Thailandet!<3

Jaha. Sitter här och ska måla naglarna medan de andra är i skolan x). Hihi.
Om en timme åker vi! ;O. Shiet asså! Tror att jag har fått med allt och hoppas att jag inte ska glömma något. Men det känns inte som det. ^^

Kommer sakna folk<3

Panik!

Nu är det bara fyra dagar kvar. Shiet! Vet inte vad jag ska packa, hur jag ska packa eller hur jag ska göra för att hinna allt. Får panik. Plus att man ska hinna med skolan också! :S
Men gud vad skönt det ska bli!<3
Fast önskar att jag han träffa Carin och Hanna innan med. Hanna kankse jag ska träffa på torsdag. Om jag hinner. "/
Och Maja träffar jag ju imorgon! :D. Dansa och sedan ska vi gå och köpa godis. Hoppas bara att det är öppet xD.
Pusspuss

Varför går tiden så fort när man har roligt och långsamt när man har tråkigt?


Idag hade vi engelska, svenska och data. På engelskan fick vi en bok som vi ska läsa. Verkar lite konstig och lite svår att förstå i början. På svenskan skrev vi novellen. Den blir inget bra och det händer knappt någonting...
På datan gick det rätt så bra och Oscar drev med mig som vanligt ^^.
Efter skolan cyklade jag hem och tog bussen ner till stan för att möta Maja. Jag skickade ett sms när ja var nere och hon svarade att hon var på H&M. Så jag gick dit men hittade henne inte! Gick omkring både där nere och där uppe innan hon ringde och undrade vart jag var xD. Då hade hon gått upp till söder haha. Sedan gick vi till Åbys Café (?) och köpte med oss fika hem till Malin. Köpte ett varsit wienerbröd och två små kakor. Mums<3.
Hos Malin drack vi te, fikade, pratade, lyssnade på musik och kollade på tv (TM). Mys! Har saknat att vara med Majs<3.
Pussbye

6 dagar kvar!<3^^

Vem är huduvpersonen i ditt liv?

Sitter och kollar lite halvt på tv med pappa och Becca. Väntar på att Maja ska logga in så vi kan snacka om imorgon. Ska bli mys<3. Synd att det inte blev någon bio "/.
Satt och tänkte på en sak... Hur tolkar man "Jag köper ett eget sudd om du går på dejt med mig"?
Hatar det här. Känns som att alla driver med mig.
Bye

7 dagar kvar!<3

Saknar våren



Idag hade vi origentering i Vrinnevi. Fy fan vad trött jag blev! Sedan hade jag dans också så nu kommer jag vara död imorgon. Haha.
Sitter och kollar på Christine nu. Så kul alltså!
Vet inte vad jag ska skriva mer nu.
Byepuss

10 dagar kvar!!

Love you to death

<3

Black poison blood

Idag var man ju på biblioteket då som sagt :D. Tack du gubbe lilla som var där och hjälpte oss! Jättesnäll och rolig haha. Liiite jobbigt att Calle var med, han ska ju ha ALL uppmärksamhet hela tiden :P. Men vi får halt enkelt åka dit utan honom nästa gång ;D.
Nu sitter jag här och lyssnar på Kill Hannah. Lager och två till (Anita och Kai tror ja) är här och kollar på fotbollen på tv. Känner inte att jag orkar det riktigt hah.
Imorgon blir det att plugga lite... Har som tur är inte så mycket nästa vecka men lite måste jag göra. Speciellt eftersom jag missade näthandeln i tisdags... Hihi.
Men puss på er ;D.

Du är faktiskt bättre när man inte ser dig

Idag var det rätt så kul i skolan. Skrattade gjorde vi mycket iaf! ;D
Efter skolan tog jag bussen ner till DeGeer och mötte Hanna. Kul! Vi gick ner till Bagarboden - Hannas nya ställe ;). Asmys var det! Köpte en varsin gigantisk bulle och varm choklad. Mums<3. Märkte också att min danslärare jobbar där haha xD. Iaf så satt vi o snacka ett tag innan vi gick mot stan för att kolla lite o leta bikini. Hitta en som var ganska fin, men den satt konstigt "/. Sen gick vi och satte oss på golvet men då kom en vakt och sa till oss att gå och sätta oss på en bänk istället xD. Haha.

Imorgon blir det ner till biblioteket för att möta moster Mia. Ska släktforska lite är tänkt. Intressant! :D. Hah.
Byepuss

Mums



Kill Hannah på bilden<3

Idag har man varit ledig då :D. Svinskönt. Har lyssnat på Kill Hannah hela dagen på typ högsta volym. Så bäst.
Annars så har jag städat lite och så skulle jag plugga till morgondagens prov i engelska. När jag tog fram skrivblocket märkte jag att jag inte hade något av det jag skulle plugga på hemma. Helvete. Fan så klumpig man kan vara då!
Tur att det finns så snälla människor som Fälton x). Hon skulle ha basketträning i Ektorpshallen så då fick jag gå dit och skriva av henne. Super! Så nu tror jag att jag kan det mesta.
Imorgon blir det att göra stan med Hanna! Ska fika och kolla runt lite. Mys! Längtar x)<3.

Kill Hanna in my heart!

Igår var jag och Carin i Stockholm och såg Kill Hannah! Så himmla bäst det var och så extremt kul! Vi skrek och hoppade typ hela tiden och det är konstigt att jag har röst idag haha xD.
Först när vi kom dit skulle vi hitta till Debaser. Vi satt i bilen och Carin sa typ "Nu ska vi bara hitta också". Då kollade jag ut genom fönstret och sa "Man kanske ska följa emosarna där" haha xD. Där stod en jättelång kö med emosar! Lätt att hitta då iaf ;D.
Sedan fick vi stå och vänta i över 50 minuter på att få komma in och då missade vi precis första förbandet. De spelade slutet på sista låten när vi kom in, men de verkade inte så jättebra. Men tänk er ett rum fullt med endast emosar. Riktigt mys var det. Och Carin köpte en tröja.
Det andra förbandet var asbra!! My Passion hette de och de var fan snygga allihop haha. Sångaren hade värsta armarna ^^. Höhö. 
Gissa vilka som kom efter My Passion?! KILL HANNAH SÅKLART! WOHOOO! Så jävla bäst! :D Och i slutet kom favoritlåten - Lips like morphine! Så underbart bra är den, och typ den enda låten jag kunde sjunga med i haha.

När det var slut köpte jag deras skiva och sedan såg vi att de i Kill Hannah stod på vägen ut och gav autografer! Askul ju! Jag trängde mig fram där och fick autografer och kramar och Carin tog kort på oss!
Pusspuss



The grass may look greener on the other side, but it's just as hard to cut!

Halloj därute!
Nu var det ett tag sen men nu är jag back in business ;D. Vi får väl se hur länge det håller i sig haha.
Imorgon blir det Kill Hannah-konsert med Carin!<3 Så jävla kul det ska bli! och så ska jag sova där (hos Carin alltså) och sedan ta bussen in till skolan på onsdag morgon. Hoppas bara att jag hittar till skolan från resecentrum haha xD. Men Fälton lovade mig att hon ska visa mig vägen och lite så imorgon på lunchen haha. Supersnäll.
Längtar efter dig Carin<3.

Bara 17 dagar kvar nu!!<3

RSS 2.0