna skivor och hämta tuggummi.

Nu kollar jag på Dukes of Hazzard (igen) och tror jag ska ta lite glass igen :D

Puss

Who says I can't get stoned?

Idag var en dag med blandade känslor. Var väl inte MLIs bästa dag kanske. :/ Men jag hoppas att den åtminstonde blev liiite bättre vartefter dagen gick. Vill ju att du ska må bra :)<33
Några från Migrations verket kom och pratade på samhällen om vad det är de jobbar med. Ganska intressant faktiskt. Fick reda på saker som jag inte hade någon aning om alls och saker som kan vara bra att veta i framtiden om jag ska jobba utomlands osv.

Efter skolan gick jag till stan med MLI och tog sedan 117 upp till kyrkan. Gick därifrån hem och slängde i mig lite flingor innan jag tog bussen ner till stan igen. I ca 10 minuter satt jag vid Hannas skåp och pratade med Tuva, som väntade på Tilde. Visade sig att jag fått hennes förra rektor xP En skummis sade hon haha. Ska hålla utkik efter tofflorna i sommar ;)
När Hannapannabus kom gick vi ner på stada för att kolla efter ett par vinterskor åt henne. Vet hur det känns att gå med Converse mitt i vintern ;P Vi hittade i alla fall ett par snygga i svart skinn på Euro Sko? Jag provade även Converse på Nilsons. Älskar Converse hihi :D Vill ha ett par helsnygga blåa, ett par rosa/röda-aktiga, ett par vita, ett par ljusgrå i joggingtyg (eller vad man ska kalla det. Samma tyg som mjukisbyxor i alla fall) och ett par ljusbruna i skinn. (a) Lär väl ta ett tag innan jag får ihop hela min samlig och lär väl hitta ännu fler färger vartefter. Ska ha minst ett par nya till våren! Så det så!

När vi köpt Hannas skor och lite gott på ICA tog vi bussen till Ektorp och gick upp till Idrottsgatan 59 (tror jag xD). Vi satt på hennes rum och pratade om allt möjligt, precis som vanligt. Och precis som vanligt var det en sådan där lugn och mysig kväll som jag älskar. Vad skulle jag göra utan dig lilla Hanna?<3

Jag var hemma igen vid kanske halv 22. Har nu läst lite i engelskan och pluggat på spanska glosorna till imorgon. Nu lyssnar jag på musik - Band of Horses - och ska väl fortsätta plugga spanskan så jag kan det riktigt bra imorgon. Bra om jag kan det överhuvudtaget. (Y)

Puss



I'm gonna curse this city

Idag är det måndag igen. Känns typ som torsdag :S Aja. Slutade tidigt idag i alla fall! :D Ingen turism (Y) Ingen turism hela veckan faktiskt då mina turismlärare är i Finland! Så jag skulle följa med MLI till gymmet och sedan skulle hon följa med mig på stan. Påväg till spårvagnen upptäckte MLI att hon glömt skor :/ Och när vi kom till World Class fick jag inte följa med in om jag inte skulle gymma.. -.- Det blev inget gym så vi drog ner på stan istället då då. Jag köpte shampo, hårspray och body butter på Lindex och födelsedagspresent till Karin :D Hoppas hon blir glad, tyckte det blev rätt fint :) Hon hade visserligen sagt att jag inte skulle köpa något till henne men det sket ju jag i såklart! Hon har ju för fan fyllt 18! Och så tycker jag det är kul att köpa saker till andra :) Speciellt när jag kommit på nåt bra hihi. (vilken inte är ofta tyvärr)

När vi kände oss trötta och färdiga satte vi oss på Lindahl's och tog en fika. Älskar wienerbröd ^^. Strax efter 16 tog vi spårvagnen mot rese och jag gick av vid rådhuset, skulle ju till Hårfagre och klippa mig! Sköööönt att bli av med den där jävla långa luggen!
När hon var klar kände jag mig som jag alltid gör efter att ha klippt mig - varför gjorde jag det här? Jag tycker inte om att klippa mig. Först sitter jag där med blött och rakt hår och ser ut som jag vet inte vad (Jesus eller vad säger du Hanna :P). Hatar att jag ser ut som en mupp i blött hår. Hur som helst så blir det aldrig bra direkt där hos frisören, med mitt hår måste jag vänta med att säga om jag är nöjd till efter jag tvättat det hemma. Så när mamma kom och hämtade mig efteråt satte jag på mig mössan i bilen.

