Tänk lite själv för fan

Idag blev det att hjälpa mormor med vinden då :) Hur mycket skit som helst och när vi blivit klara där uppe blev det att gå igenom alla mormors jeans haha. Jag, Becca och mamma provade massor men den smalisen hade ju bara jeans som var antingen för små i midjan eller jättevida nertill xP Så det blev inga. Efter det åkte vi till Hageby för att hämta lilla Ester. Mamma lämnade in henne hos djuraffären då vi inte va så mycket hemma ett tag, men nu är hon här igen! Supersöt ;)

Nu ska jag väl bara ta det lugnt ett tag fram till jag ska möta MLI nere på stan för att gå på bio. Kommer bli bäst ;)

Puss


This is azm!




Messade nyss med MLI som just nu sitter på planet hem till Sverige igen efter en femdagars-resa till London och vi har bestämt oss för att gå på bio imorrn! :D Ska se Sommaren med Göran såklart ;D

Har saknat dig massor lilla MLI och längtar till jag får höra om alla snyggingar därborta ;)<3

Puss


Önskestenen

Vi åkte till landet i tisdags då. Var ju inte supermycket sol men ganska så skönt ändå. (Fick precis hjärnsläpp och glömde bort hur "ändå" stavas xD) Karro kom och vi sov över allihop. Jag och Becca tog en nattpromenad som vanligt och somnade väl sen vid 01, strax innan. På onsdag förmiddag kom mormor. Det blev sol, pilkastning, mat osv. Kvällen innan hade vi fått ett sms från Patrik som vi inte riktigt fattade men som vi nu gick igenom lite noggrannare haha. Killarna undrade alltså om vi ville komma ut och hjälpa till att fiska kräftor :D Eller, har ingen aning om Alex och Sebbe verkligen ville ha dit oss, vi är ju ganska tråkiga och knäppa... ;P Haha Hur som helst så bestämdes det att de skulle hämta oss med mopparna senare på eftermiddan. Även mamma skulle dit men hon fick ta cykeln ;). Kul att åka moppe men kändes lite skumt haha Fick höra sen att jag visst hållit lite hårt i Alex tröja (a) Plus att jag fick ha dn fula hjälmen haha Eller ful och ful, lite omodern kanske man kan säga ;) Aja, bra gick det i alla fall.
Väl ute vid Ensjön blev det god mat och skratt. Och så skulle vi ju ut och lägga ut burarna. Sedan skulle vi ju även åka ut och kolla till dem med jämna mellanrum x) Gick bra men blev lite tyst i båtarna och inte så många kräftor haha.
När Karro och Patrik skulle gå och lägga sig tog vi fram kortleken. Satt ute och spelade, först ullabella och sedan lärde vi killarna banka säl :D Vi garvade massor haha. Sebbe blev så otålig när han åkt ut så han tog fram den elektriska flugsmällan och höll över korten. Alex som inte trodde att den var på kom där med sina fingrar och gav ifrån sig världens tjejskrik xD Vi kunde knappt sluta skratta! Sedan kom Becca med sin hand och råkade slå till en ljuslykta så att stearinet skvätte över Alex haha. Stackars han alltså. Efter det borstade vi tänderna, gick upp och lade oss och satte på tvn innan vi tog nattens sista tur ut med båtarna vid 02. Orkade inte mera sen. (Eller snarare - de andra orkade inte mera sen ;P) Jag var pigg och det tog ett tag innan jag somnade, men sov sedan till 12 i alla fall ;) Blev en till tur ut med båtarna innan frukost, och då hade Titus kommit också. Han fyllde 14 igår så det blev att gratta honom lite :D
Blev hemskjutsade vid 16 (?). Kul att åka moppe igen ^^ Och den här gången fick jag ha den bättre hjälmen! Inte för att jag såg bättre ut för det... Becca däremot såg faktiskt normal ut i båda :D<3 Alex och Sebbe hängde med upp och kollade lägenheten. Är ganska stökigt och kunde inte riktigt tyda vad de tyckte. Blev hur som helst bara en snabb titt innan de drog hemåt igen :)

Fick sms från Hanna också! Jag ska till hennes land onsdag-fredag nästa vecka :D Kuuuuul ska det bli! Azm ;)<3

Nu är vi då hemma och jag och Beccs ska dra ner till Pizzerian och köpa pizza. Var ett tag sen så ska bli riktigt gott!

