You'r my favourite

Nu är det inte alls långt kvar till sommarlovet! Iiiiiiii :D Fatta att jag åker om bara en månad..

Idag började skolan 08.15 med samhäll. Två från RFSL (riksförbundet för homosexuella, bisexuella och transpersoner) och informerade lite.
Matten var inställd så vi hade håltimme innan vi hade natur till kl 12.
12.30 gick vi till turismläraren och "redovisade" våran cykeltur till Mem.

Efter skolan gick jag hem och åt upp det sista av min Ben&Jerry's-glass och typ halv 14 var jag utanför DeGeer för att möta Maja. Vi gick ner på stan och Maja köpte strumpor och sedan gick vi upp till mig så att jag kunde visa henne lägenheten. Galet att hon inte varit hemma hos mig förrän idag! Vi måste bli bättre på det här..
Efter att ha suttit och snackat ett tag och uppdaterat varandra lite om vad som hänt sedan vi träffades sist gick vi till Netto och ICA och köpte lite grejer så vi kunde fixa något att äta. Det blev smördegsinbakad kassler med ananas, riktigt gott faktiskt!
Vi gick upp till Malin och åt och tittade på tv. Maja passade på att sova lite innan träningen ;)<3

Kvart i 19 tog jag bussen hit till Blacka. Jag har nu hoppat med Hanne och Petter till benen är halvt döda (= bra träning!). Nu får vi se vad som händer ;P

Har i alla fall bestämt nu att jag och Elin ska se Björn Rosenström på Otten på onsdag! Någon mer som ska dit? :D

Imorgon börjar jag kl 13.05 - lååååååång sovmorgon! Väck mig helst inte!

Puss


Som av blod är blomman röd

I fredags var det Gymnasieslaget! I år valde jag att sitta kvar hos Kungsgård istället för hos DeGeer ;P
Jag mötte My och Jenny och tog 3an till SMHI. Därifrån gick hela Kungsgård i tåg till Stadium Arena.
DeGeer vann danstävlingen och Kungsgård kom trea, trots att vi borde kommit tvåa! Jag och Jenny funderade på om vi skulle visa dem hur dans ska gå till och springa ut på planen och improvisera lite. Men när de sade att den som sprang ut på plan skulle få böta 500 kr lade vi ner den tanken.
Jag träffade på Hanna, Michan och Tilde (som inte såg oss först, även fast jag och Jenny viftade som galningar med våra gula vimplar), Karin (som inte var med och dansade - jag som hade längtat efter att få se henne "in action"), Maja (som berättade lite om sin resa och som jag längtar till att få träffa igen imorgon!), Denna (som tydligen hoppat av skolan med kom till Gymnasieslaget i alla fall) och Stoffe (som var med och spelade för DeGeer). Alltid kul att träffa folk!
Själva dodgeball-turneringen vanns av DeGeer (som mötte Haga i finalen) och Kungsgård kom trea! (Trots att vi inte vann en enda match utom den mot Eber i matchen om tredje- och fjärdeplatsen.)
Efter Gymnasieslaget giick jag, Hanna, Michan, Tilde, Jenny och My ner till DeGeer. My gick hem medan vi andra drog ner på stan. Jag köpte inget annat än plåster!! Stolt  ^^. Hjälpte istället Hanna att hitta en topp att ha på sig på lördagen.
Sedan gick jag hem och gav till slut efter för kusinens tjat om att gå ut. Smsade Karin och hörde om jag kunde hänga med henne men ca 5 min innan jag skulle springa till spårvagnen ringer hon och säger att Ida, hennes kompis, inte mår bra och behöver åka hem igen. Så det blev inget :( Robin tyckte att jag skulle komma ut i alla fall så det gjorde jag, hade ju ändå druckit lite och kände inte för att sitta hemma när jag var inställd på utgång! Själklart missade jag precis spårvagnen så jag fick gå ner till Hugo. Pratade med Emelie i telefonen för att inte vara alldeles ensam :P
Mötte Robin utanför Hugo och sprang sedan efter honom där inne. Folket som vi väntade på kom inte och efter bara en timme var han tvungen att gå, hans tjej mådde inte bra. Jag kände inte för att vara kvar själv så drog jag med. Blev en till promenad med Emelie i telefonen ;) Tack för att du höll mig sällskap!

