Karin ändrar igen

Designen ändras... Igen!!

Just nu är den enkel och så . Mmm, ska fortsätta med den någon gång snart men hinner inte mer nuuw.

JESSICA SÄG VAD DU VILL HA!



PUSS


Going NUTS

Jag blir tokig. Designen vill inte. Hur jag än gör.
Fortsätter någon annan dag, OH HEJ.



pusskramsmek

Can I ask you something?

Igår blev det visst inte att jag skrev något. Kände att det blev lite mycket igår och var ganska trött när jag kom hem.
Hade ju praktik då och började en timme tidigare än vanligt för att vara med och baka på morgonen. Det gick riktigt bra! Fick ordna med ugnen och göra semlor. Lena, som jag jobbade med då, och som även är mamma till en i Beccas klass, sa att jag kunde jobba in lunchen så att jag fick sluta ännu tidigare (vid 13). Bestämde mig för att göra så men redan vid 11 var jag hungrig så när jag kom hem strax efter 13 lagade jag mat det första jag gjorde!
Ca 20 i 15 tog jag och mamma bilen till skolan för att gå på det där mötet med rektorn. Mötte pappa utanför och Fälton med mamma där inne. Mötet gick ganska bra, inga raka svar om kurserna dock men det är nu i alla fall säkert att vi får gå kvar på skolan! Underbart skönt. Slippa byta till Linköping ju! :D Sweet.

Efter mötet drog mamma och jag till City Gross för att storhandla. Rätt så kul faktiskt :) Sedan när vi skulle packa in i bilden såg jag Natalia med pojkvän komma ut från Jysk och gå mot City Gross. Kändes lite skumt att se henne där helt plötsligt men skickade ett sms haha ^^
När vi väl kom hem fick jag gå ner i tvättstugan och tvätta och sedan gå ut med soporna. Blev alltså att springa upp och ned för trapporna några gånger hah.

Nu sitter jag och tittar på Vänner! Gamla avsnitt men man kan aldrig få för mycket av Vänner ;D
När jag kom hem från skolan tänkte jag plugga lite. Tror ni inte då att jag glömt blocket på Konsum! Irriternade... Så jag fick helt enkelt gå dit och hämta det. Träffade även Becca och Frida :) De skulle köpa dricka och godis till helgen. De ska på konfirmationsläger. Medan de är borta ska jag vara med Maja och Hanna och plugga! Maja ringer snart, då ska vi bestämma om imorgon. På lördag ska jag till Hanna och titta på film! :D Asmys blir det ;)

Dagens outfit: Mörkblå jeans från Cubus, röd tshirt från H&M och en mörkblå och vitrandig tjocktröja.
Puss

Tyst för fan

idag var det ännu en lång tisdag i skolan som avslutades med mycket garv på Näthandeln. Helkul ^^.
Efter skolan gick jag, Fälton och Natalia som så många andra tisdagar ner till Sol & Motion i filmstaden för att hälsa på solariumen. Riktigt skönt att ligga där i värmen, lyssna på musik och bara tänka på annat. Förhoppningsvis blev det resultat, är ju inte så lätt att se det själv. På Natalia och Emelie däremot kan man se det jättetydligt! Önskar att jag också hade så lätt att bli brun. Snyft.
Efter det åkte jag  hem, duschade och åt. Det blev lite pizza och yoghurt med flingor. Inte det godaste men funkar ;)

Nu sitter jag och tittar på Navy CIS. Älskar det programmet! ^^ Kommer jag säga om typ alla serier jag ser menmen haha Vänj er ;) Hih
Klockan 21 är det ju The Mentalis också! Det älskar jag med :D Galet bra.

Snart, så fort jag är klar här vid datorn, ska jag plugga lite. Svara på några frågor i ett häfte och lite så. Skittråkigt men måste göras. Huhu.

Imorgon börjar jag praktiken klockan 7 istället för 8.15. Ska vara med och baka på morgonen. Sedan ska jag sluta en timme tidigare så att jag hinner till mötet med rektorn klockan 15. Det blir jag, mamma, pappa och Fälton och hennes föräldrar. Och så rektorn då ^^.  Vi ska prata om våran framtid på Kungsgård kan man säga haha.

Dagens outfit: Röda jeans (Dr. Denim) från Bik Bok och lång vit tshirt från Stadium.