Puss

Klockan 21 ikväll

Idag har vi rusat runt som galningar i princip. Jag, mamma och mormor har fixat med grejer i gmormors gamla lägenhet - försöker liksom tömma den på saker så att vi kan bli av med den någon gång x) Så det blev att åke ner med saker till gmormors nya förråd ett par gånger, till landet en gång, till mormors vind en gång och så hem hit också. Tror ni jag är trött i benen eller? xP Haha. Har fått bära massa tunga grejer då jag är den starkaste av oss ;)

Nu sitter jag och mamma här hemma och dricker och äter chips haha. Becca är hos en kompis i Blacka så det är ganska lugnt ;P Jag och mamma springer fram och tillbaka mellan tvn och datorerna (lägger harpan i reklamen xD). Snart kanske mormor kommer hit också :) Mysigtmysigt.

Vill gå på utomhusbio med! Ska se vilka filmer som visas... Och så ska jag kanske till Hannas land något med :D Superkul ju! Har saknat den tjejen och har ju faktiskt aldrig varit på Hannas land förut, tycker det är på tiden nu ;) Hah.

Imorgon kanske det blir att åka till landet och sola och bara slappa, kanske sover över också. Beror väl på vädret.

Dagen outfit: Nya vitblårandiga shorts från Carlings, mörklila linne från H&M och ny grå kofta från Gina Tricot.

Puss

Kill it

Blev att ligga ute i solen i princip hela dagen. Skööönt ;) Imorgon blir det att åka hem till mamma igen. Får se vad som händer nästa vecka ;P We'll see, we'll see...

Puss

Du är väl inte rädd?

Låg ute och solade ett tag tills jag fick höra att resten av folket skulle in till Bauhaus. Sprang upp och slängde på mig lite kläder och övertalade Siw att de skulle släppa av mog och Becca vid Maxi :) Så gick omkring där i några timmar och hade fått pengar till mat (:O) så vi gick över till McDonalds och åt ;P Hittade ett par vit och svartrandiga shorts på Carlings! :D Snygga alltså. Strax innan vi skulle bli hämtade igen tog vi en glass på Lindahls. Var inte supergott men funkade hah.

Puss 

Studsar fram igenom sagorna! ^^

Sov läänge imorse x) Skönt alltså. När jag skulle kolla på klockan såg jag att lampan var i vägen. Det brukar den inte vara.. Då såg jag att den var trasig :O Jag måste ha slagit till den inatt utan att märka det för jag hade plastbit i sängen tillochmed xD Galet alltså.

Nu har jag precis hjälpt till och målat lite nere i vad som mer och mer faktiskt börjar likna ett kök. Det var inte mycket men bättre än inget ;P Ska snart ut och lägga mig i solen hade jag tänkt, ska bara hänga upp kläder först... Aja.

Puss


Sa vi det?

Tog buss till stan vid 20 i 11 imorse för att träffa Fälton vid rese. Vi gick och satte oss vid strömmen och snackade lite innan vi drog upp mot stan för att kolla runt. :) Jag provade en hel del kläder men hittade inget utom en grå kofta på Gina, så vi satte oss och åt thaimat :D Fast jag var inte så hungrig så beställde bara vårrullar. Hon i kassan blev typ chockad för att jag bara ville ha vårrullar xP Haha. Vid 15 kom Becca. Då blev det att köpa bikini till henne innan vi gick till Halvars och köpte glass. Mums. Efter det köpte jag två koftor på Cubus och sedan gick vi och solade. Vi lämnade MLI i regnet och tog bussen hem till Blacka. Nu ska jag gå och sova ;P Hah.

