White as snow

Tandläkaren gick bra! Har inte ens början till hål. Och så påpekade hon att jag hade väldigt rena tänder, och det är ju inte så konstigt när jag borstade dem en gång, tog tandtråd, tog munskölj och sedan borstade tänderna en gång till haha. Och så åt jag ju inte något mellan frukosten och kl 15.

Mamma är i Danmark idag och imorgon. Becca och jag blev sugna på pizza (vi orkade inte laga mat). Så efter att vi varit och hälsat på gmormor med mormor köpte vi med oss pizza hem och åt framför tvn. Nu är jag så jävla trött så jag tror jag ska gå och lägga mig.

Puss

I need a place to hide before the storm begins

Igår träffade jag Elin igen efter skolan :) Vi satt och pratade och lyssnade på musik hemma hos henne innan vi gick hit för att städa och lyssna på musik. Snällt av henne att erbjuda sig att hjälpa till, även fast jag gjorde det mesta sedan i alla fall ;)

Idag är jag hemma från skolan. Vi har ingen natur och ingen turism och kl 15 (när vi egentligen har spanska) ska jag vara hos tandläkaren.. Huhu. Hoppas jag inte har några hål...
Kl 9 var det två som kollade på lägenheten. Hoppas de vill ha den så vi kan flytta tidigare ;P

Imorgon blir det att träffa lilla Elin igen och på fredag blir det filmkväll med Hanna!

Puss

Samvetet: något som känns helvidrigt när allt annat känns underbart

Idag har jag bara slappat. Känns nästan som att det är lov! Men det är ju några veckor kvar ;P Fick sova till 11 imorse i alla fall! Superskönt. Jag som trodde att jag bara skulle få sova till 8 hehe.
Till frukost blev det nybakade scones! MUMS. Tyvärr hade vi ingen sylt men det funkade ändå :)

Nu har MLI och jag bokat flygbiljetter till Paris!! :D Fatta vad kuuuul! Är borta 18-21 april. Kan knappt fatta själv.. Hihihi. Vi ska åka båt på kvällen, åka på en guidad cykeltur på 4 timmar och bara gå/cykla omkring och uppleva Paris :D Underbart!

Imorgon har jag sovmorgon (turismen är inställd) och slutar sedan vid kl 15. Då blir det att dra hem och träffa Elin :D<3

Puss

Don't worry

Idag har jag jobbat igen. Gick bra. :) Tråkigt bara att jag missade firandet av Filip som fyller år idag! (Eller igår om man tänker på att klockan faktiskt är 4 minuter över 00 när jag skrivier).

Imorgon är det studiedag!! :D:D Underbart skönt. Tyvärr blir det ändå ingen sovmorgon, då solen går upp på min sida av huset är mitt rum (trots rullgardiner) helt upplyst runt 8 halv 9 på morgonen. Då vaknar jag liksom automatiskt.. Ännu ett plus med att vi ska flytta!
Annars ska jag väl bara ta det lugnt och om det blir som vi tänkt oss så beställer jag och MLI flygbiljetter till Paris imogon :D Sedan ska jag och mamma dansa afrikansk.

Nu ska jag sova!

Puss

Hallå, hallå, hallå, hallå

Då sitter jag här igen. Har visst inte skrivit på några dagar. Höhö.

I onsdags jobbade jag kväll med två stycken från Katrineholm. Kändes lite läskigt innan men det gick bra, tror inte jag missade något viktigt. ;P

I torsdags vaknade jag med en huvudvärk som höll i sig nästan hela skoldagen. 
Alla som läser religion var på föreläsning om Hare Krishna. Det var helt okej, gillade speciellt när han satt och mediterade xD Haha. 
Efter skolan träffade jag söta lilla Jenny :D Vi gick på stan och åt på Kupolen. Supermys!

Igår, på håltimmen, åkte jag och MLI till Maxi. Hon körde :D Skitkul hahaha Vi åt wook och sedan åkte vi till Haga innan vi åkte tillbaka till skolan för att ha global. Helcoolt att MLI kan köra! Var riktigt kul att åka vi två, några gånger skrattade jag så att jag tjöt. Är ju super när vi ska till Stockholm i april. Och kanske när vi åker till Frankrike med ;)
På globalen fikade vi och tittade på film, The Breakfast Club. Den va riktigt bra och det var ett bra slut på skoldagen. Att MLI skjutsade hem mig gjorde ju inte saken värre ;P
Igår var första gången på länge som jag kände mig riktigt glad, nästan lycklig. Jag älskar våren, det är den tiden på året jag mår som bäst.

I dag har jag jobbat 15-22.15. Alltid kul när det kommer förbi folk jag känner när jag jobbar, idag kom Hasse, Natalia och Jerry. Till och med mamma tittade förbi.

Imorgon jobbar jag igen. Borde nog gå och lägga mig nu så jag orkar det.

