16/10-10 09.01

Sitter på tåget Köpenhamn - München i vår lilla tågkupé. Har precis borstat tänderna inne på toaletten (väldigt liten) och när jag satt på toan började tåget rulla igen så det blev lite vingligt.

Igår gick första tåget från Norrköping mot Köpenhamn. Då var det helt vanliga sittplatser.
I Köpenhamn köpte vi grillade mackor på Sunset Boulevard på stationen och åt innan vi klev på nästa tåg, det jag sitter på nu.

Har inte sovit så jättemycket inatt. Då alla sängkupéer var fullbokade (det är lov i Danmark nästa vecka så alla ska på semester) har vi en lite kupé med 6 utdragbara sittplatser.
Vi hoppades på att få vara ensamma men den turen hade vi inte. Strax efter att vi satt oss kom en man in. Han bodde i Tyskland, jobbade i Danmark men var ursprungligen från Minsk, Vitryssland. Han var lite speciell och tyckte vår resa till Istanbul lät väldigt intressant. Sommarstuga i fina Sverige ville han ha med. Sedan, vid någon annan hållplats, kom det en kille i 20-års åldern. Tysk. Efter ytterligare några hållplatser kom en tysk ung tjej och en man med stor svart hatt. Nästan cowboy-stil.

Snart är vi framme i München. Då blir det att köpa frukost, kolla runt lite och vid 14.37 gå på nästa tåg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0