Puss

Bara man kommer in i dimman så blir det ljust

Nu ska jag snart dra ner till bussen! Om typ fem min ;P Ska till Blacka igen och lägga mig ute och soooolaaaa! Har jobbat 09-13. Så nu är jag ledig läääänge!  Meneeeeh ska dra nu haha Hat bäst ;)

Puss

Is that the truth?

Sitter nu och kollar på The City. Inte det bästa men det var vad som var på när jag kom hem ^^.

Sov hos Maja i natt! Supermysigt som vanligt<3 Tog buss dit från Blacka igår och när jag kom fram var Carin också där :D Vi låg ute och solade och snackade innan det blev dax att fixa med något att äta. Vi (Maja och Carin ^^) gjorde ost och skinkpaj. MUMS! Blev asagott ju! Carin åkte hem vid halv sju, men jag och Maja satt kvar ute tills vi började frysa ;P Då gick vi in och satte på tvn. Vi kollade på Great Balls Of Fire, en film om Jerry Lee Lewis liv. Jag tyckte den var rätt så bra men störde mig lite på han som spelade Jerry xP Aja, när den var slut satte vi på en film - Robin Hood :D Älskar den filmen hahaha Så grym. Strax efter att den slutade somnade vi. Tror jag i alla fall hah. Idag kollade vi på Top Gun. Den är riktigt bra! Sedan tog vi buss till stan vid ett, och nu är jag hemma i stan! Ska till Mia som fyller år sen också. Kan bli kul. Både hon och jag har ju namnsdag idag med! :D Gratta för fan! ;D

Imorgon jobbar jag 09-13 och sedan ska jag tillbaka till Blacka. Hoppas på sol så att jag kan lägga mig ute och steka ett tag.

Puss

Då kör vi igång!

Igår cyklade vi (jag, Becca, mamma, Jens, Anita och Kaj) till Markgärdet vid halv fem/ fem. Hade på mig nya shorts och ny blus från New Yorker :) Var ganska fint väder har jag för mig och det blev "vätskekontroll" efter ungefär halva vägen, vilket betyder att de vuxna ska dricka sprit ;P När vi kom fram blev det kramkalas och välkomstdrink och vi började femkampen med frågesport. Gick väl sådär haha, fick 9 rätt av tjugonågonting ^^. Sedan delades vi upp i två lag och nästa gren var pilkastning. Mitt första kast kändes jättedåligt men träffade nästan mitten :O Blev typ värsta glad haha. Sedan kastade vi ringar och golfbollar. Efter det skulle man äta upp en sådan där lång hallonrem så snabbt som möjligt xD Skitsvårt ju! Jag var nära på att spy haha, kunde inte svälja först. Sådana där är ju inte ens gott ;P Sista grenen var i alla fall att alla i laget skulle dricka ur ett glas med en dryck i (det var olika i alla) så snabbt som möjligt. Det fanns, campari(?), snaps, öl, läsk och något vi trodde var vatten men som sedan, när Alex och Becca börjat dricka, visade sig vara tonic water hahaha. Jag valde läsk. Vi hade fått långa stora sugrör (som vi slog varandra med innan vi börjat) och vi fick inte hålla i dem med händerna när vi drack. Men när jag skulle börja suga kom det inget ;O Märkte att suggröret gått sönder då jag slog Rebecca så Alex räckte mig hans lite snabbt istället haha xD Galet alltså!

Som vanligt blev det en del fotboll också :D Det är kul haha Trots att Sebbe faktiskt går i fotboll klarar jag av att ta bollen ifrån honom hela tiden. Dock kanske jag kastar omkull honom lite då och då men det hör inte till (a). Sedan kollade vi även på film! Fick äntligen se Baksmällan :D Riktigt bra haha En sådan film man kan se flera gånger (tredje gången för Alex hah).

