22/10-10 18.30

I förrgår då då. Vi tog som sagt spårvagn och tunnelbana till Taksim där vi åt på en restaurang allihop tillsammans. Efteråt drog vi unga till ett uteställe - en av personalen på resaurangen följde oss till ett väl rekomenderat ställe (alla är väldigt mån om att vi tjejer ska ha det bra och att ingen ska komma åt oss). Vi kom in och "huvudvakten" förklarade genast för oss att vi kunde känna oss trygga och att det inte skulle bli några problem. Kändes lite skumt - är det så farligt för 11 svenska tjejer att gå ut i turkiet??
Det var i alla fall hur kul som helst! Jag drack en Sex on the Beach och vi dansade loss. Sedan drog jag, Alice och Evelyn tidigare än de andra, med lärarna, hem till hotellet. Vi fixade oss och snackade till Matilda och de andra kom hem så vi kunde gå och lägga oss.

Igår morse gick vi upp, fixade oss, åt frukost och åkte sedan i en liten buss till busstationen och bytte till en större buss mot Balikesir. På bussen satt vi i princip hela dagen.
När vi kommit till "hotellet" och fått våra rum (jag delar med Amanda och Sandra) åkte vi till universitetet och åt fin middag. Sedan fick vi en liten rundtur av några av eleverna och satt sedan och snackade med 6 killar i en park innan vi åkte hem igen.
Kul att träffa nytt folk! Och lärarassistenten är grymt söt! ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0