Igår vaknade jag vid 10 och vi började fixa i ordning här hemma inför kvällen. Vi dammade, dammsög, fixade min dusch, bar upp ett skrivbord till mormor och bar ner en träbänk och ett bord hem. Jag bäddade sängen, duschade och packade upp alla mina böcker.
Strax efter kl 18 kom tjejerna! Jag visade runt dem i lägenheten (de gick egentligen runt själva mest men ändå haha) och så bara snackade vi ett tag. Jag fick en bok av Tilde i födelsedagspresent! :D Synd att jag redan hade den boken med jättesnällt i alla fall :D Tack Tilde!
Sedan gick vi och köpte pizza på pizzeria Adria innan vi spelade två omgångar av Med andra ord. Vi kommer aldrig tröttna på det spelet! Funkar alltid (Y)!
Kl 21 satte vi på Eurovision Song Contest på tvn och kollade till halv 23. Då packade vi ihop våra grejer och tog spårvagnen ner till Hugo. Vi dansade loss hela kvällen och jag var hemma till 03. Hellyckad kväll! Det måste göras om snart!<3

Idag sov jag till 13. Vi firade mors dag hos gmormor och efter det hjälpte jag mormors sambo att flytta bilder till datorn från kameran och lägga in dem i dokument. Ganska långtråkigt men det gick bra.

Imorgon ska jag träffa Maja efter skolan! :D

Nu tittar jag på bästa Entourage, ska snart sova.

Puss

Träffad!

Idag åkte vi till skogen med naturen. Vi var uppdelade i 20 grupper med 3 personer i varje grupp, jag var med Emelie och My :) Det gick riktigt bra för oss, speciellt i början. Men efter att vi tagit rast för att äta våra pastasallader låg vi lite efter, tidsmässigt.
Vi var hemma igen strax efter 15. Då gick jag hem och åt glass och kollade lite tv innan jag och My drog ner till stan för att gå på Marknadsafton! Jag hittade en vit klänning för 30 kr, en tunika för 69 kr, två filmer för 40 kr styck och tre hårvårdsprodukter för 100 kr. Helkul :D Och så fick vi en varsin gratispåse från Make Up Store med en ansiktsmask, en katalog och några rabattkuponger. Hihi.
Var hemma igen vid 21, ganska trött i benen efter en dag i skogen och på stan.

Imorgon är det gymnasieslaget! Slipper skolarbete en dag till :D!

På lördag blir det utgång med Hanna, Michan och Tilde!<3

Puss

Jenny; Säg inte sådär! Vi måste ju visa oss starka! ;D

Emelie; Ja det blev en lyckad dag! :D 

Ska försöka komma ihåg allt..

Imorse gick jag upp 08.15 för att hinna duscha och så innan naturen skulle börja 09.50. Jag kommer till skolan i tid (har jag för mig) men då har inte läraren kommit. Vi väntade ett tag innan vi gick ner till expeditionen och frågade vart han var och det visade sig att han är i skogen med en annan klass.. Kunde ju sovit längre! Då blev det att vänta i 1 h och 40 min till att fritidsturismen skulle börja. Då kom ingen lärare heller! Vi gick till hennes arbetsrum för att se om hon var där och det var hon. Hon sade att de andra haft lektion innan och hunnit bli klara med allt, så det skulle inte bli någon lektion idag. Kunde hon inte åtminstone skicka ett litet sms?? Hon har ju ändå våra nummer! Blir så irriterad på sånt! Jag och Emelie är ju bara två personer och vi går tillsammans i skolan, det blir ju inte direkt jobbigt att kontakta oss och bara säga att vi inte behöver gå till lektionen..! Döh.

På håltimmen gick jag och Emelie på stan - vi är så grymt trötta på att plugga. Emelie köpte ett fint linne och jag köpte två klänningar på Gina Tricot :D En är lite (hallon?)röd med stora fickor och den andra är axelbandslös och vit- och mörkblå-randig. Finfina :) Efter det gick vi till ICA då Emelie var hungrig. Jag köpte en pastasallad till imorgon, två iskaffe och en vaniljpannacotta. Vaniljpannacottan var inget god. Kaffet var gott men väldigt sött. Har druckit en idag nu och ska ha den andra med mig imorgon.