Puss

1 dag och 6 timmar sedan

Idag hade vi samhäll första lektionen. Sedan matte och jag gjorde en del av några prov jag ska göra för att bli klar med matte A. Gick väl okej.
Efter det såg vi på dragkamp i entrén och när det var klart gick vi till naturen.
På håltimman satt jag ensam då MLI gjort illa benet (?) (foten) på en basketmatch och går på kryckor :( Trots det tog hon teorin idag - och klarade det! Superglad för hennes skull :D Imorgon kör hon upp med foten hårt lindad och en del smärtlindrande i sig (Y).
Hur som helst, MLI var inte i skolan och Natalia och My hade slutat så satt själv i skolan i en timme. Försökte kolla på glosorna men det slutade med att jag gick och satte mig vid en dator för att döda lite tid. Smsade runt lite också :P

13.15 mötte jag resten av M-turism klassen utanför klassrummet och vi gick tillsammans till VP. Jag gick och pratade med Linnea, en tjej vars lillasyster jag lekt med när jag var liten, och sedan på VP kollade vi lokalen för sär-elevernas studentfest som vi ska vara med och planera. Kan nog bli ganska kul i alla fall :)

Jag slutade vid 14.20 ungefär och tänkte gå hem genom Vilbergen. Kom då på att jag lika gärna kunde gå upp till g-mormor ett tag och göra henne glad. Köpte lite grejer på ICA och russinbullar till henne innan jag gick upp. Vi fikade och pratade och lade sitt eget hår haha. Halv 18 gick jag hem, bytte om och packade innan jag och mamma drog till dansen. Pappa hämtade mig efteråt och nu sitter jag här med en massa goda kex i magen.

Det var min dag. Måste ju vara väldigt intressant och kul att läsa min blogg xP

Imorgon ska alla 2or på föreläsningar på Campus. Hoppas att det blir intressant så man (jag) inte somnar. Efter skolan ska jag möta Siw och Petter på stan och sedan åka med dem hem. (Y)

Puss

Unstopable

Träffade Elin igår. Möttes utanför Lidl och gick sedan hem till henne vid halv 16. Förutom lite förändring i hennes rum ser allt ungefär likadant ut som sist jag var där :) Vi satt och snackade, åt pomme, lyssnade på musik och pratade med hennes pappa haha :D Helcool. Strax efter 11 gick vi mot Lidl och träffade Richard och Jonte. Stog där ett tag och gick sedan hem några minuter i 00. Vi var alltså 8,5 timmar :O Tiden gick jättefort och det var superkul att träffa henne igen! Ska bli mycket mer av det framöver ;)

Idag har vi röjt lite i källaren. Burit upp kartonger och rensat och slängt en hel del. Riktigt skönt att bli av med en massa skräp! Nu har vi ätit också, ska väl bara ta det lugnt resten av dagen. Kanske plugga lite på spanska glosorna..

Chefen ringde förut och sade att jag skulle jobba på onsdag kväll om jag kunde. Så jag ska stänga butiken tillsammans med två helt okända människor från Katrineholm och vara deras arbetsledare :O Galet. Är ju glad att han litar på mig så pass mycket men är osäker på om jag klarar det haha! Kom på att jag inte vet riktigt hur jag larmar eller hur jag skriver in tidningsreturerna i datorn... Tror jag får ringa honom igen!

Imorgon är det måndag igen.

Puss

To race my heart and ring my ears

Den här veckan har gått fort. Och jag har hela tiden haft u huvudet att jag ska jobba i helgen, så tänk dig vad skönt när att komma på att jag inte ska det, en hel helg när jag kan göra vad fan jag vill! I princip..

Igår hade vi spanska på morgonen. Lyckades komma försent men den här gången kan jag faktiskt skylla på Rebecca som ska vara så jävla jobbig och störande nästan hela tiden. Det är nästan vanligare att vi bråkar än att vi är sams. Fast när vi väl är det tycker jag om henne och hon kan vara himmla gullig om hon bara vill. 

På håltimman kom Hammadi och sedan tänkte jag och MLI ta spårvagnen ner till stan för att äta. Jag halkade. Vi var utanför skolan på väg mot hållplatsen och jag bara kände hur jag tappade fotfästet med högerfoten och föll i slowmotion. Slog i rumpan och ena handen men när jag landat lade jag mig ner och började asgarva hahaha. Då började MLI också garva sedan hjälpte hon mig upp och vi sprang skrattandes mot hållplatsen (spårvagnen var påväg). Inte nog med att jag fick ont, jag hade ju redan värsta träningsvärken från gympan i torsdag så hade ju haft ont och varit stel hela dagen xD.
Hur som helst, vi gick först till optikern och köpte linsvätska och sedan gick vi till Paus och åt. Lika gott som alltid ;)