Puss

Det är dumt att betala för mycket

Nu har jag varit och dansat då! Är ju förkyld så tänkte att jag skulle ta det lite lugnt. Men, som jag redan visste, gick d inte så bra. Går verkligen inte att ta det lugnt! Antingen kör man hårt, eller så sitter man bedvid och titter på. Som stackars Carin gjorde idag "/ Gullungen hade så ont i huvudet att hon inte kunde vara med.

Då jag inte visste om Carin skulle komma till dansen bestämde jag mig för att ta bussen ner vid fem i halv åtta. När jag kom ner till hållplatsen stod en tant där. Eller tant och tant, hon var väl ca 60 år. Så ja, en tant haha. I alla fall så kom inte bussen. Tanten och jag började prata om hur dåligt det var att den inte kom. Hon var rätt cool :D Vid tio i kom nästa buss och när hon frågade chauffören fick vi reda på att den tidigare bussen hade gått sönder! Jobbigt, jobbigt. Tror jag blev tio-femton min sen, inte så mycket som tur var. De höll fortfarande på med uppvärmningen när jag kom.

Nu sitter jag och tittar på CSI. Gillar det ;) Funderar på att ta en macka.. Har gott bröd hemma! Sådant där Pågen Subway. Hur gott som helst! Tror nog fan jag gör så!
Puss


Det var deras tur

Helvete. Nu snöar det igen! Fanfanfan... Och det är inga små flingor heller! Huhu. Men mamma sa att det skulle bli fint igen till helgen så det hoppas jag verkligen på! Är så trött på det här nu.

Idag har det nog inte hänt något speciellt i skolan. Förutom att jag träffade Jenny då! Är ju inte så ofta tyvärr.. :'(
Och så kom ju Becca och Frida och hälsade på! :) De skulle hämta mitt busskort som Frida skulle få låna idag. Jag fick gå ifrån lektionen för att hämta kortet ur skåpet så passade på att visa dem runt lite ;)

När jag kom hem strax efter fyra kokade jag nudlar. Var jätte länge sedan som jag åt det! För några år sedan åt jag det massor men tröttnade efter ett tag. Intressant intressant ^^.
Nu sitter jag och äter tortillachips med barbequesmak och tittar på Humor från tv4. Garvar massor haha. Just nu klär Johan Rheborg av sig i Parlamentet xD Tänk att komma på alla dessa roliga saker! Fattar inte hur de kan vara så snabbtänkta men önskar att jag också var det :D

Stackars Carin sitter hemma med huvudvärk.. :/ Måste bli bättre så hon klarar av att gå på dansen ikväll! Hatar att missa, man blir så efter!
Men dansen... Längtar<3

Dagens outfit: Vitt linne, stor svartvitrutig skjorta från H&M och svarta leggings.


Puss

Du är så duktig

Sitter nu och tittar på Wipeout. De är verkligen helt galna! Hela programmet är ju helt galet! Skrattar fan ihjäl mig xD Och det ser ju så roligt ut! Jag och Hanna disskuterade programmet förra helgen och kom fram till att vi helt klart ville åka dit och testa alla de där grejorna. Tänk vad kul att åka dit med typ klassen eller ha klassträff där med gamla klassen och bara ge gärnet!
Puss


Ser ju grymt kul ut haha.

Söndag, åter söndag

Då var det söndag igen. Tråkiga söndagar...
Hur som helst så åkte jag till Carin igår då. Hon mötte mig vid busshållplatsen och så fort vi släppt av väskan hemma hos henne tog vi en promenad med kameran. Blev några ganska bra bilder ^^. Fast är ju lite svårt att säga att man själv blir bra på kort. Så är det för mig i alla fall. Ni kommer antagligen få se några av biderna här sedan. Ska bara få dem av Carin först ;)
Och som ni kanske märkt har hon skrivit något litet ibland! Är mest pga att hon fixar med min design, men var beredda på att det kommer hända fler gånger hah. Så Carin - kör hårt!

Jag och Dockan är ju sådana tidsoptimister så vi har ju missat ganska många bussar tillsammans, men idag bestämde vi oss för att vara ute i god tid! Vi gick därför ca 30 min innan bussen skulle vara där. Helt klart skönt att slippa stressa som vi gjorde sist xD

Nu är jag då i Blacka igen. Ska snart ta och städa vardagsrummet och mitt rum. Tycker inte om att städa... Speciellt inte när man är förkyld och har ont i halsen! Huhu.