På spanskan hade vi np läsförståelse. Tror det gick ganska bra men hann inte riktigt med en sida där man skulle läsa små texter och koppla ihop dem med olika påståenden om texterna. Så där skrev jag bara i A-H lite slumpmässigt och hoppas att jag i alla fall har något rätt :D

Imorgon ska vi ut i skogen med naturen hela dagen. Superkul.. Nej men hoppas i alla fall att det inte är jättesvårt det vi ska göra och att det inte regnar.

När jag kom hem förut tog jag bort all tejp i hallen så nu ser allt bra ut! :D Hihi. Får se om det blir något av att plocka upp kläder ikväll eller inte. Ska i alla fall försöka hinna med att bädda rent i sängen med mitt nya bäddset! Svart med silvriga blommor på.

På fredag är det Gymnasieslaget! Ska bli kul! Hoppas att vi vinner! Så akta er för Kungsgård!

Nu ska jag plugga!

Puss

Fina fisken, inte sant?

Igår målade jag första lagret med färg i min hall och idag målade vi färdigt. Helt klart snyggare än innan! Fast tror verkligen inte att jag kommer hinna bli klar med mitt rum innan jag åker till Lanzarote.. :( Mamma verkar ju inte ha så bråttom att åka till IKEA direkt heller..

Idag hade vi vår sista Marknad för turism-lektion! Superskönt! På håltimmen satt jag och Emelie i datasalen och gjorde vår "rapport" om Mem. blev rätt bra, läraren kommer nog skratta när hon läser den och när hon tittar på bilderna xD haha.
På samhällen tittade vi på film om fängelset och på svenskan hade vi litteraturprov. Gick nog ganska bra tror jag.

Igår när jag skulle boka flyg till Lanzarote upptäckte vi att mamma inte kan komma åt mitt konto längre nu när jag fyllt 18. Och inte jag heller då med andra ord, så kunde bara boka en flygtur igår.
Idag gick jag till banken (helt själv!) och snackade med en gubbe där. Nu har han fixat så att jag inte har ungdomskonto längre, jag fick en dosa så att jag själv kan gå in på internet och kolla mina pengar och jag ska få ett vanligt Visa-kort! Hihi. :)
När jag var klar på banken gick jag till Cubus och köpte tre cykelbyxor (vita, svarta och gråa) och sedan till Expert och köpte ett usb-minne innan jag gick hem igen.

Imorgon måste jag plugga! Och så ska jag väl försöka packa upp mina kläder som jag tjatat om men ännu inte fått tid för att göra.

Puss

What's the point of doing anything?

Idag har det hittills varit en ganska lugn dag. Hade "diskussion" på svenskan om filmen vi såg i fredags (jag sade inte ett ord). Matten behövde vi inte gå på men jag tog med mig matteboken och gjorde några uppgifter ute i skogen i alla fall ^^. På naturen fick vi bara ett papper med frågor som vi skulle svara på, läraren var inte där utan hemma pga vab.
Turismen behövde vi inte ens gå på (Y)!

Nu ska jag plugga lite till svenskaprovet imorgon och egentligen borde jag skriva på uppsatsen om Turkiet, men den är på datorn hos pappa.. Ska be honom skicka den till mig så fort han kommer hem!

Ikväll ska jag annars bara börja plocka upp lite kläder och lägga in i garderoben och kanske måla om i min hall! Ska också plugga natur och boka flygbiljetter. Frågan är om det räcker att kryssa för en väska på 15 kg.. Tänk om väskan väger mer sen då?? Ska ju liksom vara borta i två månader så lär ju behöva packa med mig en del. Får se! Ska nog ta och äta lite glass med som jag köpte på jobbet igår! Köpte två Ben&Jerry´s, Half Baked och Chokolate Fudge Brownie :) MUMS.

Puss

What if I'm not around?

