OMG it so works

I onsdags blev det ingen dans, Carin var sjuk. Så stannade hemma i Blacka, läste, tittade på film och gick promenad i skogen. Läskigt haha ^^. I går blev det ungefär samma som dagen innan, fast utan promenaden xP Ganska tråkigt med andra ord. Idag tog jag tåget in till stan och träffade Carin!! Yaay :D Vi drog upp till lägenheten och spelade massa gh, åt, dansade, och spelade gh igen! Sketakul :D Carin blev galen i det haha Bästa ;) Och mamma den galningen var med på slutet också innan vi tog bussen ner till rese. Tog tåget hem hit och sitter nu med Becca och Elin bakom ryggen. De ser på skräckfilm och jag vägrar vända mig om! Gjorde det en gång förut och då fick jag se en sådan där äcklig död tjej. Glöm att jag gör det igen :S Räcker fan med alla ljuden jag hör!! Huhu xD

Imorgon är det lörda. :) Ska Träffa Maja! Får se vad vi hittar på ;) Sedan ska de fira mormor på pizzerian, kanske drar dit ett tag och käkar lite pizza.

Fan vad svårt det är att inte vända mig om!! Vill se vad som händer samtidigt som jag inte vill se då jag vet att jag inte kommer kunna sova eller vara ensam på väldigt länge xP

Puss

Suck on that

Är hos MLI nu :) Blev som sagt inte mycket pluggande hihi. Har snackat, ätit wookade grönsaker, kollat på tv, kollat videoklipp från London och kollat lite på hotellet vi kanske ska ha praktik på. Nu gör MLI gröt i köket o vi ska snart sätta på en film - Meet the Spartans xD Kuul! haha

Puss

Ååh vilken fin tröja du har

Snart ska jag till MLI! Tar bussen, sen tåget, sen spårvagnen och hoppas att jag klarar av att gå av vid rätt hållplats i Eneby. Pappa jobbar, Hanne är på Tomtits och Becca, Petter och Siw ska till Kolmården. Huset lär alltså stå tomt ett tag. Sedan åker hälften av folket till landet och sover där några nätter. Kommer bli luuuugnt och skööönt här hemma :)

Men nu måste jag fixa håret! Kanske skriver nåt hemifrån MLI ;)

Puss

Om ni ursäktar mig

Nu sitter jag i Blacka igen! :) Första dagen på lovet blev det att bara ta det lugnt, blev inte att träffa nån idag. Imorgon ska jag till MLI och plugga lite smått. Blir väl mest garv och snack om andra saker antar jag ;) På onsdag ska jag träffa Carin (hoppashoppashopppas att hon blir frisk till dess) och dansa! :D Sketakul!! Torsdag och fredag är än så länge öppna för förslag ;P Lördag blir att spendera med sötaste Majan!<3 Saknar tjejen!

Ikväll är det Roast på Berns ;) hihi Bäst!

Puss

Förfrågningar

Idag blev det Söderköping med familj, fika, gh, prat och böcker.

Imorgon är det första riktiga dagen på lovet, får se vad som händer.

Puss

Jag är väldigt osäker faktiskt

I torsdags gick jag på stan med MLI och Beccs. Typ första gången jag går in i affärer på stan på riktigt, verkligen tänkt köpa något! Hittade superfin svart stor jacka och en stor (XXL) vit tröja på Stadium, samt en jättefin stor randig tröja på H&M. Alla från herravdelningen ^^. Älskart.

Igår var det fredag. På håltimmen drog MLI och jag hem hit till lägenheten. Vi kände oss sugna på något gott så vi stannade på Lidl på vägen hem och köpte glass, bananer och choklad! Vi hade helt enket tänkt oss att göra banan i ugn med choklad och glass till. Jaa.. Det slutade åtminstonde med en massa skratt hahaha Inte det godaste jag ätit om man säger så ;) Sedan körde vi ju gh också såklart!
På kvällen blev det ännu mer gh med mamma, Jens och Becca.