Väntar nu på att Carin ska logga in på msn som vi bestämde men det verkar som att hon glömt det ^^.
Puss

DESIGNEN ÄR INTE KLAR

Jag vet att designen ser skit skum ut, men jag är inte klar än.
Det vägrar samarbeta just nu så lämnar det såhär (sorry) tills Jessica kommer hit så får hon säga själv hur hon vill ha det. Så ignorera designen sålänge. Den blir bättre hoppas vi! Haha.
Ska försöka iaf.

Så, ursäääkta designen.

kraaaaaaaaaaaaam


Sail away with me

Fredag, äntligen fredag! Var i skolan i ungefär 2 h och 20 min. Sedan gick jag, Fälton, Natalia och My ner till stan. Vi ska göra en forsknings studie om ungdomars användning av svordommar och slang i svenska språket på svenskan så vi satte oss rätt centralt på det där caféet i Linden (kan inte komma ihåg vad det heter ^^) för att observera. Köpte en havrekaka och cola och försökte tjuvlyssna lite på de som satt i närheten och de som gick förbi. Gick inte så jättebra haha. Blev mest att vi snackade om annat (a). Fast MLI var riktigt duktig haha ;D
Vid fem över ett gick min buss till Blacka. Det var så jävla tråkigt för ipoden hade laddat ut så jag inte kunde lyssna på någon musik :'(

Nu är jag i alla fall hemma! :D Har köpt och ätit pizza (kors i taket) och nu sitter jag och tittar på Så ska det låta som tyvärr slutar om redan sju min... Önskar det vore längre!

Imorgon ska jag till Carin! Får se om det kanske även blir ett tag på stan me dockan innan det bär av mot Marmorbruket<3 Älskar den tjejen alltså.

Dagens outfit: (ska försöka börja med kort också)
Beiga byxor, långt ljusorange randigt linne från Gina Tricot och en grå och blårandig tröja från Stadium. ;)


Puss

Tick, tack, tick, tack

Blev inte någon promenad idag. Tiden går så fort så Siw, Hanne och Petter var hemma innan jag hann gå någonstans! ^^ Istället var jag ute på tomten och spelade fotboll och badminton med de små. Riktigt kul :D Petter är så himla söt när han försöker göra mål med fotbollen! Men vilket jävla humör han har! Ena stunden är han glad medan han i nästa sekund är skitsur x)
Jobbigt bara att hela gräsmattan i princip är en stor lerpöl, så mina (ganska) vita skor är inte så vita längre.

Längtar till jag får studiebidraget! Vill ha nya kläder men har verkligen inte råd just nu. Hittade en söt bh i senaste H&M-katalogen som jag vill ha! Får se hur det blir med det men ska nog ta en tur på stan snart igen ;)

Nu ska jag kolla lite på tv!

* Just nu: Gary
* 20.30 Big bang theory
* 21.00 Criminal minds
* 22.00 2 1/2 män
* 22.30 The Mentalist (missade början i tisdags)

Sedan vet jag inte vad jag ska titta på men lär sitta framför tvn resten av kvällen hih.
Pusspuss


Släck ljuset!



Släck för en ljusare framtid - var med du också!

Den 28 mars klockan 20.30-21.30 släcker privatpersoner, organisationer, företag och städer över hela världen ljuset under en timme. Earth Hour är årets största globala klimatmanifestation och startskottet för det viktiga arbetet inför FNs stora klimatkonferens i Köpenhamn i december.
 Läs mer om Earth Hour och anmäl dig här!

MTGs radiostationer - RIX FM, Lugna Favoriter, NRJ, STAR FM och Bandit - har meddelat att de kommer "släcka ned" sändningen i radion under själva Earth Hour.



Mer än 930 städer i 80 länder har hittills anmält sig till Earth Hour. Sydney, Peking, London, Los Angeles, Moskva, Köpenhamn, Göteborg och Malmö är några av städerna som kommer att delta.

Jag har redan anmält mig... Har ni?
Kopiera gärna detta inlägget eller länka hit så skall vi se om vi bloggare kan sprida budskapet...

