23/10-10 00.55

Imorse gick vi upp rätt så tidigt, fixade oss och åt frukost vid 8.30. Kl 9.00 skulle vi samlas nere i entrén för att åka buss för att träffa universitetets högsta rektor. Dock var bussen sen så vi satte oss i salongen och drack te så länge.
När bussen kom åkte vi och träffade rektorn. där fick vi te, vi ställde/svarade på frågor och tog gruppkort.
Vi åkte till borgmästaren. Där fick vi te, vi ställde/svarade på frågor och tog gruppkort.
Vi åkte till universitetet och åt skolmat.
Vi åkte tillrektorn för turismprogrammet. Där fick vi te, vi ställde/svarade på frågor och gick rundtur.
Vi åkte till rektorn för läkarprogrammet. Där fick vi te, vi ställde/svarade på frågor, gick rundtur och tog gruppkort.
Träffade även rektorn för lärarprogrammet, i princip samma procedur där.
Sedan åkte vi till en byskola och hälsade på. Där fick vi te och fika som hela byn hade gjort i ordning åt oss. Fattar inte varför alla gör en så extremt stor grej av att vi kommer hela tiden - vi är ju helt vanliga människor. Fast de är ju inte lika vana vid utlänningar som vi svenskar är direkt. Balikesir är nämligen ingen turiststad över huvud taget.
Hur som helst, innan vi åkte därifrån gick vi förbi byns café där vi fick te och sa hejdå till alla barn.
Efter det åkte vi med bussen till hotellet så att vi fick vila lite och fixa oss inför kvällen (vi var alla jättesega, jättetrötta och jättebajsnödiga (vid det här laget berättade vi allt för varandra..)).

Kl 19 kom de turkiska killarna och hämtade oss i två bilar (några av killarna hade vi träffat kvällen innan och några var nya). Vi åkte till ett köpcentrum och åt mat. Burger King för mig. Sedan åkte vi vidare till en utsiktsplats för att se Balikesir "från ovan". Jättefint!

Jag, Alice, Taskin, Kemal och Sandi åkte i en bil och de andra i den andra bilen. Vi hade skitkul hah. Sedan blev det en massa krångligheter om vart fan vi skulle ta vägen. Alla ville festa men det fanns inget öppet på en fredag.. Åkte då till någon bar nära utsiktsplatsen, där Balikesirs bästa jazzsångare skulle sjunga. I princip alla var sura och tråkiga - förutom vi i den lilla bilen och resten av turkarna då då ^^. Slutade med att vi sjöng på scenen och dansade och alla hade jättekul.

Orkar dock inte skriva mer för tillfället - klockan är över 02 och jag är grymt trött! Ska upp och duscha och tvätta håret imorgon kl 8... Huhu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0