Imorse vaknade jag vid 10 :) Började fixa mig för en dag med HannaPannan. Vid 11 fick jag sms från MLI att jag skulle kolla mailen och att jag antagligen skulle bli glad. Så sprang och satte på datorn men den skulle självklart krångla -.- När jag äntligen fick fram mailen fick jag veta att vi verkar fått en praktikplats!! Underbart!! Det ligger någonstans i Spanien, är jättefint och stort och vi får både fickpengar och mat :D Då ska vi vara där i 2 månader i sommar. Shit.. Fan va kul! Galet haha.
Sedan fick jag skynda mig på för att bli klar till halv 13. Hanna och jag drog ner på stan, Hanna köpte örhängen och jag köpte present och hårstylings produkter. Hoppas de är bra ;P hah. Sedan gick vi hem till Hanna och tittade på film. Hon ska göra en filmanalys till filmkunskapen så vi såg på Forrest Gump :) Har väl sett den typ 7 gånger eller något nu haha. Efter det satt vi vid datan, snackade och åt kebab :D Hur mysigt som helst var det idag och jag kommer sakna våra snack, garv och våra småknäppa diskussioner! Kommer kännas jättekonstigt att inte ha dig bara två gårdar bort som vanligt Hanna. Men du har ju i alla fall lovat att ringa på måndagen efter du kommit hem! ;D Puss på dig!<3

Imorgon ska vi på kalas i Sörping. Lilla kusin Calle blir 9 år. Ska vara där vid 15 :) Blir mys att träffas alla och ska ta med gh dit hihi (a) (beroende!).

Funderar på att köra lite gh nu faktiskt..

Puss


It's embarrassing

Igår kom ju mamma hem från Spanien! Var vaken till halv 01 ungefär, det orkade inte Becca. Vi fick fusk-jeansleggings, trosor, handkräm och armband :) Tacktack!

Imorse började jag halv 12. Hade tänkt sova till 10 men det gick ju inte.. Mamma kom in strax innan 08 då hon skulle hämta något. Sedan höll ju jobbargubbarna på utanför min dörr och de borrade i lägenheten över. Grymt irriterande.

Efter skolan blev det inget stan. Mamma, jag och Becca drog istället till Hageby för att hämta Ester som varit hos djuraffären där medan mamma var borta. Hanna kom förbi med spelet förut också :) Hann prata lite grann bara för hon var tvungen att gå hem och plugga till ett prov imorgon. Kommer sakna henne så grymt mycket nu! Hon ska ju va i Egypten i två veckor!! :D

Nu sitter jag och tittar på Scrubs och ska snart gå igenom spanskaglosorna till på fredag.

Puss

Nu börjar jag tröttna

Sitter i biblioteket med lilla MLI och skriver till massa hotell utomlands! Har fått ont i nacken och det börjar spåra ur lite smått. Spanskan börjar 14.40 så ska väl gå upp till skåpen om inte så länge. Efter skolan ska jag ner på stan med Becca. Hon ska köpa smink tror jag det var. Sedan ska jag till Hanna och hämta spelet och snacka lite skit ;) Det har jag saknat! Hon pluggar ju för fan hela tiden stackarn..

Nu ska jag spotta ut tuggummit och se om jag kan hitta nåt mer hotell!

Puss

Skapa

Jag fick ett halsband av Petter förut. Kände att jag måste notera det. Han satt och pärlade vid köksbordet när jag gick förbi - "Titta inte! Det är till dig". Så kom han med det sedan, urgullig. Ett halsband med för mig helt random-satta pärlor, men jag är helt säker på att han tänkte något särskilt när han valde ordningen, något som bara han vet. Han kan vara hur söt som helst när han känner för det. Nu när han har fått tillbaka sitt vanliga skiftande temperament är det inte lika vanligt längre.
Har halsbandet på mig just nu och funderar på att hänga upp det på en spik på en av väggarna i mitt rum.<3

