Julafton!

Tjohooo!! Julafton idag då!  Hittills har allt gått bra, inga tårar än. Har fått en ipod nano! En ljusblå (lr sky blue som d står på förpackningen)! Underbart ^^. Skickat jul-sms är jag också klar med. Fast är lite svårt ibland att veta vilka man ska skicka till... Speciellt om man har smsat med dem förut men inte nu på ett tag. Aja, får jag några av dem så svarar jag ju såklart!
Nu står mamma i köket och lagar mat medan mormor och g-mormor sitter brevid. Eller mormor hjälper nog till som vanligt, hon försöker iaf hihi.
Om en timme och 6 min börjar Kalle Anka och då blir det att mysa framför tvn med Becca. Super.
Hur som helst; God Jul och gott nytt år!!<33
Puss








                                                                                                                              

Are you sure?

Hohoho! Nu är det bara två dagar kvar till julafton! Igår var vi och köpte gran. Sedan klädde jag och Rebecca den med röda + guldiga kulor, glitter och garntomtar. Riktigt fint faktiskt! Fast vi orkade inte hänga upp tomtarna så nu sitter de på grenarna istället ^^.
Idag ska tjejerna hämta oriflame-g rejerna. Michan har redan varit här, Tilde kommer snart och Jenny kommer ikväll. Skönt att bli av med dem x).
Imorgon ska vi till familjen Hellberg och titta på bingolotto haha. Får väl se hur det går.
Önska mig lycka till!
Pusspuss



Så kan det gå

Idag blev det stan med Becca och sedan kom Hanna förbi ett tag. Bytte finfina julklappar!
Imogon är det skolavslutning!! Fan va gött<3 Då blir det jullov då och det första jag ska göra är att gå och köpa ett par skor! Men ska jag ha svarta eller blåa?? Skitsvårt att välja! Ett par jag kan ha till PREC allt eller ett par som jag bara kan ha till vissa kläder men som är lite roligare? ;O Jisses... Hjälp mig välja!!
Puss


Ge aldrig upp

Igår var det kalas hos faster Pirjo. Var väl inte så jättekul men maten var extrem god! Sedan gick jag och Becca en promenad i mörkret och lyssnade på musik. Då ringde Maja och vi snackade ett tag. Blev också medbjuden på skidresa i fjällen i januari! Fy fan va kul vi ska ha!<3 Helt underbart!
Idag har jag städat, bakat kakeman och pluggat lite. Känns ganska bra ;).

Hög kvalitet

Hejsan hejsan! Borde plugga. Som vanligt... xD Men sådant orkar vi inte med. Får se om Fälton loggar in sen så jag kan få lite hjälp! Älskar att ha någon att plugga med ;)!
Imorgon är det två prov, ett på praktiska och ett på turismen. Det på praktiska verkar inte så jätte svårt och hoppas att inte turismen är det heller. Man är ju liksom inte så jätte motiverad nu precis...
Men jul jul snart är det jul! Gud vad kul! ;D Mys med julklappar, julmat, Kalle Anka och mys med familjen. Mums på det!
Hoppas bara att det blir lite snö under julen... Ingen jul utan snö ju. Hmhm.

The sun is smiling behind the clouds

Idag kollade vi på The Beach på engelskan. Rätt bra faktiskt, och älskar att det är i Thailand! Måste dit igen alltså.
Imorgon blir det fullt ös. Jag och Hann ska gå på stan och köpa julisar. Sedan ska vi fixa med mat och chokladpudding innan resten av gänget kommer. Mysmys.<3 Kommer vara oslagbart som vanligt ;).
På lördag ska jag äntligen få träffa Carin!! Vi ska bowla sönder! Yaay. (Y)<3
Puss på det


Lalala lalala

Heej! Är ju som sagt ledig idag ^^. Suuper! Älskar att vara ensam hemma ibland så man kan lyssna på musik på högsta och dansa sådär fult som man bara gör när man är helt själv! Perfekt.
Om en timme ska jag ta bussen in till stada och plugga och lite så. Vill inte plugga! Huhu.
Music´s in my soul!<3

RSS 2.0