Varför måste man ha en vind uppe i taket?

Imorse gick jag upp 08.40. Jag duschade och fixade mig innan jag gick i regnet upp till Michan. Tänkte inte ens på att titta ut innan jag gick så jag fick gå med gladiatorskor och utan paraply. Men det funkade ju det med! Desto mysigare att sitta på Michans balkong i regnet och planera tältning! Vi gjorde upp listor över vad vi ska ha med oss och så bestämde vi datum. 22-23 (tisdag-onsdag) ska jag, Hanna och Michan (Jenny kunde inte :( och Tilde är vi osäkra på om hon kommer vara hemma) tälta ute vid Hannas land! Vi ska grilla och äta oss tjocka på godis och annat gott, spela spel, bada, sola och berätta spökhistorier till skenet från ficklamporna i natten. Perfekt!

Strax efter kl 13 drog jag och Hanna ner på stan. Hon skulle kolla bh:ar och långklänningar och jag skulle hitta present till Becca. Hanna hittade både bh:ar och en jättefin långklänning! Jag hittade en kort jeansjacka, som jag tittat på och testat många gånger, på rea på Vero Moda!Hur bra som helst hihi. Hittade även present till lillasyster så nu är alla presenter avklarade, känns bra. Jag + Hanna = bästa shoppingteamet!

När vi kände oss klara på stan drog vi hem till mig, jag skulle packa, slå in presenter och kolla bussar. Fick reda på att jag precis missat bussen, vilket gav lite extra tid över till UNO-spelande!
Vid 5 i 17 tog jag sedan bussen till Blacka.

Imorgon är det lördag och det finns två alternativ till hur dagen kommer att se ut. Det ena innehåller någon timme på stan med Hanne för att hjälpa henne köpa presenter till Becca, Siw och Petter och visning av lägenhten för att sedan hitta något hemma att ha på mig på söndag. Det andra innehåller studsmatta, bada, sola och vattenkrig. Vi får helt enkelt se hur det blir med den saken!

På söndag ska det bli födelsedagskalas för Becca, Siw och Petter. Becca blir 16, Siw 39 och Petter 5. Hoppas det blir gott fika! ;D Ska försöka hinna städa också innan jag åker till stan igen, de gnäller på mig här hemma.. ;)

Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0