Då har man jobbat igen! Gick ju bra. Två norrmän som såg ut att vara typ 14 visade sig vara ett år äldre än mig och lille Linus Hellberg ville köpa energidryck. Kunde ju inte strunta i att han inte var 18, trots att han så snällt försökte övertala mig. Plus att Fredrik satt i andra kassan :P

Btw, sitter vid min nya dator nu! :D Hihi! Mamma har fixat så vi har trådlöst nu och då kan jag ju äntligen använda min fina lilla båa minidator! Yippie!

Nu sitter jag och kollar på tv (Eleventh hour) och äter nötter. 00.00 börjar Entourage!

Imorgon är det måndag igen och skola. Och så ska jag och Emelie boka flyg till Lanzarote, innan priserna går upp!

Puss

Vilket fint leende

Efter skolan igår kom Elin. Jag åt och sedan drog vi ned på stan för att se om vi kunde hitta något att ha på oss på kvällen. Jag köpte en svart bh på H&M och två nagellack, ett par blå cykelbyxor och en svart klänning på Cubus. Klänningen kostade bara 29 kr så Elin köpte också en :D När vi va klara gick vi upp till mig, jag packade övernattningsgrejer och sedan kom Elins pappa och hämtade oss. Hemma hos Elin åt vi Lidl-pizza, bytte om till våre nya klänningar, tittade på Så ska det låta, drack cider, sminkade oss, och lyssnade på musik. 22.40 gick vi till vägträffen men spårvagnen skulle inte komma förrän om 18 min, så vi gick ner till Hugo. Inte kul i högklackat! (Lånade Elins skor.) Vi fick stå i kö en liten stund men när vi kom in var det nästan helt tomt, inte mycket folk alls! Skittråkigt. Men jag svär på att vakten sa "Tack för senast" när vi skulle gå in! ;O Hahahah!
Vi gick från Hugo typ kvart i 02 och tänkte ta spårvagn hem. Vi väntade i 20 min, gick på spårvagnen och märkte att den gick till vagnhallarna.. Jättekul. Elin hade blåsor på tårna och skorna jag hade var för stora. Och nu var vi ännu längre ifrån Ektorp. Hur som helst, vi gick hela vägen hem. Fast nästan hela södra promenaden gick vi barfota högö. Jag som hade strumpbyxor fick strippa lita snyggt där på promenaden, ville ju inte ta sönder strumpbyxorna ;P

Imorse vaknade vi vid 11 och åt frukost på balkongen. Mysigt :) Sedan låg vi bara och snackade till kvart i 14, då gick vi till centrum och jag köpte en kebabpizza. Åt hemma hos Elin innan jag drog till jobbet. Och där har jag varit hela kvällen :P Kusinen ville att jag skulle följa med honom ut men känner inte att jag orkar. Får bli nästa lördag istället! :D<3

Nu kollar jag nån smådålig film på tvn. Ska snart gå och lägga mig :)

Imorgon blir det att jobba igen.

Puss

(bilder från igår kommer senare)


It's easy to make things hard, it's hard to make things easy

Idag hade vi livräddning på gympan. Det var ju lite kul xD Skrattade gjorde vi i alla fall.
Sedan var det skolbio på Harlekinen. Fish Tank. Se den inte. Hur konstig film som helst - och då menar jag inte bra konstig som The Clockwork Orange utan dåligt konstig! Huhu. Innan filmen gick jag, Emelie, My och Natalia ner till stan för att köpa något litet att äta till filmen. Jag köpte tre K-Special Bars, en påse med nötblandning och två sådana dära Kinder-ägg-sandwich. Inte goda! Blev riktigt besviken alltså.

Efter filmen blev det att gå tillbaka till skolan för att ha redovisning på engelskan. Det gick bra och vi fick reda på resultatet för nationella. Fick vg sammanlagt tror jag. Om jag inte läste fel.. Lite smått besviken där med ;P

Efter skolan gick jag upp till lägenheten och kollade tv med Becca tills pappa kom och hämtade oss strax efter 16. När vi kom hem var Eli här och vi fikade och jag fick pengar. Sedan kom Lin och jag fick pengar :D Hihi. Alltid bra ;)

Imorgon blir det som sagt utgång med Elin! Vet inte vad jag ska ha på mig ;O Becca har fixat mina naglar nu i alla fall så de ser helt okej ut. Vi får se hur det blir!

