I will never be like you

Skola som vanligt, förutom att vi hade två samhällslektioner... -.- Lite småtråkigt. Och nu har vi plötsligt fått massa läxor känns det som, jag och MLI som hade det så lugnt och bra x) Fan säger jag bara.

Efter skolan cyklade jag hem och pluggade lite samhäll innan jag tog bussen till Blacka vid 16. Mötte Elin nere vid Vägträffen! Var ett tag sen, måste ses snart :)

I Blacka var allt som vanligt samtidigt som det inte alls var det. Kan inte beskriva känslan riktigt. Petter var ute på studsmattan med en kompis och när jag kom hoppade han på mig, jag fick massa kramar och pussar<3 Sötaste ungen i världen! Märker verkligen att han är mycket bättre! Jag åt i alla fall nudlar innan jag fick skjuts hem till mamma igen av Siw. Ska dit imorgon igen och sova kvar, har ju faktiskt studiedag på torsdag ;) AZM!

När jag kom hem till mamma var Jens här. Vi spelade Guitar Hero ett tag, sedan blev det dags att plugga, kolla hotell och kolla The Mentalist :D

Ska sooooovaaaaa(L)

Puss

Jag kan nog inte tillföra någonting här

3 timmar och 10 minuters håltimma!(Y) Drog ner till stan och tog en kortisfika på Lindahl´s. Tycker om dig MLI ska du veta!!<3 Sedan tillbaka till skolan för att läsa engelska (har bara 9 sidor kvar!), prata med Per Otterheim och ha turism. Slutade den ganska korta lektionen 14.25 och drog hem till Becca för att köra lite trummor på Guitar Hero innan vi stack till gmormor(L). Vi pratade, fikade och spelade fia med knuff :D Efter det hem och äta, sedan street! Sträckte baksidan av låret... -.- Får se hur det går imorgon xP

Ska snart sova!

Puss


Always huh?

Då är man hemma igen gott folk! Kom hem vid 00.30 och var i säng till 01.00 ;) Hade skitkul igår med god tacos, prat, skratt, guitar hero(L) och mtv ;D Azm. Tog massa foton också som ni kan se hihi. Tack för en helmys kväll!



Nu ska jag snart klä på mig och fixa mig innan mamma ringer och säger att hon är klar på landet. Då ska vi kanske åka till Media Markt och om vi har tur så ska vi köpa PS2 och Guitar Hero 5!!!<3

Puss


Drrrrrrrrrrrrrrrrrr

ÄR HOS HANNAAAA MED MICHAN OCH TILDE ;)

Aj min rygg

Igår var det fredag :) Började 10 över 8 och hade spanska. Gick väl bra har jag för mig ;P Sedan var det ju håltimma då i 3-4 timmar.. Men vi gjorde vad vi brukar göra på håltimmarna, nämligen sitta på tredje våningen och plugga lite xd. Emelies kille Hammadi kom och hjälpte oss med naturen :D Superbra, så nu slipper man göra den hemma hihi (Y). Efter det var det global och vi tittade på film i aulan. Fick sluta så fort filmen var slut (halv tre ungefär) och precis när jag går ut genom dörren ringer Stefan! Undrar om jag ändå inte kan jobba ikväll (igår alltså), det blev lite kris. Så det blev att jobba 17-22.15. När jag kom hem var Kai och Anita här så passade på att ge tillbaka boken jag lånat - En oväntad semester, Marian Keyes. Skitbra var den! Älskar hennes böcker. 

Om en timme ska jag vara hos Hanna! Ska bli mys med tacos och massa kul ;)(L)

Puss 


Nu är det eran tur

Gick till skolan idag med tyngsta väskan NÅGONSIN! Böcker, gympakläder och den där jävla inspelningsapparaten xd. Jag trodde verkligen att jag snart skulle gå sönder haha. Sedan när vi kollade på film på Globalen hade jag ont i nacken och jag mådde illa :S

På gympan blev det beep-test då... -.- Fy alltså, inte speciellt nöjd men förbättring sedan sist i alla fall. (Y)

Lämnade böcker och apparat i skolan så väskan var inte fullt så tung när jag småsprang ner mot stan för att ta 117 till sjukhuset. Becca gick på vid kyrkan så vi åkte resten av vägen tillsammans. På sjukhuset skulle vi då fira lillasyster Hanne som blir 8 år idag! Vi blev sammanlagt 15 pers på "kalaset" i cafeterian. Blev tårta till alla och även pucko, och glass till mig ;) MUMS. Efter fikat drog en del av oss in i lekrummet. Spelade pingis och biljard. Suger på båda, men kul är det! ;D Fick skjuts av Mats till dansen! Supersnällt :) Dansade till jag trodde jag skulle svimma, på riktigt. Galet kul men fan vad trött jag blir haha xD.

