Amazing

Tjohoo! Skolan var väl i princip som vanligt idag. Men sedan du! Haha. Gick hem och åt lite och så innan Fälton ringde och vi drog till Dolphins matchen! Azm. Var jättekul! Måste vi fan göra måååånga flera gånger ;).

Och nu är det även bestämt om dansen! Det blir att sluta med show och börja street igen! Fan bara att man träffar Maja mindre då... Får helt enkelt se till att träffas ändå<3 Men nu träffar jag ju Carin mer igen! :D (L)

Imorgon ska jag på praktiken (Coop Konsum Skarphagen). Ska gå omkring där i min fina röda skjorta och fronta. Hoppas att jag får lite annat att göra imorgon :). Blir lite tråkigt annars.

Gud vad skumt det känns att inte behöva plugga på några läxor idag! Men så skööönt! Ska bara gå igenom lite som jag ska ta reda på på praktiken.
Puss

It´s hard to believe

Idag är det måndag. En helt vanlig måndag i princip. Har precis pluggat lite svenska och lyssnar nu på musik. The muse spelas för tillfället ^^.
I lördags kom Fälton hit i några timmar! Vi spelade banka säl, shack, kollade tv och snackade. Väldigt trevligt ;).
På söndagen hände inte så mycket. Skulle åkt till Carin och bli fotad om inte huvudvärken smugit sig på. Attans. Men det får bli nu i helgen istället ;D.
Någon dag blir det att träffa Hanna också! Kanske spela lite gitar hero? haha<3 Glöm inte ringa Hann ;P
Puss på det

Btw, stör mig på att jag inte kan se vilka som läst min blogg xD. Kommentera gärna!

Förvirrad som in i helvete

Då var det fredag igen då! Ganska skönt men.. Blir väl som vanligt en tråkig helg hemma...

Är det så svårt att ge raka svar?

Crazy angel

Idag var det APU-kick off på skolan och slutade därför vid 12. Asskönt! Fast var extrem hungrig så gick till farmor och åt och träffade Robin. Jag hittade faktiskt!! ^^ Sedan drog jag och kussen ut på promenad för att fota lite. Tyvärr hade ingen av oss speciellt bra fantasi så det blev inte så många bilder... Och det blev ganska tyst ibland xD. Blev helt tom i huvudet och visste inte vad jag skulle säga. Haha. Hur som helst så fick jag både klättra i träd och gunga! Så kuul x).
När vi kom tillbaka till farmor satt han och fixade med bilderna på datorn. Jag satt och kollade på som om han var värsta proffset och jag lovar - han hade kunnat göra i princip vad som helst med de där bilderna och jag hade tänkt att han vet precis vad han gör! Ändrade massa saker men fattade inte ett skit av vad han gjorde!
Skola imorgon igen då. Blir det kul? Man får väl hoppas.
Puss

Lovar du?

Då har man hunnit vara i fjällen och komma tillbaka. Till och med hunnit börja skolan sen sist jag skrev. Vad har jag annars gjort? Hmm.. Hursomhelst så var fjällen (eller sälen om man ska vara lite mer specifik) var jättekul! Åkte ju dit med Maja med familj och åkte i backarna. Tyvärr var det så blåsigt så man knappt kunde åka ibland men annars var det super. Och asfter skin va jättekul haha. Haaks spelade och jag tycker det är ascoolt när man vågar fjanta sig sådär på scenen. Gud vad jag önskar att jag var sådan...
Iaf, igår var det fredag och första skoldagen för mig. Var jättetrött på morgonen och det kändes som tisdag. Snacka om lättnad när jag kom på att det var fredag - bara tre lektioner i skolan och sluta tidigt!! Underbart.
Efter skolan gick jag ner till stan och fixade busskort. Skänt att ha det gjort!!

Idag sov jag länge på morgonen medan de andra åkte till badhuset. Kände inte för att visa upp mig halvnaken just idag. Nu på eftermiddagen blev det fika och lite gitar hero borta hos Lin och Mats men gav upp det efter ett tag och gick hem. Det är skönt att bara vara hemma och ta det lugnt.
Puss

That´s just not true

Jaha. Då är både jul och nyår över. Ganska skönt faktiskt... Nyår spenderades btw med Hanna, Carin och Maja. Supermys ;). Stod på baklongen och frös haha.
Om ca 50 min kommer Hanna och det blir att ta sig ner till stan för att kolla bio. Ska se Twilight! Så kuuul! Var för länge sen jag var på bio så det är fan på tiden. Tack Hanna för att du går med mig fast du redan har sett den en gång.<3
Puss

RSS 2.0