Puss

Hanna; Tack buset!<3

The world can be a very big place, so be yourself don't get out of place

Imorse åkte jag med pappa, Siw och Petter in till stan. De skulle till sjukhuset för att kolla Petter hjärta (som det för övrigt inte var något fel på) och Emelie skulle skjutsa sin mamma till jobbet (sjukhuset), så Emelie plockade upp mig där och så åkte vi till Söderköping. Vi åkte hem till moster Mia och ställde bilen och lånade deras cyklar. Sedan bar det av mot Göta Kanal och vidare mot Mem!
Det var verkligen jättefint där vi cyklade! Fast gillade inte riktigt vattenpölarna och geggan som skvätte upp på mina vita converse och mina ljusblå byxor..
Både under resan dit och framme vid Mem fotade vi en hel del med Emelies kameror :D Jättekul hade vi haha På grund av att vi stannade så ofta tog det ca 45 min dit hehe. Hemvägen tog bara 20-25 min ;P Hihi.




Efter Söderköping skjutsade Emelie mig till skolan och åkte sedan hem. Jag hämtade mina engelskaböcker i skåpet och gick hem och pluggade när vi ändå hade håltimme. Skönt att vara klar med det!

På spanskan hade vi np skriftligt. Inte kul någonstans. Gick inte så bra så kommer väl inte få mvg i slutbetyg i alla fall xP Efter lektionen kom Elin springandes i trappan :D Vi gick ner till stan, mötte killarna, fixade fribiljetter och köpte mig ett par strumpbyxor. Lyckades ju ha sönder mina sist vi var ute.. (a)
Kl 16.56 tog jag bussen till Blacka och nu sitter jag här. Ska väl börja plugga.. När som helst..

Imorgon är det skoldag igen med skolbio och redovisning i engelskan.

På fredag blir det utgång med sötaste Elin!<3

Puss 

Det är inte ok att klämma någons fingrar

Tisdag igen. Hade redovisning på turismen, såg slutet på en film som jag inte sett början på på engelskan, gjorde prov på samhällen och hade högläsning på svenskan. Fick reda på att vi ska ha vår allra sista engelskalektion i tvåan nu på torsdag! Känns skönt att vi bara har knappt fyra veckor kvar till sommarlovet. Och då ska jag bara träffa en massa härliga människor i två veckor innan jag åker till Lanzarote! Vill hinna med så mycket på de två veckorna, hoppas jag klarar av det!

Igår köpte jag en Ben&Jerry´s glass på pinne (tror inte jag skrev det igår...)! Det var med jordnötssmör och kakdeg. Kostade visserligen 26 kr men någon gång måste man ju testa! :D Den var faktiskt helt okej som tur var haha.

Imorgon ska jag och Emelie cykla till Söderköping. Eftersom det inte blev något Paris så måste vi komma på något annat att göra som har med fritidsturism att göra. Vi hade ingen bra fantasi så det fick bli Söderköping. :P Mamma sa att det ska regna imorgon.. Hoppas jag verkligen inte, har nämligen inte tid någon annan dag. Har rätt så mycket i skolan nu såhär i slutet :( Kommer med uppdatering om hur det gick imorgon! (Förhoppningsvis.)

Puss

Grattis till mig!

Jahopp, då är man 18 då! :D Jag får högre lön, jag får köpa cider i affären, jag får gå ut, jag får gå på utveckligssamtal själv och en massa mer xD höhö. Fast jag kan inte påstå att jag känner någon större skillnad, bara lite lite ;) Hihi.

Nu ska vi se om jag kan få ihop ett sådant där långt och härligt jobbigt inlägg!

I torsdags skulle jag och Hanna dra ner på stan för att hitta skor till lördagen. När vi kommer ner har det börjat regna och vi läser en lapp där det står: KRISTIHIMMELFÄRDSDAG - STÄNGT. Lite smått besvikna går vi i regnet hem till mig för att snacka och spela gh! Väldigt trevligt det med!