Mamma och jag åkte till Eneby centrum där vi träffade Annika och handlade lite. Sedan åkte vi hem till Annika och jag fick plocka en massa av hennes böcker :D Slutade med att jag och mamms åkte hem med fyra fulla papperspåsar med böcker hihi. ^^

Nu kollar jag på vänner och lyssnar på musik - Arctic Monkeys. Har pluggat spanska och läst engelska. Ska sova strax ;)

Imorgon börjar jag 11.40! Sovmorgooooon! Efter skolan, kl 16.30, ska jag träffa Hanna vid hennes skåp. Vi går och uträttar något på stan och sedan drar vi hem till Ektorp och jag ska få min julklapp :D

Puss



Skål

Igår fixade jag mig och tog sedan buss+tåg till stan. Var inne ca 13.55 och tog mig upp till mamma för att lämna grejer innan jag gick till jobbet. Allt gick bra, förutom att jag var så grymt trött! Kunde knappt hålla ögonen öppna, bokstavligt talat! Blev att handla lite med innan jag drog hem. Jag hann bara runt hörnet av Konsum när jag upptäckte att jag inte hade mobilen på mig. Jag kom på att jag lagt den i byxfickan ifall mamma skulle höra av sig om jag skulle köpa något, men glömt att ta upp den igen när jag bytte om. :( Kände mig handikappad redan då xP Kunde inte hämta den igen för allt var redan låst och larmat ju. Fan. Aja verkligen tur att jag ska dit idag igen!

Vaknade kl 11. Har nu bara slappat i sängen och kollat tv. (Y) Kl 14 ska jag äta och sedan drar jag till jobbet igen! Blir att jobba med Rasima idag, Fredrik skulle visst kolla på lägenheter. Men Rasima är rolig haha :)

Kanske ska börja fixa mig nu då..

Puss

I have a brain that feels like pancake

Måste bara säga att jag älskar Johnossi. (Lyssnar på Spotify hihi). (Y)

Idag var MLI i skolan igen! *Lycklig* :D På håltimmen gick vi ner på stan och åt på Paus. Och så köpte jag ju tuggummin. Sedan tog vi bussen till skolan igen och pluggade lite matte haha :P Sista lektionen var då global med religion. Inte mitt favorit ämne direkt men var ganska kul idag. Älskar när MLI blir sådär trött och flum xD Garvattacker under redovisningar = (Y)

Träffade på Maja innan jag gick från skolan också. Alltid lika trevligt! :D
Nu sitter jag som sagt och lyssnar på musik. Ska snart åka till pappa. Känns verkligen inte som fredag!
Imorgon och på söndag ska jag jobba..

Puss

Vsg Karin<3 Ilyt.

Åååh vad kul Hanna! Hihih. Kanske måndag eller tisdag blir bra?



This time it won't be different

Både igår och idag var MLI sjuk och hemma. Rätt tråkigt i skolan men tycker faktiskt att jag klarat mig rätt bra :D Och idag kom ju My också! :D Super.

Är inte så skrivsugen idag så det blir väl inte mer än det här antar jag.

Puss

Hero of war

Kan ju börja med att säga (för 3:e gången idag): GRATTIS KARIN! 18 ÅR IDAG FAN :D Världens bästa<3
Tog tåget till stan imorse och sedan 3:an upp till söder. Efter mer än halva spårvagnsresan upptäcker jag att den där tjejen som sitter ungefär två säten bort och som har suttit och fått en massa sms är ju KARIN!! Galet xD Haha! Gick fram och pratade med henne (daaah xP) och det visade sig att vi båda gått på vid rese xD Hahaha. Fattar inte hur vi lyckas! (L)

Skolan har väl gått bra idag med. Förutom att MLI fick feber på sista lektionen! :( Inte så stor chans att hon kommer imorgon.. Möhöööö! Så tråkigt utan henne!<3 Får se hur det går. x( Imorgon blir en väldigt skum dag om inte MLI kommer. Återkommer om det!