När det var dags att cykla hemåt igen bestämde jag och Becca oss för att stanna kvar :) (orkade inte cykla hem med de där fullisarna xP Plus att det har var kul förra gången vi stannade kvar :D). Vi hade inga saker för att sova över alls med oss men de hittade två tandborstar åt oss och fick låna en tröja av Alex att sova i så det löste sig. Fast hade ju inga linsgrejor med så jag fick helt enkelt sova med dem på haha. Blev hur som helst kul! Var vakna till 03 och sov till 12 ;) Vid halv fem cyklade Beccs och jag hemåt i regnet, blev dyngsura kan jag säga! Så blev att byta kläder innan vi packade och mamma skjutsade oss hit till Blacka. Nu sitter jag och kollar tv och snackar msn ;P. Börjar bli trött fan hah.

Och tack Alex för Kings of Leon-låtarna!

Puss

Sooo wierd

Jobbade 08-18 idag så är rätt så trött nu, av flera anledningar egentligen. Orkar inte heller skriva så mycket idag så får bli ett kort inlägg ;)

Imorgon jobbar jag 07.30-14. Blir mest kassajobb så det är super. Men nu måste jag ju sova! ;O Klockan är ju elva herregud!

Puss

Gotta let it go

Idag jobbade jag 10-14. Gick hem och åt innan jag och Becca stack ner till stan för att kolla runt. Hittade en vit tunika, shorts och bh på New Yorker och två linnen och en lång vit och grönrandig tröja på Åhlens :D Superkul ^^. Becca köpte en stor brun och grårandig tröja på Åhlens och en liten väska på Vero Moda. Träffade My på Gina Tricot också, trevligt :D Har inte träffat henne sedan vi slutade skolan.
Till slut blev vi superhungriga så drog till donken och åt. Mums. Blev även en glass innan vi tog bussen hem. ;)

Imorgon jobbar jag 08-18... Huhu säger jag bara! Galet. Aja, går nog bra.

Sn ska ja ju till grönan någon dag med! Tror jag... Är ju kul om Oscar säger när xP

Puss

Stranded in this spooky town

Sov på landet i natt. Mysigt :) Gick en promenad med Becca på kvällen med, älskar att vara ute och gå när det är mörkt ^^.

Vid halv fyra skjutsade mamma mig in till stan så jag kunde gå på bio med Carin. Vi såg Transformers - revenge of the fallen. Det var riktigt mysigt och filmen var riktigt bra :D Nu sitter jag och kollar på en film som jag sett typ hundra gånger men som fortfarande är lika bra. Ska väl gå och lägga mig om inte alltför länge, ska ju jobba imorgon. Fast det är en skön dag - 09-13. Ganska lagom tycker jag ;P Vid 17 blir det att fira gmormor som fyller 87 imorgon. Grattis till henne!<3

Puss

Looking for the answere

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag... Mamma är hos gmormor och Beccs är sjuk "/ Stackarn. Så blir väl att hålla sig på lagom avstånd från henne. Om hon känner sig bättre sen kanske vi åker till landet o steker.

Just nu sitter jag och kollar youtube-klipp med Galenskaparna & After Shave(L) Helt klart bäst ;D Funderar på att sätta mig på balkongen ett tag och försöka få lite färg... Aja ^^

Puss

Älskar dej Jessica, puss

När ni kommer till Sverige, kommer jag och Jessica va där! Right Jessica?


(eh... heh. ursäkta den väldigt fula och B blandingen av färger.)
((och ett tips. mm. sätt på alla på en gång. yeaaaawh.))

"What a night for a dance, you know I'm a dancing machine
With the fire in my bones
And the sweet taste of kerosene
I get lost in the night so high don't wanna come down
To face the loss of the good thing that I have found"

Kings of Leon <3

Swim away!