Puss


Just more of me to love

Sov hos moster Mia igår till idag :) När jag kom dit målade vi en fotbollsspelare på väggen (kommer inte ihåg vad han heter..). Skitsnyggt blev det!! Nästan så jag vill ha likadant i mitt rum ^^. Sedan skulle Calle på klassdisco! Mia skulle hålla i discot med en annan mamma och jag bestämde mig för att följa med. Kände mig lite obekväm där bland alla galna 3or xD Men jag fick ju chips, godis, läsk och korv med bröd och så var jag ju med på limbo en gång också haha Ganska svårt att köra med de där kortisarna så åkte ut först.
När vi kom hem igen åt jag pizza innan jag och Mia målade upp två idrottskillar till på väggarna. En basketspelare och en innebandyspelare. Skitcoolt ;) Kusinerna blev superglada! Hade datorn kopplad till en projector om ni undrar hur vi gjorde hah.
Idag åkte jag och moster till gmormor och hälsade på. Sedan tog jag tåget till Blacka 14.01. Har städat och ätit karelsk gryta. MUMS.

Imorgon är det skola igen..

Puss

My word is good

Nu ska jag borsta tänderna, fixa håret och packa. Sedan bär det av mot Sörping! Ska leka med kusinerna, hjälpa till att måla, kanske gå på disco och sova över ;) Mysigt mysigt. Var hur länge sedan som helst som jag träffade trollen i Söderköping så ska bli kul! Jävligt mycket buss och tåg bara xP Eller.. Jaa först buss, sen tåg och sedan buss igen. Sedan tåg och buss imorgon med ;P Får se om jag läser lite eller om jag börjar med uppsatsen om hjältar. Om jag orkar vill säga x)

Nu måste jag skynda mig! Bussen går om 35 min!!

Puss

So what?!

Då sitter man här igen då! Skolan var väl som vanligt en helt vanlig fredag, förutom en sak. Glömde dn fucking mobilden hemma i Blacka imorse!! ;O Så då har jag kännt mig helt lost hela dagen.. Och när jag kom hem såg jag att jag fått 4 sms och 2 missade samtal. xP Samtalen var från chefen, samt två av smsen. Han ville att jag skulle komma och jobba fick jag reda på sen men då var det för sent. Lite synd då jag behöver pengarna. Får väl helt enkelt hoppas på att få lite jobb på lovet ;P De andra två smsen var från Becca och Carin (som inte svarar nu xd). Att man kan vara så beroende av en sak! Jag kan inte vara normal utan mobilen och är jag utan den tänker jag på det hela tiden. Kunde inte lyssna på musik, varken på bussen eller tåget, jag kunde inte smsa någon och jag hade ju inte kunnat ringa någon om det hade behövts! Galet..

Fy fan vad kallt det är ute nu! Tror jag ska frysa ihjäl. Och i skolan är det ju inte mycket varmare, går med andra ord och fryser hela dagarna. Förstår inte hur jag ska klara av den här vintern.

Gjorde andra delen av spanskaprovet i onsdags och fick tillbaka resultaten idag. Gissa vad jag fick :D(Y) Muy bien, por supuesto ;)

Nej nu ska jag kolla runt lite på Facebook innan jag går och retar Becca lite som sitter och spelar tv-spel!

Puss

Du vet gamarna i Jungelboken?

Satt uppe till 00 igår och skrev klart engelskan som skulle in idag så var lite trött och småflummig i skolan ^^. Alltid kul att flumma med MLI ;) Efter skolan tog jag bussen upp till mamma och pluggade matte innan dansen. Blev att dansa Ragga själv idag. Läskigt haha. Maja den fuskisen är ju i USA nu! :D Hoppas hon får jättekul och så får hon berätta allt för mig sen. Carin kom inte för att hon hade ont i huvudet :( Stackarn.

