Can I ask you something?

Igår blev det visst inte att jag skrev något. Kände att det blev lite mycket igår och var ganska trött när jag kom hem.
Hade ju praktik då och började en timme tidigare än vanligt för att vara med och baka på morgonen. Det gick riktigt bra! Fick ordna med ugnen och göra semlor. Lena, som jag jobbade med då, och som även är mamma till en i Beccas klass, sa att jag kunde jobba in lunchen så att jag fick sluta ännu tidigare (vid 13). Bestämde mig för att göra så men redan vid 11 var jag hungrig så när jag kom hem strax efter 13 lagade jag mat det första jag gjorde!
Ca 20 i 15 tog jag och mamma bilen till skolan för att gå på det där mötet med rektorn. Mötte pappa utanför och Fälton med mamma där inne. Mötet gick ganska bra, inga raka svar om kurserna dock men det är nu i alla fall säkert att vi får gå kvar på skolan! Underbart skönt. Slippa byta till Linköping ju! :D Sweet.

Efter mötet drog mamma och jag till City Gross för att storhandla. Rätt så kul faktiskt :) Sedan när vi skulle packa in i bilden såg jag Natalia med pojkvän komma ut från Jysk och gå mot City Gross. Kändes lite skumt att se henne där helt plötsligt men skickade ett sms haha ^^
När vi väl kom hem fick jag gå ner i tvättstugan och tvätta och sedan gå ut med soporna. Blev alltså att springa upp och ned för trapporna några gånger hah.

Nu sitter jag och tittar på Vänner! Gamla avsnitt men man kan aldrig få för mycket av Vänner ;D
När jag kom hem från skolan tänkte jag plugga lite. Tror ni inte då att jag glömt blocket på Konsum! Irriternade... Så jag fick helt enkelt gå dit och hämta det. Träffade även Becca och Frida :) De skulle köpa dricka och godis till helgen. De ska på konfirmationsläger. Medan de är borta ska jag vara med Maja och Hanna och plugga! Maja ringer snart, då ska vi bestämma om imorgon. På lördag ska jag till Hanna och titta på film! :D Asmys blir det ;)

Dagens outfit: Mörkblå jeans från Cubus, röd tshirt från H&M och en mörkblå och vitrandig tjocktröja.
Puss

Kommentarer
Postat av: BJERNHAGEN

sugen på något nytt?

tyck gärna till om min sång i bloggen :)

sjunger i band & söker till idol!

2009-03-27 @ 14:47:06
URL: http://lisabjernhagen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0