Efter skolan nu har jag varit på Coop Forum med pappa och Becca, pluggat naturen till imorgon, ätit soppa, ätit naturgodis och sett på SYTYCD. Nu ska jag sova!

Puss




Här står jag mitt i livet

Igår blev det en helmysig kväll hos Hanna! Vi såg då på the Happening, åt popcorn och drack juice (stavas?). Rätt bra film och ibland ganska rolig. Eller vad säger du Hanna? xD Tanten var läskigast! Haha.
Filmen var slut vid halv 22. Efter det satt vi och tittade på kort, mindes gamla tider och bara snackade ända till jag fick sms från Becca som undrade om jag skulle komma hem snart. Klockan hade visst blivit 23.30! Hannapanna följde mig en bit hem och hade en rätt så privat konversation om man säger så xd
När jag kom hem blev det att gå och lägga sig ganska direkt.

Idag gick jag upp 06.05. Var ganska trött kan jag säga. Var på skolan kvart över 8 och det började med samhäll.. Gick sedan till rektorn och bestämde att vi snart skulle ha möte (jo, du vet Tilde, jag och MLI har ju special utbildning eller vad man ska säga och det kan bli ganska rörigt med kurser mm. På papprena står det t ex att jag har för några poäng när jag egentligen borde ha fler än jag ska ha. Måste ju även prata om Lanzarote så allt blir klart. :)). Efter det hade vi matte och natur innan vi slutade 12.15. Jag gick hem och pluggade lite och packade innan jag sedan drog ner till stan för att möta Maja. Vi gick och solade och sedan kom pappa och hämtade mig utanför biblioteket. Riktigt skönt att sola när det är så kallt ute! Varmt och skönt. Lite tråkigt bara när man får ett jättetrångt "rum" där alla som väntar sitter precis utanför. Kunde inte slappna av helt till en början men sedan tror jag att jag somnade :D Vaknade igen när det bara var 3 min kvar (Y)! Sköööööönt.

Imorgon är det skola igen då. Vet inte riktigt hur jag ska klara av det här med tidiga morgnar igen xd.

Puss

Har tänkt att jag ska börja ta bilder med mobilen varje dag och sedan lägga upp på bloggen. Kan ju bli lite roligare haha! Men förvänta er inte för mycket ;P




Why don't you try to believe any harder?

Ojoj! Trodde verkligen att jag skrivit mer än jag gjort de senas te dagarna! Se där vilken koll man har (Y). Aja, då ska vi se vad som hänt.

I fredags blev det bio med Karin och Maja!<3 Vi såg Avatar, det känns ju nästan som att man måste se den, alla har ju sagt att den är jättebra. Och den var faktiskt bra! Men lite jobbigt att den var så lång.. :/ Bra gjord var den i alla fall och han som spelade huvudrollen var snygg ;)
Efter filmen gick vi ner till rese för att vänta på Karins buss. Jag och Maja tog sedan spårvag och buss upp till mig. Fan vad kallt det vaaaaar!! Huhu. Vill ha sommmar xP
Vi satt i alla fall på mitt rum och pratade. Fick höra allt om nyår och Egypten ;) Höhö. Sedan lade vi oss med rumporna mot varandra och somnade väl någon gång vid 2? Strax efter?

Vaknade sedan vid 10? 11? (Vilket jävla minne jag har xd.) Segade i alla fall till typ halv 15 då Maja gick mot bussen och jag gick till jobbet. Tack Maja för att du ville sova över och för att du är så underbar! Har saknat dig!

Jobbet gick bra. Kom hem och tittade på tv till ungefär 20 över 2.