Sitter nu och tittar på Hitta Nemo med Becca. Mysigt mysigt. Sitter och garvar massor haha. Den här filmen kan man inte se för många gånger ;P

Idag jobbade jag 07.30 - 15.30. Sedan blev det att handla hem lite smått till kvällen. Becca och jag är ensamma medan mamma och Jens är på landet, så det blev helt enkelt grillad kykling, tortilla chips och guacamole<3 Mums. Funderade på att dra ner till munken me carin ikväll också, men det var inga vi kände igen så vi sket i det. Ska kanske ta bio imorgon istället :D Blir bra ;)

Puss


Jag och Salem ;P



Carin den lille klippte bort sig själv från bilden... xP


Life will smile for you

Ja då blev det ett litet snabbt inlägg så här kl fem över tolv ;) måste ju faktiskt gå och lägga mig typ nu eftersom jag börjar jobba halv åtta imorgon... Huhu Hatar dessa tidiga morgnar. Hur som helst så drog jag ner till stan med Carin efter jobbet idag! Gick och ställde oss utanför Saliga Munken då det är Munken in the park idag och imorgon. Eller snarare igår och idag om man ska vara noga ;P Men i alla fall så var det Salem al Fakir som uppträdde kl tio till elva. Han är fan nästan bättre live! ;O<3 Men när det var slut så tänkte jag att jag skulle se till att få en autograf (ni som känner mig väl vet ju hur jag är ^^) så jag drog med mig Carin och ställde oss vid gallret strax bakom scenen. Frågade några som jobbade där om man kanske kunde få en autograf och fick svaret kanske. Jag skulle vänta till de skulle åka så fick jag se. Så vi stog där och det kom massa mera folk som VERKLIGEN ville träffa Salem och få hans autograf. Blev lite irriterad när de ställde sig framför oss - vi var ju ändå där först - så jag tänkte nästan gå och ställa mig framför dem och visa dem. Men då kom en som Carin känner fram till oss (som faktiskt var gift med gitarristen i bandet) och sa "kom". Sedan drog hon med oss in bakom scenen! ;O Vi fick alltså komma back stage och träffa Salem! ;O HELT GALET! Så fort vi kom in hälsade vi på "maken" och sedan på Salem och jag sträckte fram min penna och min busstidtabell (som var det enda jag kunde hitta i väskan) och sa "skulle jag kunna få en autograf?" och log stort. Och jag fick en! :D Första blev lite misslyckad då han råkade riva sönder pappret haha men nästa gick bättre ;) Jag var alltså den ENDA som fick träffa honom och få en autograf :D *Stolt* Sedan tog Carins kompis kort på Carin, mig och Salem. Jag stod i mitten och stod alltså arm mot arm med Salem hihi. (a) Sedan bad jag även om en kram, även fast det kändes lite fjantigt ;P Haha men kul var det i alla fall! Och Carin är underbar - även med röd näsa<3

Dagens outfit: Lila linne från H&M, mörkblå jeans från Cubus, grårandig tröja från ? och svarta sandaler från Skopunkten.

Puss

Ps. Bild kommer förhoppningsvis snart - beroende på när lilla Carin behagar skicka ;). Ds.

Crawl

Sitter och lyssnar på Kill Hannah nu. Ska snart dra ner till stan och träffa Fälton! Yaay :D Blir kanske att gå och sola ;) Superskönt jue. Kanske jag får lite färg iaf -.- jävla väder... Aja det här ska bli mys och så får vi se om jag hittar något fint att köpa också ;) C YA LATER

Puss

Lätt

Idag mår jag lite bättre. Sköönt! Fast vädret är det samma... Men det är ganska mysigt och behöver inte ha dåligt samvete för att jag inte är ute ^^ Azm hihi. Sitter just nu i vardagsrummet med Kings of leon på högsta<3 Heeeeelt underbara. Får se om jag drar mig till gmormor ett tag sen men eftersom jag inte mått så bra så vill inte mormor att ja går dit och smittar henne xP. Så får se.