Petter blir hur som helst bättre och bättre :) Varje gång jag träffar honom märker jag en liten skillnad från förra gången. Underbart<3

Imorgon blir det mys med wook!

Lördag= soft hos Hann(L)

Puss

15 delat på 1 4 4 0

Hade första egna mentorsrådet med Marie-Louis idag 11.30. Gick väl bra ^^. Sedan hade vi turism, håltimme och spanska. Fick reda på att vi ska till Öland nästnästa vecka! Sova borta 7de till 8de och alla ska guida lite i bussen haha. Kul ;P På håltimmen satt jag och MLI och pluggade spanska, svenska och engelska. Vi är ju bäst alltså (Y)

Efter skolan drog vi ner på stan som vanligt x) Var vrålhungriga så skulle gå och äta. Men då är det ju bra om man kan bestämma sig vart man ska gå också.. Tog typ 45 min! xD Mycket bra. Blev i alla fall Gu va gott till slut ;) Tog kebabtallrik och fan vad mätt jag blev! Är fortfarande mätt haha. Sedan skulle vi, mätta och belåtna, gå runt och hitta något att köpa till Hanne som fyller år imorgon! GRATTIS DIN LILLA SKITUNGE!!(L) Blev ett par örhänge, tuggummin och choklad <:o). Hoppas hon blir glad :) Stackarn får inget riktigt kalas, ska fira henne på sjukhuset imorgon :') Så blir att dra dit direkt efter skolan!

Har inte hört något nytt om lillebror men det kan ju bara tyda på att inget är värre i alla fall.

Nu ska jag väl plugga till svenska-provet imorgon då... Huhu.

Puss


I don't know why

Skööööönt att börja 11.40 idag! Hade engelska (Y), samhäll och svenska (inte fullt så kul...). Efter skolan drog jag ner på stan med Becca för att köpa julklapp till henne. Börjar som sagt tidigt ;) hih. Efter det blev det att ta buss hem och äta innan jag och Beccs åkte till sjukhuset för att hälsa på Petter(L) Han var lite bättre idag. Men har nu fått reda på vad det är. Virus i hjärnan. Fast dom vet inte vilket virus men han ska få medicin tre gånger om dagen i 2-3 veckor. Får se hur länge han behöver vara kvar på sjukhuset. Springer som en galning gör han i alla fall hah. Är jätteglad hela tiden :) Vi lekte häst, flygplan, spelade biljar och pingis och lagade mat åt varandra haha Mysigt. Kanske drar dit imorgon igen, eller så går jag ner på stan med MLI :) Får se. På torsdag ska jag dit i alla fall! Då fyller Hanne år och vi ska fira henne lite smått i cafeterian på sjukhuset. Synd om henne som inte får vara  med resten av familjen...<3 Ska köpa något fint till henne.

Puss

Cause I'm going faster

I lördags kom Eli (Siws mamma) och sov hos oss för att ta hand om Hanne och för att vi skulle slippa vara ensamma hemma när de andra är på sjukhuset. Vi åt pizza och tog det lugnt och försökte att inte tänka alltför mycket på vad som hänt. Igår åkte vi och hälsade på dem. Var på sjukhuset i 3-4 timmar. Det var jättesvårt för mig i början, hade svårt att hålla tårarna borta då det gjorde ont i hjärtat att se Petter så annorlunda. Han sprang omkring och var överenergisk men han tog avstånd från oss, han kände inte igen oss... Det var som att det var första gången vi träffades, åtminstonde till en början. Vi tog en fika i cafeterian och lillkillen drack upp min Pucko haha :') Sedan gick vi ut och lekte i lekparken. Han var betydligt bättre än dagen innan, men inte i närheten av normal. 

Idag var det skola som vanligt. Var skitskumt och känns som att jag tappat tidsuppfattningen helt xD Plockade svamp på Naturen, men det är ju det vi är bäst på MLI ;)

Nu är jag i alla fall hemma. Ska äta när mamma kommer hem x) Ska på streeten sen. Fick reda på att Carin inte ska byta i alla fall! :D(Y) Sedan blir det väl att plugga spanska, engelskan har jag redna läst ;)
Imorgon blir det nog att hälsa på lillebror igen.