Imorse vaknade jag runt halv 11. Började långsamt fixa mig till 12 då Hanna ringde. Gick till henne halv 13 och vi fixade med lite bilder. Äntligen har jag bilderna + videorna från nyår!! :D Yaay! Hon fick sina julklappar med - body butter, body scrub och kakor hihi :D
Nu är jag hemma men ska tillbaka till buset när hon kommit hem från farfar. Kanske är 2-4 timmar kvar ;P Ske se på the Happening! Fick precis höra av Alex att den inte är så bra men skit samma haha xP

Imorgon är det skola igen.. Jag vill inte! Blir så rörigt allt.. Ska prata med rektorn imorgon med. Får se hur det går. ^^

Puss

I just don't know what to do with myself

Igår gick jag upp tidigt. Eller, det kändes jävligt tidigt i alla fall! Klockan var halv 10 ^^.  Skulle i alla fall ta bussen till stan 11.20, men när jag stog vid busshållplatsen kom Billa (grannen) och undrade om jag ville ha skjuts in till stan. Klart att jag hellre åker i en varm bil är står kvar i kylan (-14 tror jag det var!) och vänta på bussen! Han släppte av mig vid biblioteket. Jag tog 2an till Sturmansplan(?) och gick sedan till mammas jobb för att hämta hennes solkort. Självklart hade hon gått på lunch och inte tagit med sig sin mobil så jag kunde inte få tag på henne. Som tur var kom Pär så han kunde hjälpa mig upp till matsalen och mamma kunde ta fram kortet åt mig :D MLI, hennes pappa och hennes bror väntade i bilen utanför och de skjutsade upp oss till stan. Jag köpte nya vinterskor (bild kommer senare), ny mössa och två par jeansleggings, vi åt på Paus och vi solade. (Y) Sedan tog vi 119 till Stadium Arena för att titta på Hammadi när han spelade match. Hade bestämt mig redan innan att jag skulle hem rätt tidigt så när pappa ringde och sa att de var i stan och undrade om jag ville åke med hem så gjorde jag det. Dolphinsmatch får vi ta någon annan gng MLI! :D

Fick ju julklapp också! En assöt kruk-gubbe med hål i huvudet för växten. Men i stället för en växt var där godis! Så passande haha :D Och eftersom jag är så dålig på att köpa julklappar fick MLI välja själv, det blev då en korthållare och en sten med ett hjärta på.

Idag har jag bara tagit det lugnt. Är ju snart skola igen så man får helt enkelt ta vara på de sista lov-dagarna man har. På söndag blir det att träffa sötaste Hannapanna! Först på förmiddagen och sedan på kvällen igen, hon ska nämligen till farfar mitt på dagen ;) På kvällen ska vi titta på skräck.. Får se hur det går! Hanna har lovat mig att hon ska följa mig hem efteråt i alla fall :D

Imorgon ska jag väl dammsuga lite här uppe och så innan jag åker in till mamma.

Puss



I'm a dead man

I morse vaknade jag av att Hanne kommer in och ropar på mig. Slog mig gjorde hon också. Hon hade tappat ner sitt Nintendo bakom sängen och kunde inte få upp den. -.- Gick ner och kollade men kunde inte göra något, gick och lade mig på soffan i stället ^^. (Siw och pappa var inte hemma)

Senare på dagen åkte hela familjen + Hannes kompis Clara till pulkabacken. Var skitkul xD Inte ofta som jag följer med på sådana grejer men idag kände jag för att komma ut lite. I brist på riktiga vinterkläder blev det leggings + Beccas joggingbyxor, linne + långärmad tröja + danströjan + vanliga jackan (tömde fickorna först), vanliga strumpor + raggsockor + skatarskorna och halsduk och Beccas mössa. Och vantar då. Kan säga att jag var ganska blöt om benen sen xP

Nu sitter jag, Beccs och Elin och kollar på 2012. Ska nog sluta skriva nu och titta ordentligt!

Puss



Vad skulle jag göra utan dig?

