I'm falling in love with your favourite song

Mamma lagar mat, Becca är på sitt rum och jag fixar lite i vardagsrummet. En klar förbättring om jag får säga det själv ;) Vardagsrummet alltså ^^. Snart kommer Lager och då ska vi äta. Blir god mat - fläskfilé, potatis och bearnaisesås! Hur gott som helst och funkar alltid<3
Nu är det Simpsons på tv också! Måste jag se hihi.
Puss

Open the door

Hej! Hittills har dagen gått bra. Mamma är och handlar, Becca tittar på Room Raiders och jag sitter och väntar på att Hanna ska svara på sms ^^. Blev ingen Maja ikväll, ska nog ta d nästa fredag istället ;) Imorgon blir det som sagt tjejkväll. Längtar! Men vetefan vad jag ska ha på mig haha
Blev visst ett kort inlägg idag. Ska försöka få Carin att lära mig hur man lägger upp musik och sådant här, så kanske lägger upp något mer senare ikväll.
Pusspuss

Why are you doing this to us?

Mohahahaha. Då är det dags att skriva igen då känner jag! Har ingen aning om vad jag ska skriva men tar det som det kommer ;) Mamma som varit försvunnen i minst en timme kom precis innanför dörren, Becca ligger i soffan och läser och lilla jag sitter då här. Har faktiskt pluggat lite även fast jag kände innan att jag inte skulle orka!
Det är inget bra på tv ikväll va? Funderar på att sätta på en film istället... Antingen någon av de som jag lånade av Carin eller någon av de som pappa brände ner åt mig.. Får se hur det blir ;)

Imorgon är det säsongsstart för Så ska det låta!! :D Bästa haha. Om jag har tur kommer Maja hit och tittar med mig :)

På lördag blir det tjejkväll med de andra 4 (från vi 5 xD)! Hur kul som helst. Har inte träffat dem på länge så nu ska vi snacka i mun på varandra, asgarva åt allt, äta god mat+fika, spela Guitar Hero (Y) och kolla Melodifestivalen! Mysmys.
Puss


Efter pausen...

Imorse vaknade jag 05.51 av att radion gick igång. Sedan fick jag skjuts in till stan och rusade till skolan. Huhu, hatar att gå upp sådär tidigt! I skolan hade jag prov på praktiska. Gick nog ganska bra tror jag! Sedan fick jag reda på att jag fått mvg på il-provet! Blev lite glad då ^^.

Var ju på förhandsvisning av Män som hatar kvinnor! Filmen var helt klart bra, spec för att vara en svensk film haha. När vi kom till Filmstaden fick man pricka av sig på en lista och så delade de ut VIP-kort som man skulle hänga runt halsen. Ascoolt haha! Sedan fick man gratis popcorn, dricka och en Gott&Blandat-påse också. Riktigt mys ;)
Älskar Stieg Larssons böcker!!<3 Håller på att läsa den sista i triologin om Salander och Kalle Jävla Blomkvist. Loveli.
Puss

You´r gonna play tuf?

Förlåt för att jag är så dålig på att skriva. Går in och tittar ofta men har inte haft ork att faktiskt skriva något.
Igår åkte jag till Marmorbruket och träffde Carin och Maja. Underbart! Myste med godis, god mat, Melodifestivalen och Happy feet. Älskar den filmen. Så himla söta! Sedan satt vi i mörkret och masserade varandras händer och fötter. Helmys<3 Plus att Carin har fotat mig en hel del. Fattar verkligen inte varför hon vill fota mig för blir inte alls bra på bild men det var ju lite kul haha.
Imorgon är det dock skola igen. Usch usch.. Ska ha prov i praktisk marknadsförin. Huhu! Efter skolan blir det desto roligare! :D Då ska jag, mamma, moster och Pär gå på bio. Ska se Män som hatar kvinnor. Boken är ju helt extremt bra så hoppas verkligen att filmen är bra den med. Annars blir jag besviken! Sedan ska jag springa till dansen och hoppas på att jag inte missat allt för mycket. Gissa vad som händer sn... Jo då ska jag hem och sova i min nya säng! Gud vad sköööönt.
Pusspuss


Karin snor Jessicas blogg.

JESSICA ÄR BÄST. Puss på dej vännen <3


bara för att den här låten har jag skrivit till jessica so many times. haha, vi är nördar.



älskardej. Hoppas du inte blir arg på mej (a)

Det lönar sig att kämpa

Nu du sitter jag och pluggar! Känner mig lite duktig. Fast bara liiiite. Eller.. inget alls faktiskt. Borde plugga ännu mer. Har en del som behöver göras :S Ajaj.

I fredags var jag ju och körde basket i Örebro. Det var jättekul! Fast jag spelade inte speciellt mycket och vi förlorade alla matcher haha.
Idag fotades folk från ksif av Folkbladet och jag skulle tydligen vara med enligt Staffan xD. Fattar inte varför, men skitsamma. Så nu ska jag vara med i tidningen haha.

Imorgon är det dags för praktik igen. Hoppas de behöver extrahjälp så att jag får tjäna lite pengar!

Lördagen den 28:de februari sade vi att vi 5 skulle träffas. Blir det bra med tjejkväll då? ;)
Pusspuss

Du har fortfarande chans att visa vem du är

Jobbat idag. Det gick riktigt bra och jag får göra nya saker varje gång jag kommer dit. Jag sa också att jag är intresserad av extrajobb, så vi får väl se hur det blir ;)
Imorgon bär det av till Hangaren i Linköping. Hoppas det blir lyckat! Antagligen inte :S
Och på tal om Linköping, det kanske blir att byta skola dit om jag inte får gå turism här. Jag o Fälton verkar vara de enda som valt turism och då verkar det inte vara speciellt stor chans att vi får gå det... Dåligt!



Streeten<3

Nu har äntligen dansen börjat igen! Herregud så kul det var. Känner verkligen att jag valde rätt när jag bytte tillbaka till streeten igen<3 Underbart.

Den här veckan kommer jag att få rejält med träningsvärk av. Idag (måndag) har jag dansat, imorgon har jag beep-test på gympan, på onsdag ska jag på ptaktik och då står och går man ju i princip hela tiden, på torsdag har vi aktivitetsdag med klassen och på fredag ska jag faktiskt vara med i basket sm (skol...)! Fälton övertalade mig haha! Men det ska nog bli roligt :) Hoppas bara att jag slipper spela. Då skulle jag bara skämma ut mig ;) Skolan slipper jag ju iaf. Super!
Puss


RSS 2.0