I fredags kom Jenny strax efter 11. Hon började med att fixa mammas naglar (som fick en annan version av fransk maikyr - mintgrönt och glittrigt längst ut), tog sedan Beccas (som blev lila med silverglittrigt längs ut) och gick till sist över till mig. Naglarna blev jättefina! Svarta med rosa blommor! :D Det är fortfarande fint, trots att nagellacket skavts av lite här och där.
Runt halv 16 kom Hanna. Jenny testade lite ögonskugga på mig och sedan gick vi ner till stan. Hanna ville hitta en fin topp och ett par skor att ha på festen, jag ville hitta ett par skor och Jenny skulle köpa nagellack. Jenny köpte nagellack. Varken jag eller Hanna hittade vad vi letade efter, men jag köpte en superfin klocka att ha på armen - armbandsur (Hanna och Becca har likadana hihi), en kjol med vad som såg ut som popcorn på, hårspray som luktar hallon, ett underlack till naglarna och en supersöt plånbok.


Mina naglar. Jag kopierade från Jennys blogg www.blondinabrunetta.blogg.se (hoppas det var okej ;))

I lördags städade jag och mamma och fixade med "tilltuggen" eller vad man nu vill kalla dem. Sedan kom Hanna vid 17 och vi bytte om och fixade med det sista. När Jenny kom ca 20 i 19 blev jag sminkad hur fint som helst och så började folket komma. Jättetråkigt att Maja, Michan och Tilde var sjuka allihop och att Emelie och Hammadi inte kunde komma då Emelie kom till semifinal i basketen i Solna (kul och tråkigt på samma gång vad gäller MLI)!
Först kom Elin och Richard, sedan Alex och till sist kom Karin när jag skulle börja öppna presenterna ;)<3

Jag fick:
1001 Böcker du måste läsa innan du dör och en skiva med Johnossi (med väldigt fint skivomslag) av Hannapannabus
Fina naglar, fin sminkning och drinken P12 av Jenny
Örhängen och biokort av Elin och Richard (som för övrigt har förlovat sig! Grattis på er!! :D<3)
Jättefina coctailglas av Alex
Och 600 kr till dans av Emelie, Karin, Hanna, Maja, Michan och Tilde!! Fattar inte hur ni gjort det haha :D<3 Blev så glad att jag nästan började gråta (märkts det?? xP)

När presenterna var öppnade hade vi frågesport om mig hihi :) Richard vann kakburken! Grattis, så kan det gå! Men så har vi ju faktiskt känt varandra längst :P
Efter det spelade vi gh och hann till och med att spela Med andra ord nästan en halvtimme! (Y)
Kl 23 klädde vi på oss och gick mot spårvagnen. Synd att inte Elin och Richard kunde följa med ut, med det får bli en annan gång! Jag och Elin kanske drar ut på fredag istället ;)
Vi köade till Hugo i regnet och jag kom in fast klockan bara var 10 i 12!! Vakten sa till och med grattis haha :D
Det var inte så läskigt som jag trodde och vi stannade till ungefär kvart över 02.

Tack alla som var med för en helkul kväll och fina presenter! Måste göras om<3

Igår kom folket vid 11. Hanna, som sov över, fick träffa släkten på mammas sida och det blev stor champagnefrukost med lite av varje. Då fick jag min dator, en dataväska, en ring, blommor och pengar till ett usb-minne. Bra grejer där!
Jag var rätt så seg hela dagen och hade ont i huvudet på förmiddagen, annars var det en helt okej födelsedag :)



Idag var det skola igen med utvecklingssamtal och allt. Efter skolan drog jag, Emelie och Becca ner på stan. Jag köpte en svart bikini och ett par flipflopskor på H&M. Sedan kom pappa och hämtade mig och Becca och vi åkte till Jula för att hämta Petter. Nu sitter jag här i Blacka igen!

Och grattis Rebecca på namnsdagen! :)

Puss

I'm in it for the pride and glory

Hade tänkt plugga hårt nu då, göra klart swot-analysen som skulle varit klar i december. Men inte, dokumenten, som jag skrivit i gamla word, fungerar inte att öppna då jag har nya word. Så det sket sig ju totalt. Och jag hann inte skicka dokumenten till mamma så att hon kunde göra om dem innan hon gick hem från jobbet. jag får helt enkels sitta och plugga hårt imorgon istället.. Fan.