Jag kopierade av Linda Högsta - högsta.blogg.se

Nytt inlägg

Är lite tråkigt att vara ledig när man är i Blacka. Speciellt när man är ensam ^^. Finns inte så mycket att göra precis. Funderar på att gå på en promenad... Eller så kanske jag kan gå och hämta Hanne sen? Får se hur det blir ;)
Annars ska jag skriva lite på bildanalysen och läsa lite i engelskaboken tror jag. Måste verkligen bli klar med den där analysen! Känner mig hemsk men det är ju så himla tråkiiiiiigt!! :'(

På lördag kanske det blir att leka med Carin! Askul :D<3

Våren är hääääär!! Hur härligt som helst ju! Solen skiner, fåglarna kvittrar och man kan snart se blommor vid vägkanten. Snart kan jag börja spela tennis med Hanna också! :D


Funderar lite över vad jag kan göra för att bloggen ska bli roligare att läsa... Dagens outfit? Eller är det för mesigt? :S Kanske ha bokresensioner? Läser ju en del ;P

Dagens outfit blir i alla fall en grå långärmad tröja från Cubus, svarta mysbyxor från Stadium och sköna tjocka stumpor ;).
Puss


Why you wanna count my money?

Ledig, ledig, ledig! Hur skönt som helst. Tyvärr fick jag dock inte sova ostört imorse som jag tänkt utan väcktes två gånger av att telefonen ringde... Huhu. Först vid halv sju och sedan vid strax efter tio. Då kunde jag inte somna om igen utan satte på tvn ett tag istället. När jag skulle äta frukost och kom ut i köket kom jag på att vi inte hade något gott bröd hemma så jag fick en kick och bakade scones! Riktigt gott blev det. Åt med jordgubbssylt och te till - Göta Kanal (Tack igen Maja ;D).
Nu har jag duschat och klätt på mig. på mig en av de nya tröjorna som ja köpte igår! En lite tjockare som är grå och blårandig. Riktigt skön! Tror att det är en killtröja xD. Aja. Har Har även suttit med balkongdörren öppen ett tag med en bok och solat. Älskar våren! Känner mig mycket gladare och liksom... lätt! Kan inte förklara bättre haha. Underbart i alla fall.

Tänker på Maja som just nu är på anställningsintervju på Kolmården (hotellet tror jag). Fick sms förut, hon ville ha hjälp med att komma på något hon är dålig på. Kunde inte hjälpa henne :(

Ska snart packa lite och någon gång efter fyra blir det att åka med pappa hem till Blacka. Har inte träffat dom på över en vecka så hoppas Hanne och Petter är snälla ^^.

Nu börjar jag få kramp i armarna, sitter lite konstigt..
Puss



Fan va skumt d känns att inte ha sådär långt hår längre... Fast det är skönt
med kort hår! Behöver inte tänka så mycket på det.

The secret is...

Kollade precis på The Mentalist! Som sagt, älskar det ^^.
Sitter nu och försöker få kontakt med Carin på msn. Funkar inte så bra xD

Näthandeln (som egentligen är väääääldigt booooring) var idag helt okej! Satt och garvade och jobbade inte så mycket. Soft. Läraren är lite konstig alltså.. Han sätter sig och snackar med oss (mest med Fälton, stackars henne!) så man knappt får något gjort! Är det vårat fel då om man får dåliga betyg??

Gick till McDonalds efter skolan med MLI och Natalia. Mums! Har faktiskt inte ätit där på länge så tycker inte att jag behöver känna mig skyldig på något sätt! Hih.
Sedan gick jag och Fälton till Stadium och shoppade! Fullt med folk, men hittade massa grejer! Kulkul ;)

LEDIG IMORGON DÅ!! Underbart<3
Puss

Ganska korkade saker

Måndag igen då. Ny vecka. Sitter och tittar på Ballar av stål. Heeeelt galet alltså! xD Fattar inte att de vågar. Speciellt Martin! Skulle varit livrädd att bli nerslagen! Haha.

Idag var det il-prov. Gick nog bra tror jag, det var inte så svårt.
Efter skolan följde Fälton me hem! Riktigt mys. Åt mat, snackade, läste gammalt skit och tittade på tv.
Vid fem blev det att gå ner till tvättstugan. Det är lite läskigt där nere så tvingade med mig Becca x) Lite tråkigt bara att hon nästan alltid är så sur.
Sedan kom Carin! Vi låg i min säng i mörkret och snackade. Kommer inte alls ihåg om vad men spelar ingen roll. Älskar att bara prata om vad som helst, även sådant som inte betyder ett skit.<3

Dansen gick rätt bra fast diagonalerna va lite knäppa haha. Sedan i slutet ökade hon takten så mycket att jag fortfarande är helt slut xD

Nej nu ska jag nog stänga av och dra täcket över huvudet.
Puss


Jessica är snygg.

