I'll turn off the phones

Idag blev det att gå upp vid halv nio för att vara klar att åka till kyrkan vid 10 då Becca skulle konfirmera sig. Vi kom för sent för att få bra platser så vi såg inte så mycket xP Men dramat var rätt så bra, dock inte lika bra som mitt va ;P haha.

Efter kyrkan åkte vi alla hem till Blacka för att fira Rebecca med fika och presenter. Det blev mycket folk, både från mammas och pappas sida. Vi åt tacos och sedan marängtårta och blåbärspaj :) Mums.

När folk började åka hem blev det dags för mig att packa. Kände att jag lika gärna kunde följa med mamma hem idag istället för att jag gå upp tidigt och åka med pappa in till stan imorgon. När vi kommit hem blev jag sådär rastlös igen, kände verkligen inte för att sitta inne i lägenheten när det var så skönt väder ute! Först satte jag mig på balkongen och läste en stund innan jag bestämde me Fälton att vi skulle träffas och steka ett tag. Vi tog cyklarna och skulle mötas vid Halvars, men när vi kommit dit var ingen av oss sugna på glass så vi cyklade till Vasaparken för att sätta oss där. När vi kom fram var det rätt så mycket folk så vi cyklade vidare och satte oss till slut på en bänk bakom Linghallen. Där satt vi och snackade och solade. Supermys :D<3 Satt till det började bli kallt innan vi cyklade hem igen. Så nu sitter jag och kollar på en film på 3:an. Har sett den förut och den är inte så bra men orkar inte byta kanal xD

Imorgon är det skola igen... Fast är ju i princip klar med allt nu så kommer nog bli en rätt så lugn dag hoppas jag :)

Dagens outfit: Grön axelbandslös Thailand-klänning och vita leggings från Vero Moda.

Puss

Hjälp...

Idag har det varit hur fint väder som helst! Gud vad skönt alltså. Gick upp tidigt imorse för att ta bussen in till stan. Mötte Hanna hemma hos henne och så gick vi ner på stan så att vi var där strax efter att de öppnat. Älskar när jag hittar massa fina grejer och faktiskt har pengar att göra av med då! Hittade en kjol, ett linne, ett par trosor och vita leggings på Vero Moda, en tshirt, en randig tröja, en maskara och trosor på H&M och ett par örhängen på Guldfynd. Kulkul :D Sedan blev det att ta bussen hem till Blacka igen och börja städa... -.- Suck. Hatar att städa men nu är det gjort i alla fall ;P Superskönt.

Imorgon ska lillsyrran konfirmeras! Då blir det att fira henne (eller vad man nu ska kalla det) här ute och det kommer bli helt fullt ute på gräsmattan. Partytältet är redan uppsatt och vi har fått låna bord och stolar av grannarna så det mesta är klart. Becca fick sin konfirmationspresent av mig lite tidigare än vad som var tänkt, ingen av oss orkade vänta till imorgon. Hon fick en "hemlig påse" från Guldfynd och de resterande pengarna av mitt presentkort där, nu ett tillgodokvitto på 90 kr xD. I påsen var det inget att hurra för men ett armband var ganska fint i alla fall, plus att hon ju faktiskt kan köpa vad hon vill för upp till 90 kr på Guldfynd haha. Hon blev riktigt glad så var ju inte helt misslyckat ^^. Tänkte egentligen inte köpa något åt henne eftersom hon inte köpte något åt mig när jag konfirmerades, inte heller fick jag någon födelsedagspresent i år. Men nu har hon lovat att köpa något åt mig så fort hon får pengar x). Azm.

