I've been to heaven, I've been to hell, I've been to Vegas and God knows where

I lördags var det grannfest på kullen i Blacka. Elin kom och gjorde mig sällskap i regnet, tack för det!<3
I söndags hade jag mensvärk och spydde tre gånger. Inte kul när det blir så.. Väldigt smart att inte se till att ha med sig tabletterna när jag åker.. Blev i alla fall bättre mot eftermiddagen så jag städade badrummet och åkte sedan hem till mamma och tabletterna.
Svängde förbi morfar på vägen hem och plockade på oss några äpplen så att jag och Becca kunde baka äppelpaj! Får se om vi bakar något annat idag, har ju några äpplen över.

Igår var det skola igen. Drog hem på håltimmen och åt nudlar. Efter skolan gick jag ner och solade med lilla My. Det var ett tag sedan. Kände att jag behövde bättra på brännan lite, har ju bleknat rätt så rejält sedan jag kom hem (inte för att jag var speciellt brun då heller men ändå..)! Speciellt i ansiktet!

Idag har jag haft spanska och svenska. Sista lektionen (engelska C) var inställd på grund av sjukdom. Hade halvsprungit till Eber i onödan.. Fick svettandes gå hem igen. Passade på att ringa gmormor, hon blir lika glad varje gång.
Nu har jag spelat lite på mobilen och läst några kapitel i Rum nummer 10 av Åke Edwardson. Lyssnar på musik på Spotify och ska väl försöka börja skriva på global-uppsatsen som ska in den 15e september. Vill inte! Pluggar hellre matte eller något annat.. xP

Imorgon är det onsdag. Jag börjar 09.30 och ska ha APU-info och sedan matte.

Ska försöka komma på vad jag vill besöka/se på vägen hem från Turkiet med! Några förslag??

Puss

Too much is not enough

Nu har jag slutat! Eller, jag slutade ungefär kl 10 hihi. Känns bra att bara ha en lektion. Och att vara ledig imorgon! (Y)

Kl 12 slutar Elin, då ska vi träffas ett tag och sedan, runt 18 ska jag, mamma och mormor storhandla. Älskar att storhandla! Få fylla kylskåpet med en massa god mat, mmm.

Ciao, puss

What to do?

Igår var första dagen i skolan. Känns både bra och dåligt!
Efter skolan gick jag hem, bredde mackor och tog sedan cykeln till jobbet. Jobbade med Bitte och det gick lika bra som det brukar, går faktiskt fort att komma in i rutinerna igen!

Idag var jag i skolan mellan 10 och 14.30. Hp-ettorna hade lekar som vi var ledare för. Dock hann inte jag och Emelie vara med speciellt länge då vi skulle på möte med globalarna. Där pratade vi om resan till Turkiet. Verkar som att jag kommer att få tågluffa själv med min lärare haha. Men men, blir säkert bra det med, Maria är trevlig! ;P
Efter skolan kom Hanna! Vi snackade ett tag och sedan drog vi ner till Bagarstugan. Helmysigt! Efter ett tag blev Hanna super kissnödig så vi gick hem till mig, kissade och såg på film - Terror Train! En skräckis från 1980 hehe.

Nu ska jag snart sova så att jag är uppvilad till imorgon, börjar skolan kl 08.. Kl 09.30 har jag möte med rektorn och Maria om våra kurser och allt. Har för tillfället ingen aning om hur mitt schema kommer att se ut! Känns lite rörigt så här i början. Men har jag tur så slutar jag tidigt imorgon i alla fall!
Efter skolan ska jag nog träffa Elin ett tag och sedan åka och storhandla med Mamma. På kvällen tar jag en buss till Blacka och på torsdag är jag ledig!!

Puss

Bara för att ni saknat mig

Halli hallå!
Har gjort en Hanna och struntat i bloggen ett tag! Men ehm..

* Jag har varit på Elins land
* jag har varit ute
* jag har kollat på film
* jag har varit hos pappa
* jag har varit hos mormor
* jag har suttit i öltält
* jag har åkt karuseller
* jag har jobbat
* jag har varit på bio och sett Inception
* jag har sovit hos moster i Söderköping
* jag har ätit glass
* jag har gått på marknad
* jag har sett på fyrverkerier
* jag har varit vaken länge
* jag har pratat med främlingar
* jag har ätit god mat
* jag har dansat
* jag har lyssnat på live-musik

Det får väl sammanfatta lite smått de här dagarna då jag inte skrivit på bloggen.