Sista lektionen var global och vi fick reda på religions provet och sedan hade vi små pjäser. Gillade att vi fick sluta mer än en timme tidigare! Jag drog hem och (jag vet inte riktigt vad jag gjorde hemma) kl 17 var jag hos Hanna. Vi pratade lite och sedan gick vi till Videostaden för att hyra film. Hittade ganska snart tre filmer som vi trodde fanns med i 1001 Filmer du ska se innan du dör. Apocalyps - The biginning of the end, Funny Games och Fharenhiete 9/11. Sedan åt vi sushi som Hanna köpt efter skolan. Det var rätt gott, bättre än förra gången tror jag haha. Efter det stängde vi in oss i källaren och såg Funny Games och Fharenheit 9/11. Den sista orkade vi inte se så jag gick hem. Hade ont i huvudet och var riktigt trött :(
Apocalypse-filmen var fel film och när jag skulle kryssa för de andra filmerna i boken upptäckte jag att vi sett fel version av Funny Games! Den i boken var från 1997 och den vi sett var från 2007.. Så då får vi försöka hitta den gamla versionen och se samma film fast äldre och med andra personer xP
Lika bra som vanligt var kvällen med Hanna i alla fall!<3

Idag ska jag träffa Elin igen om ett tag. Vi sågs ju i torsdags, jättekul! Vi satt och pratade på mitt rum i ca 4 timmar haha :) 

Puss

Självklart blir jag din privatlärare Hanna, fast räkna inte med att du kommer lära dig något ;) Och tack tilde! Haha 

Det här är bland det bästa jag gjort

Började kl 11.50 imorse. Trots det lyckades jag komma ca 10 minuter sent till lektionen. MLI tyckte jag var "för otrolig" :P
På håltimmen jobbade vi med våran powerpoint-presentetion som vi ska ha när vi ska försöka locka ettorna att välja turism.
På spanskan fick vi reda på spanska provet. Jag fick 63 av 70 = MVG. Vet inte om jag ska vara nöjd eller inte, jag fick ju hela 7 fel.

Har suttit vid datorn sedan jag kom hem och renskrivit engelskan och lyssnat på musik. Nu blir det Gray's Anatomy!

Puss

Some things we can control, some things we can't

Jaha, då var jag här igen! Shutter Island, som jag och Hanna såg på bio i torsdags, var riktigt bra. Det var inte alls mycket som ändrats från boken, det gillar vi! Jag kom till och med ihåg vad de skulle säga ibland haha. Innan bion gick vi lite på bokrean. Älskar det samtidigt som jag blir helt lost. Det är så mycket folk och finns så mycket böcker att jag blir förvirrad - jag kan ju inte köpa alla böcker jag vill ha! :( Hehe.. Köpte i alla fall 1001 Filmer du ska se innan du dör, Infiltratören, Marilyn Mansons självbiografi, Den som inte tar bort luddet ska dö, Läsdagboken (där jag kan skriva in alla böcker jag läst) och en liten spansk ordbok. Gick på 438 hehe. :)

I fredags följde jag med Eli, Hanne och Petter till Busfabriken haha. Sprang omkring och försökte hålla jämn takt med Petter :D Efteråt gick vi in på Candyland och köpte godis! Jag köpte två chipspåsar, körsbär i likör och Virus salta blåbär. MUMS.



I lördags jobbade jag och sedan kom Hanna och hämtade mig vid Konsum och så gick vi upp till Tilde. Hon har ju fyllt 18 och firades då. Skulle egentligen varit där kl 17 men eftersom jag var tvungen att jobba fick jag komma efter istället. Jag fick god paj och chips och läsk. Tackar haha. Tilde fick en fin lila skål, bananljus och ett kort av mig. Hon hade även fått två egengjorda (scrapbookade) böcker med en massa bilder och grejer av Michan och storasyster Lea. Jättefina var dem! Verkligen snyggt gjorda och jag önskar att även jag var så pysslig!
Vi hade helmysigt (jag hade det i alla fall!), vi pratade, skrattade, hade på oss fina mössor och låg i sängen och gissade låttitlar och artister. Var inte hemma förrän 01.30 så var lite småtrött när jag skulle jobba igen på söndagen ;P

Igår var det måndag igen och lovet var slut.. Hade ont i huvudet hela dagen i skolan men slutade i alla fall tidigt. Jag tog spårvagn och buss hem och satte på en film. Det fick bli Pulp Fiction som jag lånat av Hanna! En cool film kan jag säga! Tarantino är riktigt bra han.
Kl 19 var det dags för mig och mamma att gå på afrikanska. Det gick ju bra den här gången med (Y) På kvällen tänkte jag se en till film, Gudfadern del 2. Den var ju fan 3 hela timmar!! Var tvungen att spola i slutet när klockan började närma sig 01 för jag var så himla trött. Detta resulterade i att jag var lika trött idag som jag jag var igår. Huhu.

Idag har det väl inte hänt något speciellt, förutom den flummiga samhäll/svenska lektionen xD

 

I söndags kom Elin när jag jobbade. Jättelänge sedan vi sågs ju! Så nu har vi bestämt att vi ska träffas på torsdag. Ska bli kul :)

Imorgon är det Onsdag och sovmorgon.

Puss

RSS 2.0