Puss

...

Lillebror är på sjukhuset... När jag gick upp i morse var han småsur, hängig och jättetrött så han låg i soffan och sov en timme eller så. Sedan kom pappa hem från aikido-träningen och försökte prata med honom. Men han är inte kontaktbar - han svarar inte, går inte helt rakt, kan knappt prata, vet inte vad han själv heter, vart han är eller vad vi andra heter, dreglar mm. Så Siw började gråta vilket gjorde att jag började gråta och sedan ringde hon ambulans. Det är precis som att han, bara efter en natt, blivit efterbliven. Det är jätteläskigt :'(

Hoppas Siw ringer snart och säger att allt är bra med honom. (L)

Puss



Real world

Lugn dag med endast en lektion ;) Hade spanska 10 över 8 till 20 i 10. Sedan drog jag och MLI ner på stan för att göra turism-läxan (=fråga något turistföretag om deras affärsidé). Hade lite svårt att välja vart vi skulle gå så irrade runt ett tag. När vi var klara blev det att köpa lite naturgodis(L) på ICA. Blev i alla fall billigare än sist!! ;P hah. På vägen hem stannade jag utanför DeGeer för att snacka lite med Hanna och Michan med fler :) Och Tilde sen haha. Trevligttrevligt! Bestämde att jag och Hanna kanske ska springa på söndag. Hon skulle höra av sig ;)<3

Blev att softa lite framför tvn innan jag drog till gmormor för att intervjua henne :D Skitcool x) Blev ganska bra men kanske lite för långt hah. Får klippa lite med hjälp av Mats.

Nu blir man du borttvingad av pappa...

Puss



Gammelmormor och gammelmorfar

Burr


Börjar bli riktigt kallt ute...


Det är inte alldeles enkelt

Mötte resten av Fritidsturism-klassen utanför skolan igår, redo för vandring. Men så fick vi reda på att läraren varit sjuk så hon skulle inte orka gå 1,5 mil som det var tänkt. Det blev att gå 5 km istället hihi :D Åkte först bil till Kolmården där vi gick en bit på Sörmlandsleden ner till vattnet och sedan tillbaka. Gick till en sjö och åt och plockade svamp haha. Var hemma vid 15 igen ;)

Någon gång efter 16 kom pappa och vi åkte bort till Himpan för att övningsköra :D Blev att lämna parkeringen :O Helskumt haha.

Nu ska jag och byta om innan jag drar ner till raggan.

Puss

Bhäääää

Började 11.40 idag ;) Grymt skönt. Hade kompensationsledigt för i lördags då vi var på flygplatsen. Hade grammatik-diagnos på engelskan. Skrev på allt men är några jag vet att jag har fel på. Sedan blev det att garva på samhällen och dö på svenskan.

Efter skolan gick jag upp till mamma för att leta fram en ryggsäck till imorgon. Ska ju ut och vandra med Fritidsturismen ;P Får se hur det går haha. Just det, måste kolla skor också!! Huhu.

Snart blir det att dra ner till ICA för att inhandla ingredienser till pastasalladen haha. Hoppas på att få med mig någon av dom små. Kanske skjutsa Hanne eller Petter ner på cyklen ;P

Puss

My way

Ska snart byta om till streeten. Kulkul :)

Var en rätt så vanlig dag idag..

BESTÄLLT BILJETTER TILL PARAMORE I NOVEMBER!! Ska dit med bästa Carin :D(L) Så grymt kuuuuuul!!

Nae men ska väl dra ;)

Puss

It's nothing that would kill ya

Ensjön igår. Rätt kul. Femkamp som vanligt, sedan mat, sång, skratt och roliga hattar. Efter det blev det att dra upp till lilla stugan och lägga sig i sängen. Jag, Sebbe, Becca och Alex låg och kollade nån film på tv till jag blev så trött att jag typ somnade. Blev dock lite störd av Sebbe några ggr så somnade aldrig helt haha ;P Åkte hem vid halv elva så jag kunde få sova lite innan jag skulle börja jobba kl 07 imorse... Stod därborta 20 i 07 men Katharina kom inte förrän typ prick xP fast vaknade till lite då i alla fall haha.