Jessica plus Carin är nu off till dansen.
Och Jessicas databatteri dör.
tjyss.


ta oss tillbaka <3



videokillhannah tillhör Sanniebunnie.

Go women

Ja då var det söndag igen. Inatt sov jag hos underbara Carin! Vi fotade massor igår och idag fick jag äntligen klippa mig! Har tjatat om det hur länge som helst men nu är det gjort. Blev en helförändring. Nu är det kort och lockigt! :D Gillar det. Fast jag har fortfarande massa små hårstrån överallt så det sticker och kliar i nacken. Huhu ;S

Idag skulle jag ta bussen ca kvart i tre från Marmorbruket men insåg snabbt att jag skulle missa den. Carin och jag sprang som galningar (Carin mest, fattar inte vilken jävla kraft hon har i de där smala benen!) för att i alla fall försöka hinna. Vi hann! Snacka om tur ^^
Sedan hämtade mamma mig i stan och det bar av till Sörping. Lille kusinen Filip fyllde år igår så blev att fira honom lite.

Nu sitter jag och tittar på Fun with Dick and Jane på fyran. Lite skum haha. Ska snart gå och fixa mig innan jag stänger av. Då ska jag läsa lite i Jurassic Park som jag lånat av pappa. Ganska intressant faktiskt, trots att det inte är den sortens bok jag vanligtvis skulle läsa.

Men nu börjar jag bli riktigt trött.
Puss


To the music





Lalala

Programmet presenteras av...




Hur grymt coola som helst! Älskar dem alltså(L) Helt bäst ^^
JabbaWockeeZ in my heart

Dry your eyes



Gillar låten! Kommer ihåg att jag hörde den första gången på MTV för ganska länge sen och nu hörde jag den från mammas tv haha.
Puss

Ni hade samma tid som alla andra

Wohooo. Känner att jag har lite skrivenergi nu! Hihi.
Sitter och kollar på Den rätte för Rosing men ska väl snart titta igenom frågorna som jag ska fråga på praktiken imorgon. Kan man inte bara få ha praktik utan det teoretiska? ^^ Aja.

På skolan idag hade vi handboll på Jönsbergska. Under uppvärmningen märkte jag att mina händer kändes konstiga! De hade svullnat upp och det stramade när jag försökte böja på fingrarna. De kändes jättetunga. Skitskumt! Som tur är så är de helt normaltjocka nu ;)

Efter skolan tog jag och Fälton bussen ner till stan och gick och tittade runt lite. Jag tråkade ut henne genom att prova en massa kläder men tillslut hittade jag något! En fin ljusgrå kort mockajacka på H&M och en randig "klänning". Superfina! Jackan kostade 298 kr så vet inte om jag ska behålla den eller inte... Har ju inte så mycket pengar tyvärr.

Imorgon är det som sagt praktik och sedan ska jag väl se om jag kan skriva lite på bildanalysen. Eller kan och kan, orkar snarare.

Nu är det The Mentalist på tv! Älskar det! Han är ju helt underbar haha. Ascool ;)
Puss



Den gråa moccajackan från H&M

Underbar



Carin är nu här och hjälper mig lite haha. Ska snart till Ektorpshallen och kolla nät Fälton spelar match, innan vi drar till dansen! (Y)
Puss

I'm gonna dance with somebody

Haj igen då! Som ni ser har Carin ändrat head igen ^^. Kul att blanda lite. Tack Carin<3
Mamma sover, Becca fixar på rummet och jag kollar på tv och lyssnar på musik. Älskar blandningen haha!
Pluggat lite med Fälton också. Mycket bra *klappar mig själv på axeln*.
Ska nog snart ta och borsta tänderna och krypa i säng. Börjar känna att det blir jobbigare och jobbigare att hålla ögonen öppna. Hoppas att morgondagen går smärtfritt och att utvecklingssamtalet (blä) går bra. Sedan efter samtalet ska ju Dockan komma! då blir det att öva in d ja missade av dansen så mycket som möjligt innan vi drar ner till stan för att skaka rumpa. Lööv it.
Puss

Like a supermassive black hole

Igår var verkligen jätteroligt! Åt fruktsallad, tacolasagne, spelade Guitar Hero, snackade o skrattade. (Y) Azm.
Nu ska jag titta på Gossip Girl och sedan Bones. Får se om jag kanske orkar plugga i reklamerna och efter ^^.
Puss


RSS 2.0