Imorgon ska Beccs ha en jättefin klänning och en jeans bolero i kyrkan, som hon köpte i fredags. Såg superbra ut :). Jag ska ha en grön tub-Thailand-klänning och mina nya vita leggings, men jag har ett problem - Med eller utan bh? Ser faktiskt inte konstigt ut utan men är osäker... Får väl se hur jag känner imorgon bitti antar jag. Kanske ska ha min sammets bolero från H&M till också, men som sagt - får se ;P

Vill ha Kings of Leons skiva!!<33

Puss

100%

Idag har jag varit på praktiken igen då. Satt i kassan hela dagen och gick helt okej. Fast strax efter 14 blev det värsta rushen ;O Det var hur lång kö som helst och gissa om jag kände mig stressad xD Galet alltså. Men blir lite trött på dem... Har fortfarande inte fått veta när jag ska jobba i sommar -.- Kan ju liksom inte planera någonting innan jag vet. Och det är ju inte att jag inte frågar, för det gör jag, utan de har helt enkelt inte blivit klara än. Hur lång tid ska det ta egentligen?

På lunchen skulle jag gå hem och äta, blev potatismos och korv. Men var ju fan nära på att blåsa bort xD Haha Alltså det var ju värsta stormen ut så jag kunde knappt gå rakt, plus att jag inte såg något för att mitt hår hela tiden var i ansiktet på mig xP Lite irriterande haha. Klarade mig i alla fall båda hem och tillbaka till Coop utan att blåsa iväg ;P

Nu är klockan 20.26, det vill säga att Grey's Anatomy börjar om lite mer än en halvtimme :D. Sedan ska jag försöka läsa lite i boken jag håller på med i engelskan, Just listen. Den är faktiskt riktigt bra men jag känner mig ganska orolig för den muntliga redovisningen då den är ganska rörig. Oftast ger ju baksidan av boken en ganska bra sammanfattning men inte den här gången. Texten på baksidan och bokens innehåll hör liksom inte ihop. Får väl se hur det går, om jag ens hinner läsa ut den till på fredag... Har ganska exakt 100 sidor kvar nu. Men då har jag faktiskt läst ca 200 sidor de två senaste dagarna (igår och idag) så det borde funka ^^. Hela boken är på nästan 400 sidor. Känner så här i efterhand att jag skulle valt en som var lite kortare (a).

Grattis till MLI som fått stipendium!<3

Puss

Här kommer Pippi Långstrump

Sitter på praktiska. Vi var tvugna att byta sal till en datasal så nu får vi göra i princip vad vi vill :D Perfekt lektion alltså ;) Fälton sitter här brevid och tittar på youtube-klipp på Pippi Långstrump hahaha Vi garvar ihjäl oss åt Tommys skratt xD Helt galen.

Efter lunchen har vi gympa. Funderade imorse på att glömma gympakläder men kom fram till att jag helt enkelt bara ska ta det lugnt, vill ju faktiskt bli helt frisk någon gång. ^^

Hmm... Idag är det tisdag... Tror inte det händer något speciellt idag, ska väl bara sitta ute och läsa i engelskaboken så jag blir klar till på fredag. Får väl se hur det går med det hah. Om någon vill hitta på något annat så messa. Helst innan jag åker till Blacka höhö. Föresten, messa hur som helst - det är kul bara det ;D

Puss

Gräshoppan

Sitter och kollar på Grey's Anatomy-repriser ^^ Superbra jö!

Igår åkte jag och Beccs till Markgärdet för att träffa Alex och Sebbe. Blev tacos och tv. Kollade på Henrik Schyfferts show på ettan, riktigt bra!! Skrattade massor haha. Sedan kollade vi på någon konstig film till... 00 någon gång? Kommer inte ihåg xP När vi väl skulle sova blev jag klarvaken så vi snackade lite innan killarna verkade vilja sova. Sebbe somnade i alla fall snabbt sade han haha Vaknade gjorde vi... någon gång xD Vilket jävla minne alltså hihi. Innan vi åkte hem blev det lite fotboll och frisbey (stavas?) Och nu sitter jag här ;P

Ska kanske ta och plugga lite nu då. Om jag orkar ;)

Puss


I hope this is okey...