Nu är jag då hemma men är grymt trött. Skulle stuckit ut och sprungit med Hanna<3 men lade mig på sängen direkt när jag kom hem och var nära på att somna så fick säga ifrån men lova att nästa gång, då springer jag även om jag inte orkar ;). Har bara legat stilla i sängen från att jag kom hem men nu ska jag ta en tur till köket och äta mat.

Puss

Things arn't always what they appears to be

Gick upp kvart i 9. MLI och hennes pappa kom och hämtade mig och vi åkte till flygplatsen. Lite intressant med flygtornet men var tvugna att stå ute och vända i en halvtimme... Sedan gick vi runt lite därinne och plackade på oss karameller och broschyrer m.m. :D Om ca 30 min drar vi till Ensjön för kräftskiva dådå.

Puss

Not to fast

Var på DDD i Olai-parken. Frös nästan ihjäl! Sedan blev det Paus med MLI och Lelle, dock ingen mat för mig. Ska försöka spara lite pengar nu till mobil och resor hihi. Efter stan, tillbaka till skolan för att ha Global. Sprang runt på stan och intervjuade folk, fotade och filmade. Skitkul haha xD

När jag kom hem blev det pirog och konsum för att panta burkar innan jag drog till Hanna. Gick ner till stan för att gämta biobiljetter och hon skulle köpa en skitfin tröja (som jag ska sno av henne någon gång (;). Gick sedan hem igen och satt i Fridas rum och snackade i någon timme. Sen blev det dax för bioooo!! Såg Inglorius Bastards som var riktigt bra! Brad var stencool ;) Hah. Älskar bio alltså.

Imorgon ska man då på öppet hus på Norrköpings Flygplats med Marknadsför Turism-klassen. Kan bli intressant :) Vis fyra ska vi vara vid Ensjön.

Nu är jag trött som fan, bör väl gå och lägga mig så jag inte är helt död imorgon.

Carin, du får ju inte sluta på streeten heller :(

Puss

Tack, eller?

Sitter i biblioteket och har småtråkigt. Har ju folk att prata med i alla fall xD Hihi ^^
Ska ha matte om typ 25 min och sedan engelska. Fast blir engelska utan MLI... Huhu ;P

Ikväll blir det RAGGA!! Dansen alltså x) Ska shakea loss med Maja och Carin ;) Får väl se hur det går.. Kul i alla fall!

Imorgon blir det förhoppningsvis springa och bio med Hanna(L). På lördag blir det Ensjön och på söndag ska man då jobba 07-16. Hoppas vi åker hem skapligt på lördag bara för vill inte vara död när jag jobbar.

Nu orkar jag inte skriva mer ^^

Puss

One for me

Det var skönt att sova till 10 imorse! Hade fritidsturism först och fick reda på att vi ska till Kolmården och vandra nästa onsdag. Hoppas det blir kul haha. Ska gå 1,5 mil och vara borta hela dagen i princip. Fast missar ju spanskan då så lär väl bli att jobba lite hemma, eller på någon av håltimmarna ;P

När mamma kom hem efter jobbet åkte vi till SMHI och jag övningskörde i en timme ungefär. Går bättre och bättre haha.

Sen blir det Idol med syrran!

Puss

Stick around

Är trött. Kanske ska gå och lägga mig? Snart.. ^^ Börjar ju ändå inte förrän 11.50 imorgon så är ju rätt så lugnt. <3

Kollar på Sweet Home Alabama på femman. Älskar den filmen :)

Hade ju dans igår då, hur kul som helst! Fast gick väl sådär hahaha xD Och har världens träningsvärk i rygg, mage, ben och armar. Men mage och rygg är värst haha Kände knappt någonting i morse men har bara blivit värre vartefter dagen gått. Får se hur jag mår imorgon xP

Var ju på stan med Hanna också :) Kollade runt lite och hon köpte present till sin mamma. Mysmys.

Puss


Hjärndöd

Gick upp 05.40 imorse... Huhu. Åkte med pappa in till stan så att jag kunde duscha och fixa mig utan att behöva stressa ihjäl mig. Började skolan med DDD på Eber halv 9. Var bara två som berättade om konsekvenserna med att dricka och köra. Så hemskt att vara med om något sådant! Fy..