Sov i mitt rum inatt. Gick riktigt bra men kändes hur underligt som helst. Och när jag duschade in min egna dusch kom det vatten på hela badrumsgolvet, ända bort till dörren! Är det något fel på mitt duschdrapperi eller vad kan det vara? Då vet jag att jag måste tömma golvet innan jag ska duscha nästa gång i alla fall. Och så måste jag köpa en sådan där fönsterskrapa till golvet.

Jag har börjat dricka de där vitamindryckerna - Vitamin Well. De är faktiskt riktigt goda. Fast de kostar 19 kr styck.. :P Just nu dricker jag Focus Svarta vinbär med vitamin B och C, L-theanin och koffein. Har dock ingen aning om ifall de funkar eller inte. När jag jobbade i söndags köpte i alla fall jag med mig 5 stycken hem, en av varje smak. Och så betalade jag ju för den jag druckit medan jag jobbade ;) Och när jag ändå höll på köpte jag 3 paket tuggummin, några halstabletter, kokosbollar, mjölk och bröd (Y). Måste sluta handla.

Idag är det tisdag och bara en dag kvar i skolan den här veckan! Underbart. Imorgon ska jag plugga, på torsdag ska jag förhoppningsvis på stan ett tag med Hannapannabus, på fredag kommer Jenny och ska fixa mina och mammas naglar och testa lite smink på mig, och på lördag blir det fest! Vi blir nog 12 pers (Emelie och Hammadi kan kanske komma ändå!) och vi kommer lyssna på musik, spela spel, dricka lite och bara ha kul (hoppas jag!). På söndag fyller jag år hihi :) Då kommer lite släkt och Karro med familj för att äta champagne-frukost. Superduper. ;)

Nu ska jag väl kanske se till att få något gjort, vet inte riktigt vad men mamma ville att vi skulle göra lite nyttigt medan hon drog till systemet!

Puss


Tilde, jag har nog inte så tunga engelskaläxor egentligen, kan bero på att jag hela tiden skjuter upp pluggandet ;).


Why so slow?

Fick tillbaka naturprovet idag, jag hade en poäng över G-gränsen hahaha! Muy bien. Trodde jag skulle få IG, så är rätt nöjd ;P

Idag fick jag också reda på att gubbjäveln till målare inte kommer förrän på måndag. Och det kommer ta en hel vecka att bli klar. Verkligen jättekul att ha fest här hemma på lördag när jag inte ens har ett eget rum.. Vi får ställa mina grejer i rummet i alla fall, bara för att få bort dem från vardagsrummet så att vi får plats.
Åtminstonde skönt att veta när det kommer bli gjort. Det värsta har nästan varit att inte ha en aning om när de kommer och fixar sakerna. Att bara gå och vänta kan tära på en som fan.

Nu har jag skrivit klart mitt turismarbete till imorgon! Skööönt. Nu har jag bara ca 80 sidor att läsa i engelskan till imorgon också..

Ska visst flytta in i mitt rum idag.. Hoppas det inte är en massa mögel så att jag blir sjuk xP Mia sa att hon sett mögel på tapeten :S Inte bra.

Puss

Jessica är bra

Igår jobbade jag igen. Var lite rädd först att jag skulle glömt bort nånting då jag inte jobbat på tre veckor, men jag kom ihåg allt :) Tror jag.. ;P
Efter jobbet skulle jag ta bussen hem. Kom ut kl kvart över 22 och bussen skulle inte gå förrän 22.35 från Dalviksgatan så jag skulle fått suttit där i mörkret och kylan och vänta. Jag måste ha väldigt tur ibland för när jag sitter där åker Tilde och hennes mamma förbi! När de märkte att det var jag vände de och frågade om jag ville ha skjuts. Så himla snällt :)! Tack tack.

Idag ska jag jobba igen. Har jag tur får jag skjuts av Fredrik hem, annars får det väl bli buss i alla fall :P Men då blir det hög musik i hörlurarna! (Y)

Jag kan ha ätit dålig mjölk.. När jag skulle äta frukost förut såg jag att det inte fanns något bröd eller något, bara flingor och mjölk som gick ut igår. Fast paketet var oöppnat, så borde väl inte vara någon större fara? Och det smakade inget konstigt. Känner mig lite underlig i magen nu men hoppas att det går över. Höhö.