'cause I miss you babe

Haha, här får du Jessicavännen. lite oldies. muybra
 
 
 

 



Thehe, sorry Jess.
Men du kommer väll ihåg?


Tänk om...?

Imorgon ska jag kanske ner på stan med moster Mia. Ska köpa massa nya saker för födelsedagspengarna! Vill ha skor, maskara, shorts, kjol och andra kläder och ett till hål i örat :D. Men ska nog spara lite till i sommar också. Någon som vill göra något då? Hah Ska ut och campa (tror jag) med M, T, H och J. Men vill verkligenverkligenverkligen till Lisseberg också! På riktigt! Men måste ju åka dit med någon som vill åka ALLT också ;P Vad händer i sommar då? :)

Puss

Get redy to go



Kollade på Dirty Dancing två förut. Älskar den! Nästan bättre än ettan ju ^^. Tänk att kunna dansa så... *drömmande blick* haha.

Puss

That's too bad

Idag vaknade jag vid 10.00. Kände mig mycket bättre än igår men fortfarande så att näsan rann. (Var rätt så sjuk igår.) Gick upp och duschade direkt eftersom jag bara hade en och en halv timme på mig innan vi skulle åka till landet. Vid 11.30 kom Jens och Linus och hämtade mamma, mig och Becca och så bar det av. När vi kommit dit spelade jag, Beccs och Linsus kort. Vi spelade bubblan och när man förlorar måste man ju självklart få ett straff! Så vi kom på det "bästa" straffet - att bli slagen två gånger på armen med en flugsmälla xD Vi spelade 4 gånger, av dem förlorade jag en gång - den sista. Tror ni inte att den då gick sönder när Linus slog mig? ;O En plastbit flög iväg och slog till mig på låren vilket gjorde ännu ondare än armen xD Plus att den rev till mig på armen så att jag började blöda haha. Vi var nära på att garva ihjäl oss.

Mormor och Göran skulle komma vid 12.30 men kom inte förän strax innan ett, nästan samtidigt som Mia och dem. Då fick vi äntligen äta av smörgåstårtorna! Mums. Efter maten blev det boule med L och B.

Strax innan 17 åkte alla och någon gång efter det kom Karro, Patrik, Alexander och Sebastian. A, S, B och jag spelade kubb medan L tittade på. Jag var med Sebastian, vi vann faktiskt en gång! :D (Av två xD) Sedan blev det att grilla korv (smakade väl sådär och jag spillde ned tröjan höhö) och fika. Efter det gick vi ut på allmänningen (eller va fan det heter) och sparkade lite fotboll hah. A, S och L höll på med en fotboll medan jag och B hade en egen. Slutade med att vi tog bollarna, jagade och hoppade på varandra - tjejerna mot killarna. Var rätt så kul haha men blev så totalt utmattad att jag var tvungen att lägga mig på gräset och vila ;P Har ju inte den bästa konditionen höhö (a). Och jag tror att jag mosade S några gånger xD A däremot var lite svårare att knuffa ned på marken så att jag kunde springa därifrån ^^ Till slut låg vi alla fyra där på gräset och snackade och lyssnade på musik innan det blev dags att åka hem igen. Ganska kul dag.

Presenter jag fått i år: Pengar, choklad, böcker, glass, glittrig ask, block och ananas,

Dagens outfit: Grå och vitrandigt linne med orange kanter från Cubus, ljusgrå väst från Cubus och mörkblå jeansleggings från Vero Moda.