Hade ingen NK idag så jag och MLI drog till Lelle i Smedby(?) och sedan till stan för att kolla skor och äta paj på donken x)<3 Men tror ni inte jag blev havt död i benen av allt cyklande hahaha Nej, inte riktigt så farligt var det kanske, men nog känner jag av det hah ;P

Nu är jag i alla fall hemma. Skööönt! Men vid 20 blir det DAAAANS!! (Y) Azm.

Puss

Vad väntar du på?

Igår var det virus i datorn så kunde inte vara inne alls. Lite tråkigt men faktiskt skönt på samma gång. Blev tv istället ;P hah. Nej men ärligt talat så kommer jag inte ihåg vad jag gjorde igår.. ;o  Kan inte vara bra xD Aja hih.

Idag skulle jag träffat MLI men det blev tyvärr inte tid för det då jag skulle städa, och det var meningen att jag skulle övningsköra med. :( Men ska ringa henne sen när hon har klippt sig ;) Hoppas hon blir nöjd den här gången!

Imorgon är det skola igen. Fast på förmiddagen är det Don't Drink and Drive (DDD) på eber. Efter skolan blir det DAAAAANS!!(L) Underbart att streeten börjar igen! Och så får man ju träffa dockan oxå :D Älskart!

Nu ska jag kolla runt lite på datan, snacka med folk och kolla lite tv ;)

Puss

Don't let me down

Har pluggat på spanskan till imorgon nu! Hoppas bara jag kommer ihåg alla sen.. ;P Har spanska på morgonen, sedan mentor och till slut ska jag till Arbetets Museum med Globalen.

Åkte med pappa in till stan imorse vid 06.10. Är så trött på morgonen och inte speciellt pratglad så när pappa försöker få igen ett samtal med några frågor blir svaren oftast "aa", "mm", "nee" och "okej" x) Fixade mig hos mamma och tog cykeln till skolan.

Becca sitter nu och äter päron och försöker övertala mig att titta på Scary Movie 4 med henne sen. Klarar inte av skräckfilmer, inte ens när det bara är parodi haha xd (a) Får se hur det blir, kanske ser lite i alla fall ;P

Puss

Like there's no tomorrow

Tog tåget imorse! ;O Glömde trycka ner kortet xD Gick på och gick snabbt in och satte mig, först då kom jag på att jag höll busskortet i handen men inte stoppat i det i en sådandära låda hihi Messade och berättade för Becca som tyckte jag var helt dum i huvudet x) I övrigt gick det bra men var i stan en hel timme innan skolan började så messade Fäton och bad henne komma tidigare. Fick vänta i typ 20 min men sedan kom hon :) Lovade att vi skulle äta på stan mellan lektionerna (har håltimme på 85 min..) och hjälpa henne med spanskan. Och så blev det (Y) Åt pannkakor på Paus medan MLI åt sallad. Fast spanskan tog vi i regnet på väg tillbaka till skolan.

Spanskan är så grymt svår! Då jag inte har haft spanska på ett helt år har jag glömt bort i princip allting... :( Fattar inget haha xD Sitter och pluggar på glosorna vi har till på fredag så hoppas att jag lyckas dunka in dem i skallen ;P

Efter skolan blev det då stan igen. Kollade skor (dom jag vill ha var slut... T_T) och mobiler innan vi köpte naturgodis och satte oss i kupolen. Var osäkra på om man fick äta sånt där men köpte en varsin dricka, då får de väl ändå inte köra iväg oss? Hade tur i alla fall för det gjorde de inte ;) hih.

Imorgon börjar vi 08.10 med Global. Hittills har det varit rätt så kul så hoppas bara att det ska fortsätta så :) Sedan blir det en massa lektioner med vanliga klassen innan vi slutar vid 16... huhu.

Puss

Crazy Taxi

Nu pluggar jag! Emelie förhör mig på spanska glosorna :D Gillar msn alltså haha

Blev inte att åka tåg imorse då 482an kom när jag stog nere vid busshållplatsen. Tänkte att jag lika gärna kan ta den till söder och sedan gå därifrån, så det gjorde jag. Blev att vänta lite på MLI men gjorde inget ;)
Satt i biblioteket på dagens håltimma. Hade rätt så tråkigt men det funkar när MLI är där hah. Imorgon börjar vi 11.50, har turism, håltimma och spanska. Drar nog ner på stan och kollar mobil och skor på håltimman. Orka sitta i skolan och glo i en timme och 40 min xP Jaja.

Puss

RSS 2.0