Puss

Blir det bra?

Jaha... Då är man i princip sjuk då... :'( Huhu. Förkyld - näsan rinner o har värsta hostan. Blöööö säger jag bara!

Idag har jag då jobbat 07.30-14.00. Efteråt gick ja upp till mamma och åt manna-frutti och frallor innan jag tog bussen till Blacka vid strax efter 16. Kom hem hit och satt ute i skuggn och läste ett tag (hatar att vara i solen när jag är förkyld :S) innan det blev att gå bort till nr 66 för att äta grillad lax. MUMS!

Nu sitter jag här på övervåningen (som är som en bastu så håller på att svettas ihjäl) och kollar lite på tvn. Ska väl sova om inte så länge då vi ska åka hemifrån vid 10 imorgon. Ska till konsum för att ladda busskort och till lägenheten för att mata Ester innan vi ska till landet för att fira Becca. Fast kanske åker tillbaka till stan igen för vet inte om jag orkar vara ute speciellt mycket när jag mår såhär...

Jaja..

Dagens outfit: Mörkgrått linne från Gina Tricot och lila kjol från Vero Moda.

Puss

Uppdatering

Halloj! Har inte skrivit på grymt länge... (a) Sorry! Har haft fullt upp me jobbet och när ja inte jobbat har ja helt enkelt inte orkat. Men orkar heller inte gå igenom allt som hänt speciellt noggrant, ska se om jag kommer ihåg något alls haha. Nu ska vi se... Helgen efter att skolan slutat kom Maja och sov hos mig lördag till måndag - supermys! (saknar dig!)  - , jag har träffat Fälton en dag - vi cyklade ner till strömmen och solade innan jag följde med henne hem och åt jättegod mat - , jag har varit hos gmormor ett antal gånger - senaste gången fick jag även se hennes nya boende - , Hanna och jag gick till galgebacken och solade en dag - snackade massor och älskar våra underbara diskussioner (och din kjol är jättefin!) - och spenderade midsommar hos Jens pappa med fler och på (i?) Markgärdet. Utöver det har jag bara tagit det lugnt och försökt vara så mycket i solen som möjligt (lite svårt när jag jobbar så pass mycket ;P). (Jobbar på Coop Konsum Skarphagen btw ^^.)

Idag messade sötaste MLI och ville åka och bada! Sa åt henne att ta en buss ut hit (är i Blacka för tillfället) så att vi kan cykla till Mårn. Hon kom ;) Hon var här vid halv tre ungefär och vi tog cyklarna nääästan direkt hah. När vi kom fram kom jag på att vi glömt cykelnyklar xd Vi fick helt enkelt ta med cyklarna ner haha. Sedan hoppade vi i vattnet! Guuuuud såååå sköööönt!! Första doppet för i år haha (a) Blötte håret så jag såg ut som en mupp, eller som Jesus enligt Hanna ;P. Vi var i vattnet jättelänge innan vi gick upp och lade oss på våra handukar för att bara steka. Klockan hann väl bli halv sju (?)(neeeee? Inte blev hon väl halv sju? ;O) innan vi drog oss upp mot kiosken för att köpa glass. Satte oss där ett tag för att sedan cykla hemåt igen. Mamma Fälton kom och hämtade bara typ fem min efter att vi kommit hem ;) Då blev det att dra sig bortåt Lin och Mats och äta då vårat kök är nedrivet (ska byggas om). Nu sitter jag här och nästan dör i hettan på övervåningen xP

Imorgon blir det att jobba igen. Börjar 13 och slutar 19. Rätt så bra tid :) Åker väl in till stan med pappa vid 11 eller något.
På lördag jobbar jag 07.30 - 14.00, för att sedan vara ledig igen på söndag då vi ska fire Becca ute på landet.

Dagens outfit: Grön bikini-topp från Stadium och mörkgrå klänning från Vila.

Puss

RSS 2.0