Idag har jag jobbat och imorgon börjar skolan. Helt galet! Fast det är nästan lite skönt att komma igång igen, hoppas bara att det här blir ett roligt och inte stressigt eller för svårt läsår. Det är ju mitt sista.. Helt sjukt! Mitt sista år i skolan (om jag nu inte mot förmodan väljer att plugga vidare någon gång)! Sedan får vi se vad som händer, jag har ju mina planer ;)

Puss

I'm still an animal

Hello again! Igårkväll blev det utgång med Hanna, Michan och Jenny! Det var inte så mycket folk ute men lika kul ändå. Fick dock ont i knänen mot slutet (efter att ha dansat i nästan 3 timmar). Känner inget längre så det var nog inte så farligt i alla fall ;)
Började dagen med att gå till vårdcentralen i Kneippen för att kolla upp min tå. Har halvt tappat känseln i vänstra stortån och har haft så i ca 2 veckor.. Jag var där 09.50 och fick sedan en tid 11.30. Hade mer än en timme på mig att göra absolut ingenting. Satte mig först ett tag på en bänk utanför vårdcentralen och glodde. Ringde Becca, ringde mormor, smsade Elin. Sedan gick jag in på ICA och kollade runt lite och köpte till slut en Pucko och en Kaffe-latte. Satte mig utanför ICA på en stentrappa och drack och pratade med gmormor i ungefär 40 min. Fick sedan reda på att det inte var något farligt, att jag antagligen haft för dåliga skor med låg sula och att känseln snart kommer komma tillbaka igen. Frågade även om mina bröstsmärtor som jag haft några gånger nu, men det trodde hon bara var stress. Känner mig inte mer stressad än vanligt, måste ha varit resan.
När jag kom hem höll jag på och städade (och åt mat hos mormor) fram till strax efter kl 18 då Hanna kom. Inte långt efter det kom Michan, och Jenny kom någon gång efter 20. Lika trevligt som alltid när vi träffas!

Nu är jag i Blacka. Kom precis hem från grannarna där vi suttit ett tag och ska väl snart gå och lägga mig. Är ganska trött. Somnade till och med lite i soffan innan maten förut!

Imorgon tar jag bussen till stan igen för att packa om och sedan bär det av mot Elins land!

Puss 

Alla moderna svenskar..

I förrgår drog jag och Becca till gmormor! Hon blev jätteglad över att vi kom, hon stod till och med utanför hissen och väntade på oss när vi kom haha. Dock märker man mer och mer hur gammal hon faktiskt är.. Hon tjatade om att det är så roligt att VI är hemma igen och att VI varit borta så länge (VI= jag och Rebecca), trots att det ju bara är jag som varit borta och trots att Rebecca faktiskt var där för bara några dagar sedan. Och hon blandar ofta ihop mig med mamma och Becca med Mia, fast det har hon visserligen alltid gjort. ;P
Hur som helst, jag hade med mig min dator så vi tittade på bilderna från Lanzarote och jag berättade lite för henne hur jag haft det. Det tog ungefär två timmar.. Vi skulle vara hemma och äta kl 18 så när hon var ungefär 20 i slängde vi i oss muffinsarna som vi haft med oss (jag shoppade loss lite på Netto i fredags när jag skulle handla saker till tacosen hehe..) och flädersaften som gmormor bjöd på innan vi hoppade på cyklarna och tog oss hemåt. 
På kvällen blev det utgång! Har saknat det så grymt mycket, helt klart bättre än på Lanzarote. Och kön var inte så farlig igår heller, men så kommer det väl alltid kännan nu när man varit med och stått 3 timmar i kö på studentkvällen hehe. Bra att vara härdad!
Vi var ett gäng tjejer i alla fall - jag, Hanna, Michan, Tilde, Sofia, Julia, Ana och Ranja(?). Ana som fyllde år dágen efter fick som tur var komma in hela en halvtimme innan kl 00! Perfekt då vi alla kunde använda oss av fribiljetterna de andra fixat!
Jag hade helkul och dansade till benen gjorde ont! Lyckad kväll med roliga människor. Och sötaste Hanna följde mig hem och fick sedan skjuts resten av vägen<3