Två hela dagar utan Rebecca gör att vi är het moje båda två när vi nu träffas. Vi håller på och fjanta oss och garva sönder. Kan inte hjälpa det x)

Vaknade vid 11 imorse. Satt i sängen och lyssnade på musik och tittade på tv till strax efter 13. Då började jag stressa runt i lägenheten xd Jag skulle ju klä på mig, städa undan madrassen efter Hanna och spelet efter nyår, äta mat, sminka mig, packa, borsta tänderna och fixa håret. Samtidigt som jag chattade med MLI ett tag ^^. Halv 15 drog jag till jobbet i alla fall. Gick ju bra idag med. Väldigt trött på slutet bara.
Gammalt folk kom till butiken idag med! Både Jerry Hellström (Hellström? Hellberg?), Pontus och Jerry Eklind blev det att hälsa på! Kul kul.

22.23 var jag ute ur butiken och pappa kom och hämtade mig. Så nu är jag här i Blacka igen ;P Ska sova snart nu. Imorgon ska jag och Becca vara barvakt några timmar på förmiddagen..

Puss

Man must dance

Jo, då ska vi se här. Om jag kommer ihåg vad som hände igår vill säga.. Jag jobbade då till 15, gick hem och åt, Mix och Hanna kom vid halv 16, de kollade på mitt rum och jag bytte om. Vi lyssnade på musik (min lista på spotify äger, vad du än säger michan) och så fort mamma dragit började vi med efterrätten. Sedan gjorde vi och åt förrätten - Jonte. Riktigt gott! Medan potatisen stod i ugnen spelade vi två omgångar av Med Andra Ord. Det hör ju liksom till och trots att vi kört det så många gånger är det fortfarande grymt kul! Garvade så jag trodde att jag skulle dö x)

När maten var klar åt vi den, såklart, och det blev perfekt! Köttet var precis så blodigt som det skulle vara. MUMS. Ledsen MLI, men jag är en riktig köttätare ;)<3

Efter maten spelade vi gh. Länge. :D Om jag inte sagt det ännu så kör jag på hard nu (Y) (a) hihi. Skitkul!

Kan hon ha varit 23? Hur som helst så kom MLI och Hammadi förbi någon gång innan 00. Superkul :D Tråkigt bara att de inte kunde stanna längre :/ Hoppas bara ni inte hade för tråkigt ^^

På 00-slaget stod vi på balkongen med jackorna på! Vi öppnade pommac-flaskan, skålade och åt 12 vindruvor var. Och tomtebloss. Vi får inte glömma våra tomtebloss. ;)

Michan drog hem vid 02 medan Hannapanna stannade kvar och sov över. Vi lyssnade på musik och pratade till kl 04. Kan bara säga: Tack tack tack för en helcool nyårsafton!!(L)

Hanna och jag vaknade ungefär halv 13. Vi åt frukost och tittade på tv innan jag stressade mig iväg till jobbet. Var lagom seg och det kändes som att ögonen skulle falla ihop vilken sekund som helst. Gick ju bra ändå, höll mig vaken ;P
Blev sedan väldigt stressigt när vi skulle sluta. Jag tror att jag sopade upp en hel sandlåda. Och datorn skulle ju såklart fucka sig och vi hade bara ca 10 min på oss att räkna kassan, ta våra saker och låsa innan larmet skulle gå igång. Tror ni att vi klarade det? JODÅ! Jane och jag är supersnabba ;) Fast blev att gå hem i jobbarkläderna...

Nu lyssnar jag på en massa rolig musik på sporify! Tack igen Hanna för alla bra tips! ;D

Ska snart sova så jag är lite piggare imorgon. Börjar kl 15 igen.

Puss

P.S. Bilder kommer upp så fort jag fått tag på några ;)

It's a long day living

Känner mig lite småseg nu så blir att berätta om natten lite mer i detalj imorgon ;) Kan i alla fall säga så mycket att det blev en SUVERÄN kväll/natt!! Kan det bli bättre än ett nyår med så fina folk?

GOTT NYTT ÅR!!<3

Puss

RSS 2.0