Puss


Psst

Kollar på the Mentalist, underbara the Mantalist ^^. Sitter i sängen på mitt rum då Becca skörde ut mig ur vardagsrummet med argumentet "du sitter alltid här och kollar på det du vill, nu är det min tur!". Så tycker jag inte att det är (a) heh... Men tycker att hon ska vara snäll, speciellt nu när ja blivit förkyld. Vaknade imorse med ont i bihålorna och i halsen :'( Nu har jag värsta trycket i huvudet och är hängig och trött. Känner verkligen inte för att gå till praktiken imorgon men måste dit och prata med dem i alla fall. Får se hur länge jag stannar. Vid ett ska jag ändå gå därifrån för att möta MLI i skolan vid 13.40 för att hämta böcker och lämna papper. Sedan ska vi ner till Ving och fråga lite frågor till en uppgift i administrationen. Kom dag att vi inte ens blivit klara med frågorna så får nog försöka komma på några till xd

Pga hur jag mår behövde jag inte vara med på gympan idag. Fick sköta musiken istället ^^ Kulkul. Efter gympan skulle vi ha turism men läraren var sjuk så vi fick en uppgift av en annan lärare. Vi skulle två och två besöka en resebyrå och ställa några frågor och eftersom vi är klara på näthandeln (som vi skulle ha efteråt) slapp vi gå på den lektionen och hade alltså ingen tid att passa. Super! Jag och Fälton gick till Fritidsresor och Natalia och My gick till Ving. Men först blev det att gå till Pressbyrån och köpa Ben&Jerry's. Supergott men störde mig extremt på den så kallade "skeden". -.- Var precis som en liten Magnum-glasspinne... Hur som helst, vi satt ett tag utanför Hörsalen innan Fälton drog hemmåt, då gick vi till Coffee House (tror jag det heter) och satte oss ett tag. Jag tog en liten cappushino. Gottgott. Tog bussen hem och nu sitter jag här. Hände inte så mycket emellan det ^^.

Dagens outfit: Svart kjol från H&M, vitt linne från H&M och grön stor tjocktröja.

Puss

Don't you feel a little funny?

Jag blir så himla trött på mig själv ibland alltså. Satt på bussen in till stan i onsdags morse och kunde inte hitta min ipod. Har nu letat igenom alla ställen ja kommer på men kan inte hitta den. Aaaaaahh!! Vart fan kan den vara? Hoppas bara, om jag tappat den någonstans, att någon hederlig människa hittar den och lämnar in den någonstans, typ polisen.

Idag gjorde jag ett prov som jag missat. Blev att stanna kvar ett tag efter skoltid men det gjorde inget, sålänge jag blir av med det. Tror det gick ganska bra! :D Kunde svara på allt och kände mig ganska säker. Azm ^^.

Efter skolan gick jag hem och ringde Hanna. Hon kom, jag fick presenter (Ben&Jerry's och den vita Shopaholic-boken), hon fick presenter (Ben&Jerry's och En kort historia om traktorer på ukrainska), jag åt och sedan gick vi till tennisbanan. Det blev bara att spela tennis i ungefär en halvtimme men hellre det än inget alls ;P Var riktigt kul, även fast jag lyckas skjuta åt fel håll hela tiden xD
När vi var klara gick vi hem och duschade och bytte om innan vi gick ned till stan. På vägen hämtade vi en biobiljett hos mormor (älskar att hon får sådana på jobbet) för att sedan gå och ta ut biljetterna till Änglar och Demoner. Innan filmen började hann jag trycka i mig en hamburgare och lite pomme. Mums. Köpte ju självklart popcorn och läsk med, eller snarare JAG gjorde det. Hanna ville inget ha xP Jag tycker att popcorn och läsk hör till. Det blir liksom ingen riktig bio utan det. Hur som helst så var filmen jättebra! Mycket bättre än DaVinci koden, mera sammanhängande kändes det som.

Efter bion tog jag bussen hem till Blacka och direkt när jag kom hem ringde Maja på mobilen, så det blev att prata med henne i en timme :D Helmys. Saknar henna massor!