Efter dansen tog jag och Becca bussen till Blacka, och här sitter jag. Ska snart gå och lägga mig tror jag, börjar bli lite trött och ska upp 05.55 imorgon xP

Puss

Mucklornas värld

Igår blev det inte riktigt som jag planerat... Jag skulle gå på film med Hanna mfl, gå hem och äta, se på film med Becca och sedan gå på Björn Rosenström på Otten. Efter det skulle Carin följa med hem till mej ett tag, kanske sova. Meeeeen inte då. Gick på filmen med Hanna, Michan, Tilde och Ella som bestämt, så så långt var allt bra :). (Veronika bestämmer sig för att dö, vilken va rätt bra o lite smådjup. Ella somnade och det var en svensk låt med i den amerikanska filmen xD) Sen drog jag hem och åt men eftersom jag glömde ta med spelet till Michan på filmen så gick jag över med det någon gång efter 18. Supersnällt folk och jag fick till och med stanna ett tag :D Sedan började det. Hade hämtat biljetterna till Unmade Beds samtidigt som jag hämtade ut de andra. Men sedan fick jag höra genom pappa att Becca inte längre ville gå på filmen... Så ringde Maja och frågade om hon ville gå med mig, och det ville hon!! :D YAAY! Men så hade Carin messat och sagt att det inte blev något med Otten. Hennes bror hade ringt och frågat om det var säkert att vi skulle komma in och de sa att vi inte skulle det... Så inget med det alltså. Och sedan kom inte Carin överhuvudtaget :( Och efter Unmade Beds kunde inte Maja följa med hem till mig heller :( Vi gick upp till Malin och åt lite smörgåstårta innan hennes mamma skjutsade hem mig. Blev helt enkelt att köra lite gh själv innan jag gick och lade mig.. Superkul.

Idag borde jag plugga men tror ni jag orkar det? Nej, nej. Körde gh innan jag tog tåget till Blacka vid 15.01 och nu sitter jag här. Sprängmätt efter god mat och med dåligt samvete för att jag inte pluggat något och för att jag vet att jag inte kommer göra det heller..

Imorgon börjar jag skolan 13.45 ;) Bara Marknadsför Turism. Sedan Street!(L)

Puss

Burkfanta

Försov mig 10 min imorse! Det är fan mycket haha Såååå det blev ingen frukost. Mer än en äpple efter spanskan. (a) Och jag fick tillbaka spanskaprovet! gick rätt så bra. Får ja minst 11 poäng på nästa grej får jag MVG på hela provet ;) Sedan hade vi Global och redovisning. Gick bra hihi skutkul. Fick MVG- på filmanalysen. Varför -? Aja, hellre MVG- än VG+ ;P

Nu sitter jag med the family och kollar på Idol. Mysigt. Får se om jag kanske plockar fram godispåsen ;)

Imorgon blir det film med Hanna och folks, film med Becca och, slutfinalen, Björn Rosenström med Carin på Otten!!! Fan va kuuul!!(Y)

Puss

Du luras lite

I tisdags gick jag och Becca på film: Kortfilmspaket - A Different Story. Den var grymt konstig!! XD Helknäpp och skrattade en del bara för att man inte fattade något. Sedan drog vi till Donken innan vi cyklade hem. Då blev det att plugga, packa och fixa mig inför Öland fram till kl 01.15 då jag äntligen kom i säng! Sov ungefär 4 timmar innan jag skulle upp för att dra till skolan. Mötte MLI och sedan bar det av i buss till Öland med Fritidsturism-klassen. Vi guidade, åt, blev giudade, åt, tittade runt, åt, sov på Kastlösa, åt, åkte till Kalmar, åt, åkte till Västervik och gick omkring, kollade på filmer och åt. Och så åkte vi ju  buss i princip hela tiden kändes det som xd. Rätt så kul blev det i alla fall men nu är det skönt att vara hemma.

Imorgon är det skolan igen och sedan film med Becca tror jag. Kommer inte ihåg vilken.