Nu måste jag läsa engelska!

Puss

Don't make me choose

Har precis sett på New Moon! Älskar den! Är fan kär i både Edward och Jacob!! Galet.

Idag blev det Np i engelska och sedan Hageby centrum. Hittade en jättefin jeansskjorta som jag köpte och tre par trosor :)

Imorgon blir det att jobba igen.

Puss

Jag ber om ursäkt

Alltså, jag tycker själv att det är jättetråkigt att jag inte skrivit i bloggen på väldigt länge och är lite smått irriterad på att jag är så lat. Ni har ju inte fått läsa något av de roliga saker jag gjort!
Jag har bland annat; Firat Hanna på en kinarestaurang i Söderköping, flyttat och träffat Elin - på Valborg, på 1a maj och en massa fler gånger. Väldigt trevligt alltihop.



Den här veckan har vi finländare på besök, och eftersom jag och Emelie läser turism är vi med på några av aktiviteterna de ska göra. De är mellan 16/17 och 18 år. I tisdags träffade vi dem på morgonen och sedan på eftermiddagen följde vi dem ner till stan för att de ville shoppa. Tydligen är de helt galna i New Yorker höhö. Och tyvärr är de ganska tråkiga av sig - till och med mer osociala än vi svenskar! De ville gå på stan själva så då drog jag hem ;P

I onsdags blev det paintball i Karstorp. Det var ganska kul men jag spelade bara en av tre matcher då jag sköt slut på alla mina skott redan innan första matchen var slut. Kan dock säga att jag var sist kvar i mitt lag då (Y) Och Emelies lag vann haha.
På kvällen var vi uppe på VP där vi åt mat (fysta köttbullar, potatissallad, sallad och bröd), hade prisutdelning för paintballen och lekte två lekar. Först delades vi svenskar upp i lag om två och två (jag och Emelie kom i samma hihi) och skulle sedan välja ut tre finländare som skulle vara med i laget. Tre killar satt i en soffa så tänkte att titta, där har vi ju vårt lag! Så jag gick fram och frågade lite fint på engelska om de ville vara med i mitt lag hihi. Tråkigt bara att de som sagt är så osociala mot oss svenskar.. Jag försökte få igång en konversation flera gånger men icke. Skit it då tänkte jag.
Första leken var "gissa låt och artist". Vi kom på delad 2a plats.
Andra leken var "ballongleken". Vi skulle knyta fast en ballong runt benet och sedan försöka trampa sönder alla andras - utom de som var i mitt lag. Jag och Emelie vann! :D Hoho vad kul, jag vann springles ^^

Idag hade vi gympa. Hade glömt kläder men var med och spelade badminton och mjuktennis med MLI. När jag skulle prata med läraren om mitt betyg var jag tvungen att gå genom killarnas omklädningsum, och där stod en massa halvnakna finländare hihi. ^^
Sedan var finländarna med på våran svenska lektion. Vi delades in i grupper och fick sätta oss i olika grupprum på skolan. Jag, Emelie, Natalia och My fick med oss tre killar och två tjejer. En av tjejerna har varit i Sverige förut och kunde väldigt bra svenska så hon fick liksom översätta lite. Eller, de förstår svenska rätt så bra - de bara vägrar prata språket. Så de förstod allt vi sa men vi kunde inte fatta ett skit av vad de sa.. Kul ;P Inget skitsnack om finländarna här inte. Och det var en kille som verkligen försökte säga lite så svenska. Helsött! Han var faktiskt ganska söt hela han, bara att han är ett år yngre xP

Imorgon har vi nationellt prov i engelska på morgonen. Hoppas att det inte är jättejobbigt!
Efter lunch drar vi och finländarna till Hageby City. Ska se om jag hittar något nytt ;)

Nu är mitt golv i mitt rum fixat! Äntligen! Nu ska vi se hur lång tid det tar för gubbarna att göra mina väggar med.

Ber om ursäkt för att det blev en så lång och tråkig text. Nu har jag i alla fall skrivit av mig.

Puss


RSS 2.0