Nu ska jag snart stänga av datorn innan pappa får rycket på mig. Fattar inte varför han ska vara så sur och tråkig jämt...
Puss

Dina val

Tjolahopp! Sitter på näthandeln som vanligt en tisdag eftermiddag ^^. Inte speciellt kul men blev klar med inlämningsuppgiften idag! Helt utan att spela något ;O Riktigt duktigt av mig. Nu väntar jag på att MLI ska bli klar med sin så att vi kan gå. Tror inte jag behöver komma hit något mer nu! Verkar inte som det haha. Asskönt x) Nu är hon klar! Bye!
Puss

Jasså?

Sitter i biblioteket och är hungrig! Ska snart ha il innan vid slutar vid 15.40. Då blir det och äta pastasallad!! Mums. Ska äta massor hihi ^^. Sedan ska jag pluggapluggaplugga innan jag åker till pappa där ingenting kommer att bli gjort ikväll. Ungarna kommer antagligen hänga efter mig och jag lär väl tvingas leka med underbara Petter haha.

Hur som helst ska jag väl gå på lektion nu. Ska få reda på vad vi fick på provet vi hade i måndags. Läskiiiigt!! ;O
Puss

En länk ger 20 kronor, vad väntar du på?

Stöd Childhood och uppdrag barn.
Varje blogg som skriver ett inlägg som innehåller en länk till www.uppdragbarn.se, så skänker vattenfall 20 kronor till Childhoods verksamhet.
Något som varje bloggare borde göra.

http://www.uppdragbarn.se/skriv-om-oss/ där kan du läsa mer.


OBS att du måste "plinga" din blogg på www.twingly.se så att de vet att du har länkat :)

Hehe, hoppas att jag förstod det där rätt för jag är lite osäker. Men jaja, vi hoppas på det iaf!


kramar karin och jessica 

No, not like this

Kanske är dags att skriva igen. Tre dagar sen sist ^^ Ajaj inte bra.

Har haft praktik idag igen men blev inte att sitta i kassan. :( Men har fått sommarjobb där nu i alla fall! Fast vet inte när och hur mycket men sommarjobb blir det! :D De ringde igår på näthandeln från kommunen och undrade om jag fortfarande ville ha logijobbet på Sports Camp. Sade att jag inte visste så jag skulle ringa upp idag, efter jag fått veta om jag skulle få på Coop istället. Blev värsta chockad när de ringde! Det är ju aldrig någon som ringer till mej xD Haha

Har faktiskt pluggat idag! Inte jättemycket men lite ;P Men nu orkar jag inte mer så får sitta hela imorgon istället ^^.

Dagens outfit: Svart linne från Stadium och ljusblå jeans från JC.
Puss


Gammal bild

Hur känns det?

Ojojoj vad dålig jag har blivit på det här! Måste försöka bli bättre.

Har prec haft dansuppvisning!! ;O Höhö. Gick faktisk helt okej för mig och var inte alls lika nervös som jag kommer ihåg att jag var sist. Skönt. Jag hade på mig stora ljusblå jeans, svart långt linne, blå stor, trasig tshirt och svarta och blå pumaskor. Mamma kom och tittade (pappa skulle också kommit men han var tvungen att ta hand om farmor som hade ramlat). Hon filmade större delen av showen så ska snart titta på det, kameran måste bara ladda först haha. Hoppas bara att det inte ser förjävligt ut xD

Efter showen gick jag och mamma förbi Halvars. Var i stort behov av glass men det blev bara en kula, lakrits. Gud så gott! Nu sitter jag och tittar på Americas Best Dance Crew på MTV. Helcoola är de! Önskar jag också var så bra :'( ;P Sedan blir det att äta pizza och titta på Gossip Girl och Bones. Kl 21 är det någon film på 3:an, Never been kissed, som jag nog ska titta på. Borde plugga men tror jag skjuter upp det till imorgon. Har ju ändå ingen dans längre. Huhu hur ska jag klara mig? Får försöka hålla igång hos Carin under tiden ;) Hih

Puss

RSS 2.0