På lördag - Björn Rosenström med Carin!! GRYMT KUL!! Hoppas verkligen det var så att jag fick följa med nu ^^.

Puss

Jag blir galen!

Igår var det lördag. En jävligt seg lördag om jag kommer ihåg rätt. Skulle plugga men Petter var på mig hela tiden så blev att leka med honom mest när han va hemma. Inte för att det gjorde mig så mycket egentligen, hellre det än att plugga, men det kanske hade varit smartare att göra det jag skulle. Fast jag vet ju inte riktigt vad jag ska göra.. Vet att jag har mycket som behöver göras i skolan men vet inte riktigt hur jag ska ta itu med dem. Pluggade i alla fall Natur och Samhäll igår och nu har jag pluggat Samhäll och Spanska. Ska väl ta och läsa igenom Naturen igen några gånger inför imorgon. Fy fan vad det här är tråkigt. Däremot ser jag fram emot att ha det gjort. Älskar känslan av att vara klar med någonting, åtminstonde om det gått hyfsat bra.
Något annat jag ser fram emot är filmen med Becca imorgon! Ska se Unmade Beds. Den verkar bra :) Hoppas bara hon får arslet ur vagnen i tid för att hinna fixa Flimmer-kort. Hon kommer ju liksom inte in utan det, det har vi ju märkt..

Om bara två dagar får Petter komma hem! Underbart när allt mer eller mindre går tillbaka till det normala.<3

Nej om man ska läsa lite Natur nu då...

Puss


Hon är ju trevlig hon

Upp tidigt imorse! Spanska först, gick bra. Sedan blev det fotografering och håltimme. Fick vara med om KSIFs roliga fotografering också hihi x) Sedan satt vi vid datorerna i biblioteket och slutade med att jag fick dampanfall xD Kunde inte sluta skratta hahah Hoppas MLI inte blir trött på mig xd hihi. Galet alltså.
Hade sedan Global då vi skulle fixa med våra intervjuarbeten. Slutade strax efter fyra men stannade kvar ett tag i skolan för att bli klar. Den var ju lite lång.. (a)

Efter skolan cyklade jag hem och åt ravioli (tror jag det var), kollade tv och packade väskan innan jag drog till Hanna vid 17. Hon, jag och Tilde skulle ner till stada och kolla Bröllopsfotografen! Så himla synd bara att Tilde inte hade något ID-kort med foto så hon kunde inte köpa Flimmer-kort, vilket gjorde att hon inte kunde se filmen :( Tilde gick hem men jag och Hanna såg filmen i alla fall. Mycket bra! Jag och Hanna hade våra favoritstunder ;)
Efter filmen gick vi till Donken för att köpa paj. MUMS :D. Sötnosen väntade med mig på bussen som kom 20.46(L)

Och nu ska jag snart sova!

Puss

Whahaaaaa

Fast kom på att det ska komma hit massa gubbar som ska jobba och besikta lägenheten så vi får se om vi vågar oss hit... Hihi

Puss

Övrigt

Idag blev det att sova länge, leka med Petter (som sagt världens sötaste unge!), plugga och dansa. Älskar studiedagar(Y). Skrev i alla fall klart Globalen idag, superskönt! Och så har jag skrivit platsansöka på svenska. Då är det bara att översätta den till engelska också... Tack Mamma!<3

Imorgon har jag två lektioner och en håltimma på 3-4 timmar. Blir antagligen att plugga om vi inte drar hem hit ett tag och spelar Guitar Hero ;) Är helt beroende!! Galet kul :D Fick faktiskt 5 estrellas på Sex on fire med Kings of Leon på medium! Trodde man bara kunde få 4 xD Hihi.

Efter skolan imorgon blir det förhoppningsvis att se Bröllopsfotografen med Hanna och Tilde!(L)

Nu klarar jag knappt att hålla ögonen öppna.

Puss

RSS 2.0