Denna sida upp

I lördags kom lilla snälla moster Mia och hämtade mig i Blacka så att jag hann lämna tillbaka en film (som skulle lämnats in 4 dagar tidigare..) och följa med upp i lägenheten ett tag. Efter jag jobbat tog jag bussen till lägenheten och sov där med mamma och Anita för första gången hihi :D. Ännu roligare var ju att Hanna sov med mig där igår till idag! :D Fast det är ju grymt pinsamt att jag missade att gratta henne, hon fyllde ju fan 18 igår den skitungen!! Och jag, som är helt snurrig i huvudet (ännu mer än vanligt den här veckan) tänkte att det inte är förrän nästa söndag (nu den 18e) som hon fyller. Men inte. Men jag skäms kan jag lova! Och jag struntar i att du tyckte det var roligt Hanna, det är ju när jag är såhär snurrig som du ska slå till mig och säga åt mig att skärpa mig!<3

Efter skolan idag gick jag till Forex med Emelie och växlade pengar. Skönt att vara klar med det! Sedan mötte jag Becca, Frida och Malin vid Halvars (där de ätit sin 2a glass för dagen). Becca och lilla Hjelm följde med mig på stan ett tag, gick till killarna på 3, köpte solglasögon och tandborste och kollade runt lite. Jag köpte McDonalds och åt i lägenheten innan vi cyklade hem till Ektorp.

När jag kommit hem borde jag egentligen satt mig och skrivit om Peking direkt men kände för att göra något nyttigare, nämligen att bestämma kläder till fredag, lördag, söndag, packa lite till Paris, lyssna på musik och flytta ut min säng till vardagsrummet (inte så smart kom vi på sedan då jag har sovmorgon till 09.10 medan mamma ska gå upp 04.45 och Becca börjar vid 08...).

Imorgon åker mamma till Danmark vilket betyder att jag och Becca drar till Blacka till torsdag. Men först ska Elin Pelin hjälpa mig att plugga :D Supersöt.

Puss


Din tidsuppfattning är ju lika med noll i alla fall

Första turen till IKEA för i år! Tror jag.. Hur som helst, jag och Becca tog bussen till stan i morse kl 10 och runt 20 i 11 kom moster Mia och lilla Filip och hämtade oss. Först hämtade vi Calle i Mjölby och sedan åkte vi till IKEA då då. :) Jag köpte ingenting! Är väldigt förvånad faktiskt. Istället betalade jag lite grejer åt Becca, mamma och Siw så det kändes som att jag köpte något :P

Nu när jag kommit hem har jag läst lite (läste ut Den förlorade symbolen av Dan Brown igår och har precis börjat på Gucci Krigen av Jenny Gucci) och så har jag städat. Skönt att ha det gjort!

Nu har vi fått nycklar till nya lägenheten! :D Det är visst inte samma nyckel till vanliga dörren och till min dörr så jag kommer antagligen aldrig gå in genom vanliga, jag har nu bara nyckel till min. Men det gör ju inget ;P
Lägenheten ska besiktas imorgon förmiddag och då får vi veta om de kommer byta ut mitt golv eller inte och vad de kommer göra åt att mitt rum är fuktskadat. Jävla snö...
Ska bli riktigt kul att få komma dit nu nästa vecka i alla fall och äntligen få börja tänka på hur jag vill ha det. Och så kanske det blir att sova där någon natt med ;)

Nu ska jag nog gå ner och ta flingor eller något, och se hur det går för nintendonördarna (pappa och Becca).

Puss

Alla dessa små..

Jahopp, då har man gjort av med pengar igen då.. Måste sluta nu! Var på stan med MLI igår och gick runt och kollade lite. Jag köpte två linnen (bara 29,50 kr styck!!), två bh:ar, en maskara och Elins present. Vid halv ett, när det är som mest folk på Paus, skulle vi äta. Vi fick vänta lite innan vi hittade platser brevid en liten tant som satt där sjäv och åt :P Sedan gick vi till de snygga killarna på 3 för att höra om de har någon tjänst som gör att det inte blir så dyrt att ringa/ ta emot samtal när jag är i Paris. Han fixade det sådär *knäpper med fingrarna* och det kostar bara 29 kr/månaden och det kan jag stänga av så fort jag kommer hem. Smart som jag är glömde jag att fråga HUR mycket det kommer kosta att ringa.. Men det ska jag snart kolla upp på hemsidan ;)
Efter det tog vi en sväng till Akademibokhandeln då Emelie skulle titta efter en bok om Kapstaden. Slutade med att jag gick därifrån med tre böcker och Emelie ingen. Men det var bara för att det var 3 böcker för 149 kr! Klipp ju.. ^^
Kvart i 15 gick jag nerför Drottninggatan mot Zalong Nivå. När jag satt där inne och höll på att bli klippt kom lilla Karin :D Vi pratade lite innan hon var tvungen att springa till bussen :(
Jag vet inte om jag är nöjd eller inte med hur håret blev men det är fan skönt med kort hår höhö.
När jag var klar tog jag 117 till mamma och packade innan jag åkte till Blacka med Siw, Eli, Hanne och Petter.

Kanske borde plugga nu men... Vi får se. SWOT-analysen hade jag tänkt bli klar med nu på lovet i alla fall.. xP

I förrgår träffade jag ju Hanna! Vi gick och hyrde Luftslottet som sprängdes, såg den och bara snackade i några timmar :) Helskönt att inte ligga efter längre. Fast.. Har ju New Moon och sista Harry Potter-filmen kvar hehe. Får bli att se dem någon dag snart.

Nästa söndag (den 18:e) åker jag till Paris. Galet, kan inte fatta!

Puss

My head is off the ground

Ledsen folks, har varit upptagen med att;

* baka bullar och snacka med Elin

* fira påsk med familjen Blosse-Groth

* fika, skvallra och gå på Jennys mode show med tjejerna

* ha Maja här som sovit över

* gå promenad och äta årets första Halvars-glass med Elin, Sebbe och Becca

* gå på bio med H, M och T (=tjejerna)

* fira Alex och Karro som fyllt år

* jobba, sova, läsa, plugga

Är faktiskt hur skönt som helst att inte behöva tänka på att jag måste gå in på datorn och skriva på bloggen. :P Fast jag hoppas lite att jag ska bli bättre i fortsättningen hehe.

Idag vid halv 18 ska jag vara hos Hanna. Vi ska kolla på film och bara prata prata prata :D Saknat dig!
Imorgon ska jag gå på stan med Emelie och vid halv 15 ska jag klippa mig! :D Ska bli hur skönt som helst.
Efter det vet jag inte vad som kommer hända på lovet. Åker till pappa imorgon och så ska jag träffa Karin någon dag. Kanske träffar Maja och Elin något med också och i helgen ska jag jobba igen.

Nästa vecka tömmer vi mitt och Beccas rum och så ska jag packa för söndagen den 18.... åker jag och MLI till PARIS! :D AZM. Känns helskumt höhö men ska bli hur kul som helst.
Den 21 är vi hemma i Sverige igen och den 24 går sista stora flyttlasset! Samma dag som jag och Emelie drar till Stockholm för att se The Last Bounce hihi.

Nu ska jag äta! Får se när jag skriver igen ;P

Puss


RSS 2.0