31/10-10 20.35 1.

Efter inspelningen i måndags åkte vi in till stan till 1 lira-affären där alla köpte smycken. Jag köpte två små armband med blå ögat på, varav ett sitter på min handled nu. Den andra ska jag nog ge till Hanne.
När vi var klara där gick vi och åt på en restaurang. Har för mig att vi åt kycklingspett med ris och att min mat kom allra sist. Trodde de hade glömt mig.
Jag hörde av mig till Taskin och vi bestämde att han och en kille från första kvällen som pratar bra engelska (de andra tjejernas önskemål, själv tycker jag bara han är lite jobbig) skulle komma till hotellet.

Efter maten åkte vi alltså till hotellet och fixade oss lite och började packa inför morgondagens resa till Izmir.
Kl 19.30 skulle vi vara med på tv så alla satte på sina tv-apparater och försökte hitta rätt kanal. Det var bara tv:n i Nattas, Navas och Tessans rum som kanalen funkade på, så alla (både lärare och elever) samlades på deras rum och väntade förväntansfullt på att det skulle börja. Dock var bilden suddig och bara hoppade, så vi såg inte så bra. Ljudet var det inget fel på däremot, så hörde allt gjorde vi i alla fall. Alla skrattade åt varandras insatser och vi hade det jättetrevligt. Taskin och Deniz kom strax innan det var slut och när allt var klart och vi hade apploderat åt oss själva gick vi ner till entrén. Tjejerna ville röka så vi stod ute ett tag. Taskin hämtade tofflor åt mig när han såg att jag stod ute i bara strumporna, trots att jag protesterade. Gillar inte tofflor men snällt gjort var det i alla fall ^^.
När de rökt färdigt ville Taskin hålla tal, Deniz översatte. Han sa att han gjort allt han kunnat för att vi skulle ha en trevlig vistelse i Balikesir och hoppades att han lyckats. Han bad om ursäkt om någon mått dåligt på grund av något och att det varit jättetrevligt att träffa oss. Vi tackade stort och tjejerna gav honom en gruppkram. Sedan fick vi en varsin present - en nyckelring med en klacksko i plast på till oss tjejer och en tändare till Sandi. Han fick en till gruppkram av tjejerna och en kram och puss på kinden a mig.
Natta och jag följde med killarna till en mack och köpte lite dricka (alkoholfri då Taskin inte ville ta med alkohol in på hotellet). Tillbaka på hotellet satte vi oss i salongen runt ett bord och snackade. Efter ett tag kom det två män och satte sig hos oss. Vi fick reda på att de följt efter oss under hela vår tid i Balikesir. När vi varit hos borgmästaren hade vi nämligen berättat hur vi livit förföljda i Istanbul, och Taskin hade på något sätt sett till att borgmästarens livvakter hela tiden höll koll på oss i Balikesir. Vi hade haft livvakter!! Ingen av oss kunde fatta det först. Inte förrän de visat både bricka och pistol. De enda som vetat om något var Taskin och Özge. Jag kan fortfarande inte riktigt fatta det..
Sedan var Taskin och Deniz tvungna att gå, men Taskin pussade mig hejdå och lovade att vi skulle hålla kontakten. Han har hållt löftet hittills i alla fall ;P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0