Igår sov jag till kl 14!! Helskönt, tror jag behövde det! Men hade visst somnat med alla lampor tända, med tv:n på och glasögonen på näsan. Mamma hade kommit in kl 06 och släckt, plockat av datorn och alla andra grejer från min säng och stängt av tv:n. När jag vaknade vid halv 10 låg glasögonen fint ihopvikta brevid mig i sängen och jag kunde inte minnas att jag gått upp för att borsta tänderna innan jag somnade.. Jag gick bara på toan och sedan lade jag mig igen - och sov i nästan 5 timmar till ;)
Vid kl 17 kom mormor och hälsade på. Vi kollade på fotona från Lanzarote och hon fick mobilsmycket jag köpt åt henne - en liten ödla i trä med texten Islas Canarias på ryggen. Strax efter det gick jag och Becca till halvars och köpte glass. Lakrits, viol och banan till mig då, mums. Fast ska nog byta ut banan till nästa gång. Kanske.. Ägglikör?! Gott!

Nu, kl 15.30, sitter jag fortfarande i pyjamas. Gick i alla fall upp direkt när jag vaknade idag (10)! Har kollat på stumfilmer på datorn (de står med i 1001 filmer du ska se innan du dör så måste i princip se dem..) och lyssnat på musik. Jag älskar nya radiokanalen Bandit Rock!! Har länge önskat att det fanns en kanal med bara rockmusik, så det här är ju bara perfekt ;)!!
Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen, mitt hår är ett enda stort trassel som jag hoppas kunna få ut genom att tvätta det.
Har precis pratat med Pierre på Skype med!! Såå kul att höra från honom, nästan bara han kvar där nere nu. Galet att så många åkte därifrån under den korta perioden av två veckor.. Men då måste ju hotellet i alla fall förstå att något är fel och tänka om! Pierre sade att en tjej hade kommit dit och sedan åkt hem igen efter bara några timmar! Ska prata med honom ikväll igen, han var tvungen att gå och äta nu i underbara comedor.. Stackarn.
Ikväll blir det bio med Hanna igen! Vi ska se Inception kl 18 och sedan hänger coolingen med mig hem och sover över. Kanske borde försöka få undan mina resväskor innan hon kommer..

Nej, duschen nästa!!

Puss

Pick a side

Jaha, då är jag väl tillbaka här då antar jag. Känns skumt att vara hemma (jag vet, jag tjatar om det) men det är riktigt skönt. Om någon missat att jag varit borta i en månad (inte så troligt då jag inte har speciellt många läsare, men ändå..) så är det bara att kolla in www.jessicajohanna.blogg.se/jlanzarote. Siw kom på en smart grej, att göra någon slags bok av Lanzarote-bloggen. Vet inte riktigt hur man ska göra då men jag kommer nog på något. 

Igår sov jag till 12, jag duschade, åt frukost och dammsög innan Hanna kom hit vid halv 15. Det var jättekul att se henne igen, fast inte kändes det som att vi varit ifrån varandra så länge. Allt var precis som vanligt :) Vi gick igenom allt jag köpt på Lanzarote, vi spelade UNO, vi handlade, vi åt tacos (såååå gott!!), vi tvättade och så kollade vi på Scarface. Helmysigt. När filmen var slut följde jag Hanna ner till cykeln och såg henne cykla sin väg hemåt.
När jag kom upp igen låg kag och kollade på tv till kl 03 innan jag släckte och ehm.. went to sleep.

Idag ska jag väl bara ta det lugnt, igen. Kanske drar upp till gmormor ett tag, får se om jag får med mig Rebecca med, och ikväll blir det utgång! Hannas kompis Ana fyller år (idag? I sånna fall: Grattis!!) och de ska ut efter att de firat henne, och då hänger jag på, såklart ;) Ska bli kul, har längtat efter att gå ut i Sverige! Azm.

Puss

RSS 2.0